Fri frakt t.o.m. 19/6
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
-17%

Viking Power 3 st Bifrost - Näringstillskott

Episkt näringstillskott med en unik tappning där Reds och Greens har kombinerats med Purple – det vill säga nötlever och benbuljong!
999:-
1,197:-
+
I webblager – skickas imorgon Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

3 st Bifrost – Reds, Greens and Purple

Marknadens förmodligen mest kompletta näringstillskott! Innehåller mängder av vitaminer, mineraler och spårämnen från grönsaker, frukt, nötlever och benbuljong!

 • Greens 4000 mg
 • Reds 3000 mg
 • Benbuljong 4500 mg
 • Nötlever 750 mg
 • Glutamin 2000 mg
 • DigeZyme® och LactoSpore® – matsmältningsenzymer och mjölksyrabakterier.
 • FOS & IMO – nyttiga fibrer (prebiotika).

Viking Power Bifrost är ett kosttillskott som innehåller en helt unik sammansättning av 3 helt otroligt näringstäta blandningar – reds, greens och purple (nöt/beef). Det avancerade näringstillskottet innehåller allt du kan tänka dig när det kommer till vitaminer, mineraler, spårämnen, enzymer med mera. Den unika formulan är dessutom förstärkt med aminosyran l-glutamin, nyttiga fiber samt matsmältningsenzymer, mjölksyrabakterier och ett piperinrikt svartpepparextrakt för att förbättra upptaget ytterligare i kroppen.

I jakten på att bli större och starkare har fler och fler börjat förstå att kroppen behöver mer än bara muskelbyggande protein. Att få i sig rätt näring och i tillräckliga mängder i samband med strikta kostvanor går inte alltid hand i hand och konsekvenserna av det får direkt effekt på vårt välmående, utveckling och träningsresultat. Man är helt enkelt inte starkare än sin svagaste länk – vilket i detta fall syftar på intaget av alla livsviktiga vitaminer, mineraler och spårämnen med mera.

Den unika formulan kan bäst beskrivas som den mytologiska regnbågen Bifrost – där det bästa från både grönsaker, frukt och bär samt nöt har kombinerats.

 • I den röda blandningen finns det röda grönsaker, frukter och bär som bland annat är rika på vitaminer, mineraler och kraftfulla antioxidanter såsom antocyaniner, vilket är det ämne som ger den karaktäristiska färgen hos många frukter och bär.

 • Den gröna blandningen består av gröna grönsaker, alger, rotfrukter, gräs och blad som bland annat är rika på mineraler, vitaminer, fibrer och fytonäringsämnen såsom lutein, som finns i särskilt hög halt i grönkål, spenat och broccoli.

 • Den lila och sista blandningen är helt unik och består av benbuljong (bone broth) och nötlever. Faktum är att förr åt vi mycket inälvsmat rikt på kollagen, mineraler och flera unika aminosyror, såsom glukosamin och kondroitin och hyaluronsyra. Man kan lugnt säga att dessa otroligt näringstäta råvaror utgjorde ryggraden av mångas näringsintag. Med tiden har vi dessvärre successivt uteslutit inälvsmat ur kosten, vilket har lett till av vi även gått miste om en rad olika nyttigheter som man bara finner i just inälvsmat. 

Nötlever – en naturlig näringsbomb

Nötlever anses vara det mest näringstäta födoämnet man kan äta. Förutom att det är rikt på protein innehåller det massvis med vitaminer, mineraler, spårämnen med mera. Exempelvis är det rikt på järn, koppar, magnesium, A-vitamin samt flera B-vitaminer –  alla i biotillgängliga och lättupptagliga former som kroppen kan använda direkt.

Faktum är att nötlever är en så pass potent källa för alla dessa näringsämnen att det räcker med en liten dosering för att få i sig det dagliga behovet. Man kan lugnt säga att nötlever är en naturlig näringsbomb utan dess like.

Benbuljong – bone broth

Förutom näringsrik nötlever innehåller varje portion även en rejäl dos benbuljong gjort på benvävnad, brosk och märgben från svenska nötdjur. Märgben är helt enkelt de ben på djuren som är rika på benmärg, den näringstäta benvävnaden som finns inuti benen. Genom att låta delarna sjuda långsamt i vatten frigörs det näringsrika innehållet från benen och koncentreras i vätskan. Med hjälp av spraytorkning avlägsnas sedan vattnet och kvar blir ett otroligt näringsrikt pulver av benbuljong. Benbuljong består nästan uteslutande av protein och är fritt från bland annat kolhydrater och socker. Det är rikt på fettlösliga vitaminer och viktiga mineralsalter och spårämnen såsom kalcium, magnesium, fosfor, järn och bor. Förutom den höga halten kollagenprotein innehåller det även unika aminosyror och ämnen som man bara finner i kroppens leder och bindväv, såsom glukosamin, kondroitin och hyaluronsyra.

Matsmältningsenzymer och probiotika

Bifrost är berikad med en stabil dos av enzymkomplexet DigeZyme®, som består av matsmältningsenzymerna amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas. Matsmältningsenzymernas uppgift är bland annat att hjälpa till att bryta ned proteinet, kolhydraterna och fettet i maten vi äter och göra näringen mer lättupptaglig i kroppen.

Formulan innehåller även en kombination nyttiga fibrer och mjölksyrabakterier (LactoSpore®) – mer känt som prebiotika och probiotika. LactoSpore® innehåller en hög halt Bacillus coagulans, en sporbildande typ av bakterier som klarar av magsäckens extrema miljö bestående av både magsyra och diverse enzymer. 

