Hem /

Singles Day

Missa inte ÅRETS största shoppingdag – Singles Day! MM Sports Singles Day-REA är något du sent kommer att glömma, med mängder av grymma erbjudanden på stora delar utav sortimentet. Ta del av allt från kosttillskott, träningskläder till herr och dam samt tillbehör till fantastiska priser!

När är Singles Day?

Singles Day infaller årligen den 11 november. De fyra ettorna i 11/11 representerar fyra singlar – därav valet av datum.

Vad är Singles Day?

Singles Day har sitt ursprung i Kina under tidigt 90-tal där man ville införa en dag att fira singellivet på – likt alla hjärtans dag, fast dess raka motsats. Oavsett om man är singel eller lever i ett förhållande har Singles Day blivit en dag då man valt att kosta på sig något extra. Firandet av Singles Day har på detta sätt lett till att denna dag med tiden vuxit fram till årets största shoppingdag!

Varför heter det Singles Day?

Guanggun Jie är dess ursprungliga kinesiska namn vilket blev Singles Day och sedermera Singlarnas dag eller Alla singlars dag i Sverige. Namnet Singles Day talar sitt eget språk – Det är en dag för alla singlar att omfamna det faktum att man är singel och att det är något att vara stolt över.

Singles Day-REA hos MM Sports

Vi på MM Sports firar Singles Day med mängder av grymma erbjudanden på allt från kosttillskott till träningskläder och träningstillbehör både på webben och i butik!

Var först med att ta del av grymma erbjudanden och få de senaste nyheterna gällande Singles Day genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på Instagram!

15% Rabatt