Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Vår bästa EAA någonsin!

Först ut bland Viking Powers nyheter för året är den helt nya och banbrytande EAA-produkten Sleipner. Sleipner är en brutal EAA-blandning berikad med citrullinmalat, prestationshöjande betain och taurin och en rejäl dos Peak ATP® – en patenterad råvara med rent ATP som går rätt ut i musklerna för omedelbar och rejäl prestationshöjning.

Köp Viking Power Sleipner EAA online!

Vad utgör bra EAA?

EAA (essentiella aminosyror) är en samling av livsviktiga aminosyror som är nödvändiga att få i sig via kosten eftersom kroppen inte själv kan syntetisera dessa på egen hand. Aminosyrorna bryts ner av kroppen vid intag och kombineras till olika typer av energi som kroppen kan nyttja vid fysisk aktivitet. Ett bra sätt att veta att man får i sig samtliga nödvändiga essentiella aminosyror är att ta ett tillskott som innehåller rena essentiella aminosyror.

Bra EAA innehåller samtliga essentiella aminosyror, inklusive de tre som brukar kallas BCAA (grenade aminosyror). BCAA bidrar framförallt till ökad prestation och främjar muskelsyntes medan resten av de essentiella aminosyrorna alla har olika funktioner i kroppen och kan bidra till bättre sömn, minskad muskelförlust vid långvarig inaktivitet samt snabbare och bättre återhämtning.

Hur mycket kalorier innehåller EAA?

Ett bra EAA-tillskott ska innehålla minimalt med kalorier och maximalt med EAA. De få kalorier ett EAA-tillskott innehåller ska till 100 % komma från aminosyrorna, vilka har samma kalorivärde som protein. Viking Power Sleipner består av 100 % rena ingredienser och innehåller därför inga onödiga kalorier till skillnad från billigare EAA-tillskott – som många gånger har en låg dos EAA och är utspädda med exempelvis kolhydrater.

Viking Power Sleipner är skapad med extrem prestation i åtanke och innehåller varken fett, kolhydrater eller någon annan utfyllnad som gör produkten billigare att tillverka. Endast prestationshöjande ingredienser som ger en brutal boost i träningen och grym återhämtning efteråt. Viking Power Sleipner är till för seriösa hardcore atleter som vill ha ut maximalt av sina träningspass.

Sleipner – en extrem EAA-produkt

Förutom EAA, Peak ATP® och prestationshöjande aminosyror som betain, taurin och citrullinmalat innehåller Viking Power Sleipner även viktiga vitaminer som Vitamin C, B6 och B12 vilka tillsammans kan bidra till minskad trötthet och utmattning samt återställa immunförsvaret efter intensiva pass. Med höga doser kolin, glutamin och elektrolyter är Viking Power Sleipner också den ultimata produkten för att maximera träningen, vätskenivåerna, fettförbränning och återhämtning både under och efter ditt träningspass.

Vill du hitta mer inspiration till kost och träning? Kika på några av våra artiklar nedan: 

Marklyft – Teknik och tips 

Den stora kreatin guiden 

7 Bröstövningar för dina bröstmuskler

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15245 omdömen
Verifierat
Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

Verifierat
Snabb leverans och återkoppling när…

Snabb leverans och återkoppling när varan var betald

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkter

Verifierat
Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Verifierat
Bra priser o snabb leverans

Fick produkten snabbt o välpackat, dock lite dåligt att inga skopor kom med proteinpåsarna samt att det inte rekommenderades att köpa till

Verifierat
Bra varor

Snabb leverans och bra kvalite på varorna

Verifierat
Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt…

Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt lätt protein och dricka, helt enkelt grymt! Rekommenderar stark

Verifierat
Riktiga Grejor

Marklyft strumpor.

Verifierat
bra information ger personalen och jag…

bra information ger personalen och jag är nöjd med dom köp jag gör med enstaka klädesplagg och kosttillskott

Verifierat
Bra proteinpulver

Snabb leverans. Goda smaker på proteinpulver. Jag är nöjd!

Verifierat
Mike bra och snygg

Mike bra och snygg

Verifierat
Fin service

Snabb och smidig med leverans. Hade dessutom köpt fel vara som jag fick byta i butik utan problem - tack för fin service!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?