Favorit

CONCEPT2 Concept 2 Stakmaskin Ski Erg + Floorstand

Exklusiv stakmaskin som används av svenska eliten i längdskidor. Ski Erg gör det möjligt för alla att träna effektivt och realistiskt för längdskidåkning oavsett väder. Fristående.
Färg Svart
13,245:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
t.o.m 15/9
Kundomdöme
9.54 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU22237
Tillverkare: CONCEPT2
EAN: 848688027205

Concept 2 Stakmaskin Ski Erg + Floorstand

Denna fristående stakergometer kommer med ett stabilt golvstativ som har bra fäste för fotsulorna. Hjul för enkel och smidig hantering. Ram i svart pulverlack.

Med Concept2 Ski Erg är längdskidåkning tillgängliga för alla. Du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core. 2014 års modell av SkiErg har helt ny tuffare design och flera nya funktioner. SkiErg kan nu användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Oavsett om du är en elitlängdåkare som vill förbättra din styrka, en entusiast som vill komma i form inför skidsäsongen, eller om du bara letar efter bra träning allmän, kommer SkiErg hjälpa dig att nå ditt mål. Ram i svart pulverlack.

Performance Monitor Nya PM5-monitorn är bakgrundsbelyst och hjälper dig att exakt bedöma dina resultat, övervaka dina framsteg, och jämföra dina poäng med andra. De flesta pulsband kan kopplas samman med nya monitorn. Svänghjul och spjäll SkiErg svarar direkt på varje drag. Med spiralspjället kan du snabbt anpassa luftflödet till svänghjulet för att ändra känslan så den passar just din träning. Oavsett om du vill att din träning ska kännas som plan terräng eller i en uppförsbacke så är känslan rätt med SkiErg. SkiErg har ergonomiska handtag som ger ett bekvämt och säkert grepp.

Vid Nationellt Vintersportcentrum i Östersund tränar och testar sig Sveriges bästa längdskidåkare och skidskyttar med hjälp av Concept 2 SkiErg. Elitutövarna använder den på grund av dess realistiska stakrörelser i kombination med bra feedback på effektutveckling.

Concept 2 Ski Erg:

 

  • En första klassens stakmaskin.
  • Används av skidlöpare och skidskyttar på elitnivå.
  • Realistiska stakrörelser.
  • Uppgraderad monitor som ger detaljerad feedback.

 

 

Vikt:
Ski Erg 20.9 kg, Floorstand 16 kg.

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU22237
Tillverkare: CONCEPT2
EAN: 848688027205
15% Rabatt