Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

MM Sports blir årets bästa butikskedja och webbshop!

MM Sports har kammat hem inte mindre än 4 vinster i den stora tävlingen Retailer of the year Sweden – både Årets bästa butikskedja och Webshop Awards i kategorin Sport och Fritid såväl som övergripande vinnare bland alla tolv kategorier i både Webshop Awards och Årets bästa butikskedja.

MM Sports blir Årets bästa butikskedja 2020-2021

Tävlingen Retailer of the year Sweden som är Sveriges största omröstning för konsumenter har för tredje året i rad gått av stapeln i hela landet. I tävlingen är Sveriges konsumenter med och tillsammans röstar fram vilka företag förtjänar titeln Retailer of the Year, Årets bästa butikskedja och Webshop Awards. I år röstade hela 27.000 konsumenter fram sina favoriter i totalt 12 kategorier av svensk butiks- och e-handel genom att betygsätta följande: service, sortiment, prisvärde, kompetens och köpupplevelse.

När vinnarna presenterades var det MM Sports som stod som segrare på både butiks- och e-handelssidan, inte bara i sin egen kategori Sport och fritid utan även övergripande vinnare i alla 12 kategorier med sitt höga snittbetyg. MM Sports kunder gav butikerna ett totalbetyg om 4,6 respektive 4,5 för e-handeln i kategorin Sport och fritid. Det kan jämföras med de närmsta finalisterna i kategorin som landade på 3,9 respektive 4,0.

Vårt mål är att vara den självklara destinationen för att handla kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör av oslagbar kvalitet till oslagbara priser.

Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder som röstat – det här hade inte varit möjligt utan er!

Ny kund?