Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

Smellwell SmellWell Laundry Capsules

Antal: 12 st
99:-
Antal: 12 st
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning

Beskrivning

SmellWell Laundry Capsules

Från SmellWell - skaparna bakom 2000-talets "skivat bröd" inom doft-teknologi - kommer nu SmellWell Laundry Capsules. SmellWells kapslar är den ultimata lösningen på illaluktande träningskläder!

Vanligt tvättmedel är inte framtaget för att tvätta bort hudavlagringar från syntet- och high-tech-textilier, och har därför mycket svårt att rengöra dessa ordentligt. I träningskläder fastnar massor av avlagringar från huden som gör att svettlukten gror in över tid. Du har säkert själv varit med om att din favorit-tränings-t-shirt luktar svagt av svett så fort den torkat ur tvätten - det slipper du nu!

Tack vare sin högkoncentrerade formula, utvecklad i Sverige, är kapslarna effektiva mot tuffa fläckar - som gräs, smuts och svett - redan vid tvättar från 30 grader. Dessutom är de färdigdoserade och redo att slängas in i tvättmaskinen när som helst - enkelt va?

Kapslarna skyddar och återställer high-tech-textilier och bidrar på så sätt till längre livslängd på din utrustning, både genom ökad hållbarhet och reducerad lukt. Dessutom är de svagt parfymerade och ersätter därför snabbt odören med en ljuvlig, fräsch doft.

Med Svanen-certifiering, de första av sitt slag som får denna utmärkelse, är du trygg i vetskapen att kapslarna är utvecklade med miljön i åtanke. SmellWell Laundry Capsules är tillverkade helt i biologiskt nedbrytbara material som är skonsamma mot naturen. Dessutom innehåller de 30% mindre vatten än flytande tvättmedel.

  • Tar kål på dålig lukt
  • Effektiv mot riktigt tuffa fläckar
  • Tar varsamt hand om dina kläder
  • Helt biologiskt nedbrytbart
  • Svanen-märkta - både för naturens och för din skull

Rekommendationen är att använda SmellWell Laundry Capsules vid varannan tvätt för att förebygga att bakterier och dålig lukt får fäste, på så sätt får du längre livslängd ur dina kläder.

 

 

VIKT 300 g
DIMENSIONER 110 × 30 × 110 mm


Artnr: 8100500004-001
Tillverkare: Smellwell
EAN: 7443222054087
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
SmellWell Laundry Capsules
99.00
Ny kund?