JACKED Jacked DAA (D-Aspartic Acid Chelate)

Boosta testosteronnivåerna naturligt med d-asparaginsyra. Perfekt för dig som går på diet och vill bibehålla höga testosteronnivåer för maximerad prestationsförmåga och muskeltillväxt.

Storlek 120 kapslar
129:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
t.o.m 15/9
Kundomdöme
9.54 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU17151
Tillverkare: JACKED
EAN: 7340130607544

Jacked DAA - D-Aspartic Acid Calcium Chelate

Kosttillskott med den populära testosteronproducerande aminosyran d-asparaginsyra. Kelaterat till kalcium, vilket har högre biotillgänglighet än vanligt rent pulver.

  • Boosta testosteronnivåerna naturligt med d-asparaginsyra.
  • Förstärkt med kalcium för högre biotillgänglighet.
  • Perfekt under diet.
  • Lättdoserat i kapselform.
  • Kan även användas av kvinnor.

Jacked DAA innehåller aminosyran d-asparaginsyra bundet till mineralet kalcium. D-asparaginsyra som bildas naturligt i kroppen av aminosyran l-asparaginsyra. D-varianten förekommer främst i hypofysen, hypotalamus och testiklarna och bildas naturligt i kroppen när enzymet racemas omvandlar l-varianten till d-varianten i testiklarna och andra körtlar i kroppen.Tillskott med d-asparaginsyra blev extremt populärt när en ny studie publicerades 2009, där resultatet visade att 3 gram d-asparaginsyra boostade nivåerna av testosteron och det luteiniserande hormonet (LH). Eftersom låga testosteronnivåer kan hämma träningsresultalt, prestationsförmåga och muskeltillväxt blev d-asparaginsyra snabbt basen i flera marknadsledande testo boosters på marknaden. Trots 10 år senare är d-asparaginsyra ett av de populäraste kosttillskotten inom kategorin testosteronökare.

Lättlöslig och snabb absorbering

Det finns dock en negativ sak med ren d-asparaginsyra och det är dess låga biotillgänglighet och dåliga vattenlöslighet. I sin naturliga form har det en vattenlöslighet på mindre än 1 gram per 220 ml vatten, vilket troligen är en av anledningarna till att flera individer med känslig mage upplever buksmärtor/magproblem vid intag. Men genom att kelatera, alltså att binda, asparaginsyra med kalcium höjs biotillgängligheten och absorberas snabbare.

Jacked DAA

Kosttillskott.
Antal:
120 kapslar (20 doseringar).
Doseringsstorlek:
6 kapslar.

Användning: Tag 6 kapslar i samband med din första måltid på dagen.

Ingredienser: d-asparaginsyra-kalciumkelat, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 1 kapsel och dagsdos 6 kapslar:
D-asparaginsyra 653,4 mg 3920 mg
Kalcium 98,4 mg 12 %* 590 mg 74 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU17151
Tillverkare: JACKED
EAN: 7340130607544
Kunder som köpt denna produkt har även köpt:
Body Magazine

Body

Body Magazine

79:-

15% Rabatt