Superfruit Superfruit Organic Spirulina Powder

Superfruit Organic Spirulina Powder innehåller pulver ekologisk spirulina – en av marknadens mest omtycka blågrön alg. Spirulina främjar bland annat viktkontroll och bidrar till fysiskt välmående och till att motverka trötthet.
Storlek 200 gram
199:-
+
I lager – skickas måndag 22/7 Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Kundomdöme
9.62 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU19978
Tillverkare: Superfruit
EAN: 7350039930469

Superfruit Organic Spirulina Powder

Superfruit Organic Spirulina Powder innehåller ekologisk spirulina (SE-EKO-03) – en av marknadens mest omtycka blågrön alg. Spirulina främjar bland annat viktkontroll och bidrar till fysiskt välmående och till att motverka trötthet.

Superfruit Organic Spirulina Powder är en ekologiskt odlad och certifieradprodukt och rik på både protein och kostfiber. Spirulinapulver kan användas i matlagning, som till exempel soppor, smoothies med mera. Testa gärna att mixa 1 skopa Superfruit Organic Spirulina Powder med 3 dl färsk apelsinjuice och 1 banan – en perfekt och välsmakande smoothie för dig som går på diet. Spirulina främjar nämligen viktkontroll och bidrar även till fysiskt välmående och till att motverka trötthet. Spirulinas höga proteinhalt gör det även till en bra vegetabilisk källa för protein för exempelvis vegeterianer och veganer.

Superfruit Organic Spirluna Powder:

  • Innehåller ekologisk spirulina. Spirulina främjar viktkontroll, bidrar till att motverka trötthet och bidrar till fysiskt välmående.
  • Har högt proteininnehåll. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
  • Har högt kostfiberinnehåll.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
Intag ½ - 1 tesked (2,5 - 5 gram) per dag.

Nettovikt:
200 gram.


SE-EKO-03
Icke EU-jordbruk

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU19978
Tillverkare: Superfruit
EAN: 7350039930469
15% Rabatt