 • Laktasenzym förbättrar laktosnedbrytningen hos individer som har problem med att bryta ner laktos. Eftersom laktostolerans varierar från person till person bör individer med laktosintolerans söka råd om kosttillskottets funktion i deras kost.
 • Vitamin C ökar järnupp­ taget.
 • Svartpeppar främjar upptaget av näringsämnen.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: SKU2604211
Tillverkare: Viking Power
EAN:

Innehåll

Viking Power Bifrost Blackcurrant

Kosttillskott. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 600 g (30 portioner).
Doseringsstorlek: 20 g (~2 skopor).

Användning: Blanda 20 g med 3-4 dl vatten och drick dagligen.

Ingredienser: Pulverblandning av bovint (benbuljong, nötlever), pulverblandning av gröna vegetabilier (spenat (Spinaciae oleraceae), broccoli (Brassica oleracea L.), spirulina (Arthrospia platensis), korngräs (Hordeum vulgare), vetegräs (Triticum aestivum), grönkål (Brassica oleracea)), pulverblandning av röda frukter och bär (hallon (Rubus idaeus), rödbeta (Beta vulgaris), acaibär (Euterpe oleracea), gojibär (Lycium barbarum), surkörsbär (Prunus cerasus), guava (Psidium guajava)), surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumvätekarbonat), l-glutamin, kostfiber (isomaltooligosackarider, fruktooligosackarider), arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, kiseldioxid), emulgeringsmedel (solroslecitin), enzymblandning (alfaamylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), mjölksyrabakterie (Bacillus coagulans), vitamin (C), extrakt av svartpeppar (Piper nigrum). Innehåller en fenylalaninkälla.

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Allergiinformation: Produceras i fabrik där selleri hanteras och kan därför innehålla spår av detta.

Förvaring: I originalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll per portion 20 g:
Pulverblandning av bovint
-varav benbuljong
-varav nötlever
5250 mg
4500 mg
750 mg
Pulverblandning av gröna vegetabilier
-varav spenat
-varav broccoli
-varav spirulina
-varav korngräs
-varav vetegräs
-varav grönkål
4000 mg
1400 mg
1000 mg
800 mg
300 mg
300 mg
200 mg
Pulverblandning av röda frukter och bär
-varav hallon
-varav rödbeta
-varav acaibär
-varav gojibär
-varav surkörsbär
-varav guava
3000 mg
900 mg
900 mg
450 mg
300 mg
300 mg
150 mg
L-glutamin 2000 mg
Kostfiber
-varav isomaltooligosackarider (IMO)
-varav fruktooligosackarider (FOS)
1100 mg
1000 mg
100 mg
Enzymblandning (DigeZyme®)
-varav alfaamylas
-varav proteas
-varav laktas
-varav lipas
-varav cellulas
90 mg
2160 U
540 U
360 U
18 U
99 U
Mjölksyrabakterier (LactoSpore®)
-varav 100 % Bacillus coagulas
150 miljoner CFU
Vitamin C 12 mg 15 %*
Extrakt av svartpeppar
-varav 95 % piperin
3 mg
2,85 mg
Järn 2,4 mg 17 %*
 
* % av DRI enligt EU.
Läs mer
Smakar faktiskt riktigt gott! Skönt att kunna dricka en serv om dagen och veta att jag får i mig typ allt jag behöver när jag kör min strikta kost nu. Boosta immunförsvaret dessutom. Tack VP för att ni gör så sjukt avancerade och bra kosttillskott!
Till nytta?
13
1
Som nämnt innan, luktar weird när man öppnar bruker men inga problem med smak eller innehåll. Rekomenderar värkligen!
Till nytta?
10
0
Jag gillar den skarp! Luktar lite konstigt när jag först öppnade burken men jag skakade upp den med kallt vatten och den smakar riktigt bra! Detta är ett bra komplement till min diet och kommer säkerligen att förändra mina resultat då jag inte alltid får i mig vad jag ska…
Till nytta?
11
2
Se fler recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
t.o.m. 19/6
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
3 st Bifrost - Näringstillskott
Viking Power
3 st Bifrost - Näringstillskott
3 st Bifrost - Näringstillskott
999.00
Fri frakt
t.o.m. 19/6
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15488 omdömen
Verifierat
Bra och snabb leverans!

Bra och snabb leverans!

Verifierat
Godaste protein

Godaste protein

Verifierat
Enkelt att handla och snabb och smidig…

Enkelt att handla och snabb och smidig leverans.

Verifierat
bra grejjer..snabb leverans

bra grejjer..snabb leverans

Verifierat
Allt var bra

Allt var bra

Verifierat
Snabb & smidig leverans

Leverans är snabb och utbudet är jätte bra, så nöjd med eran sida och allt ni gör

Verifierat
Viktvästen vad så bra som jag förväntat…

Viktvästen vad så bra som jag förväntat mig

Verifierat
Grymma varor och snabb leverans.

Grymma varor och snabb leverans. Topp!

Verifierat
Jätte bra produkter och snabb frakt

Jätte bra produkter och snabb frakt

Verifierat
Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans.

Verifierat
Bra och snabb info.

Bra och snabb info. Inget krångel.

Verifierat
Alltid nöjd med er snabba leverans och…

Alltid nöjd med er snabba leverans och bra priser. På både kläder o kosttillskott.

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?