Fri frakt från 499 kr
1-2 vardagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
-15%

Viking Power Shield Wall 2 st

Storlek: 90 kapslar x 2
2-pack av det populära kosttillskottet Viking Power Shield Wall. Ett kosttillskott med bland annat mariatisel, hagtorn, gurkmeja och NAC.
339:-
398:-
+
I webblager – skickas måndag 23/5 Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
OBS! Produkten innehåller inte längre färgämnet titandioxid. Dock kan det fortfarande stå titandioxid på produktens innehållsförteckning då vi valt att använda upp redan tryckta etiketter i vårt lager för att undvika en onödig belastning på miljön.
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Viking Power Shield Wall - 2 st

Viking Power Shield Wall är ett kosttillskott som innehåller en unik blandning av kronärtskocka, mariatistel, gurkmeja, maskros, svartpeppar, havtorn och kinesisk hagtorn. En episk formula du inte finner i någon annan produkt!

  • Innehåller n-acetyl-cystein (NAC) och kolin.
  • Hög dos mariatistel – standardiserat till 80 % silymarin.

De flesta som satsar seriöst och tränar hårt vet att det inte bara är proteinpulver, kreatin och testosteronhöjande tillskott som gäller när de kommer till att maximera muskeltillväxten. De är väl medvetna om att kroppen är ett komplex av flera olika delar som alla måste fungera optimalt för att uppnå symbios. En kedja är helt enkelt inte starkare än dess svagaste länk.

Vad gör levern?

Levern är ansvarig för över 500 separata funktioner i kroppen och stödjer majoriteten av kroppens övriga organ. Faktum är att levern är så avancerad att det fortfarande inte finns något artificiellt substitut som kan ersätta leverns alla funktioner.

Levern är helt avgörande för ämnesomsättningen av kolhydrater, fett och proteiner och behövs för att rena och avgifta kroppen från skadliga ämnen. En fungerande lever är dessutom viktigt för att tillväxthormon (HGH/somatropin) ska kunna omvandlas till tillväxthormonet IGF-1 (Insulin like Growth Factor). Höga nivåer av IGF-1 är särskilt intressant för bodybuilders på grund av dess tillväxtstimulerande effekt och högst nivåer av denna tillväxtfaktor har vi under puberteten – en tongivande period för muskeltillväxt och uppbyggnad.

3-in-1 – kemikaliefabrik, förråd och reningsverk

Levern är kroppens största inre organ och har en kritisk roll i alla metaboliska processer i kroppen. Den reglerar ämnesomsättningen genom sitt breda arsenal av enzymer och omvandlar så gott som allt vi stoppar i oss och gör det användbart i kroppen. Levern fungerar som lagringsplats för bland annat glukos och flera livsviktiga vitaminer och mineraler såsom A, B12, D, K, E, järn och koppar. Levern är dessutom viktig för hormonbalansen och omvandlar flera vitaminer och hormoner till mera aktiva former. 

En av de viktigaste uppgifterna levern har är sitt arbete som kroppens reningsverk, där den tar hand om främmande och skadliga ämnen i blodet och omvandlar dessa till oskadliga restprodukter som sedan lämnar kroppen.

Faktorer som påverkar levern

Levern är fantastisk, men även solen har sina fläckar. och påverkas av tidens tand. Leverns hälsa påverkas dock inte bara utav ålder – faktorer såsom gener, kost, läkemedel, kemikalier, alkohol, tungmetaller med mera är sådant som kan försämra leverns hälsa och dess effekt. Även hård och långvarig träning med extrema dietperioder kan påverka leverhälsan negativt. Fungerar inte levern optimalt kan det få en hel rad negativa konsekvenser som bland annat påverkar ämnesomsättningen, blodcirkulationen, matsmältningen och kroppens egen hormonproduktion. Viktiga funktioner som är helt avgörande för träningseffekten och prestationsförmågan!

Hur levern mår påverkar testosteronnivåerna

I levern produceras särskilda bärarproteiner, SHBG (Sex Hormone-Binding Globulin). Dessa proteiner binder sig till det fria testosteronet i blodet och gör det biologiskt inaktivt. Mängden som producerar regleras av kroppens egen balans i strävan efter homeostas. Men när levern inte fungerar optimalt, vid exempelvis leverskador eller bara allmänt dålig leverhälsa, finns det risk för överproduktion av bärarproteinet – vilket leder till att en högre andel testosteron görs obrukbart. För att optimera hormonbalansen och mängden fritt testosteron i kroppen är det därför viktigt att skydda levern och stärka dess kapacitet.

