Fri frakt
Från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
-20%

Swedish Supplements Hair Beauty

Storlek: 60 Caps
199:-
249:-
Storlek: 60 Caps
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Finns ej i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

SS Hair Beauty

Produkten består av ämnen som traditionellt används för att ge håret näring innifrån, stärka håret från roten och bevara lyster och färg. Innehåller bland annat äggskalsmembran Ovoderm® som bland annat är en källa till kollagen och hyaluronsyra .

Hair Beauty från Swedish SupplementsHair Beauty är framtaget för att hjälpa till att underhålla ett vackert starkt hår med naturlig färg och lyster Produkten hjälper till att ge förutsättningar för ett tjockare mer livfullt hår, det ger en varsam föryngring som kommer inifrån. Vår produkt består av helt naturliga ingredienser som äggskalsmembran, vitaminer, mineraler antioxidanter samt växtextrakt alla med en specifik funktion för hårets bästa.
Hair Beauty innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran) som tillför kroppen näringsämnen vilka är essentiella för hårets uppbyggnad som olika typer av kollagen, elastin och bioaktiva proteiner. Silica från Åkerfräken innehåller kisel (silicia) som behövs för att kunna bygga och stärka upp proteiner som kreatin, kollagen och elastin, som våra naglar och hår till stor del består av.

Vidare finner vi Hirsextrakt rikt på Miliacin som kemiskt sett tillhör gruppen växtsteroler och kan sägas vara ett hormonstärkande, naturligt förekommande växtämne. Studier på ämnet har visat positiv effekt på hår och bindvävstillväxt.   

 Hair Beauty innehåller mineralet Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, medverkar i celldelningsprocessen och bidrar till att bibehålla normal hud och naglar. Selen fungerar som en antioxidant som skyddar celler från nedbrytning. Låga selennivåer kan orsaka försämrad kvalitet på hår hud och naglar.Hair Beauty har en rejäl dos Koppar för dess skyddande effekt och ökad pigmentering av håret samt biotin (Vit B-7) vilket bidrar till en normal hårväxt 

 

 

Artnr: 2507270015-001
Tillverkare: Swedish Supplements
EAN: 7350069382276

Innehåll

Swedish Supplement Hair Beauty

 

Ingerdienser: Äggskalsmembran (Ovoderm®), åkerfräken (Equisetum arvense) hirsextrakt (Panicum miliaceum),  pantotensyra, zinkglukonat, kopparglukonat, biotin, natriumselenat, kapselhölje [bovint gelatin, färgämne (titanium dioxid)], klumpförebyggande medel (magnesium stearat, kisel dioxid). 

Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen till frukost

 

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt, utom räckhåll för barn.

 

Innehåll per dos

2 kapslar

Äggskalsmembran (Ovoderm®)

300mg

kisel från Åkerfräken

200mg

Hirsextrakt

200mg

L-cystein

100mg

Vitamin B5 (pantotensyra)

60mg

Zink

10mg       100%*

Koppar

700µg

Biotin

300µg      150%*

Selen

40µg           73%*

*%DRI: procent av dagligt referensintag för märkningsändamål enligt EU

Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Hair Beauty
199.00
Ny kund?