Artnr: SKU24867
Tillverkare: Viking Power
EAN:

Innehåll

Viking Power Shield Wall

Kosttillskott.
Antal: 90 kapslar (30 doseringar).
Doseringsstorlek: 3 kapslar.

Användning: Intag 3 kapslar direkt på morgonen i samband med mat alternativt 1 kapsel fördelat 3 gånger dagligen i samband med mat.

Ingredienser: Kolinvätetartrat, glycin, extrakt av havtorn (Hippophaë rhamnoides), extrakt av kinesisk hagtorn (Crataegus pinnatifida), extrakt av gurkmeja (Curcuma longa), extrakt av mariatistel (Silybum marianum), extrakt av kronärtskocka (Cynara scolymus), extrakt av maskros (Taraxicum officinale), n-acetyl-cystein, alfa-liponsyra, l-metionin, koenzym Q10 (ubikinon), extrakt av svartpeppar (Piper nigrum), mineral (natriumselenat), fyllnadsmedel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 1 respektive 3 kapslar:
Kolinvätetartrat 100 mg 300 mg
Glycin 92 mg 275 mg
Extrakt av havtorn 83 mg 250 mg
Extrakt av kinesisk hagtorn 50 mg 150 mg
Extrakt av gurkmeja
-varav 90 % curcuminoider
50 mg
45 mg
150 mg
135 mg
Extrakt av mariatistel
-varav 80 % silymarin
50 mg
40 mg
150 mg
120 mg
Extrakt av kronärtskocka 33 mg 100 mg
Extrakt av maskros 33 mg 100 mg
N-acetyl-cystein 27 mg 80 mg
Alfa-liponsyra 25 mg 75 mg
L-metionin 17 mg 50 mg
Koenzym Q10 mg 3,3 mg 10 mg
Extrakt av svartpeppar
-varav 95 % piperin
0,88 mg
0,83 mg
2,63 mg
2,50 mg
Selen 37 µg 67 %* 110 µg 200 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Till nytta?
0
2
Riktigt bra produkt! Rekommenderas!
Till nytta?
2
4
En helt unik produkt med allting vettigt samlat i ett.
Kommer aldrig köpa något annat. Extremt prisvärd dessutom.
Till nytta?
16
6
Till nytta?
13
9
Till nytta?
5
6
Se fler recensioner
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
1-2 vardagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Shield Wall 2 st
Viking Power
Shield Wall 2 st
Storlek: 90 kapslar x 2
339.00
Utmärkt
Baserat på 12401 omdömen
4 timmar sedan
Bra och snabb

Bra och snabb leverans

Lumnije Paci
6 timmar sedan
Bra storlek sköna

Bra! Lagom storlek. Sköna

Ida
10 timmar sedan
Riktit bra affär 😃😃

Riktit bra affär 😃😃

Mikael Skilhagen
1 dag sedan
Snabb Leverans

Snabb Leverans

Marfa32
2 dagar sedan
Toppen!

Snabb leverans

Malin Håkansson
2 dagar sedan
Hade lätt fått 5 stjärnor om man fått…

Hade lätt fått 5 stjärnor om man fått blandare eller något med i köpet.

Macke Nyborg
4 dagar sedan
Det gick snabbt o smidigt att få…

Det gick snabbt o smidigt att få leveransen

Kent Pettersson
4 dagar sedan
Snabb leverans

Lätt att hitta , beställa , och snabb leverans, två dygn sen hade jag min beställning, smidigt med Budbee , super nöjd med min leverantör MM Sports

Daniel Malmberg
4 dagar sedan
Toppen service med snabb leveranstid å…

Toppen service med snabb leveranstid å smidigt betalsätt. Jag är skitnöjd😊

Zandra
4 dagar sedan
Tack fär att snabbt leverans och nöjd…

Tack fär att snabbt leverans och nöjd med det! Mvh Beata

Beata
4 dagar sedan
Mitt första paket gick sönder i posten…

Mitt första paket gick sönder i posten men supporten var supé hjälpsam och vi löse problemet

Noah Eric Samuel Marttila
5 dagar sedan
Supertrevlig och hjälpsam personal!

Supertrevlig och hjälpsam personal i butiken på sveavägen. Hade allt vi behövde. Det enda som skulle kunna förbättras är inredningen, den hade kunnat se lite mer lockade ut. Superbra produkter i övrigt. Rekommenderar Ymir starkt för dom som vill upp tidigt på morgon och träna.

Victor Burrau
Ny kund?