Fri frakt 
Från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Returrätt 
30 dagar

Copper Fit Copper Fit Rapid Relief - Knee

Färg: Svart
499:-
Färg: Svart
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning

Beskrivning

Copper Fit Rapid Relief - Knee

 

Copper Fit Rapid Relief Knee med “Hot and Cold” funktion, är en unik och framgångsrik nyhet från USA som förebygger och minskar smärta och gör att du kan vara fullt rörlig med knäskyddet på både före, och efter din träning.

Innan träning kan du värma upp ditt knä och knäleder, samt efteråt kyla av dessa med den patenterade ”Hot and Cold” funktionen, som innebär att skyddet har en avtagbar gelé påse som kan värmas i mikron, samt kylas i frysen, för att därefter stoppas in i knäskyddets ficka och användas utan att inverka på din rörlighet.

Copper Fit kan med fördel även användas utan gelepåsen, och fungerar då som ett sk.  vanlig support, som är lagom tunt och kan användas under pågående träning el. andra fysiska aktiviteter.

Ett av de bästa sätten att påskynda sin återhämtning och förebygga skador förutom att regelbundet få massage, är behandling med kyla och värme på ömma kroppsdelar och leder. Huvudregeln är att värme är bra innan träning, och kyla är bra efter träning. Problemen med kyla och värmebehandling är att man normalt får begränsad rörlighet när värme/kyla behandling pågår.

Tur är då att man kan ta hjälp av Copper Fit Rapid Relief patenterade produkter för knä, axlar och rygg. Man kan med dessa, väldigt enkelt och effektivt röra sig fritt under både värmebehandlingen innan träning och kylbehandling efter träningen.

Copper Fit produkterna har även koppar fibrer i materialet. Kopparfibrer vilket många rön gör gällande, kan bidra till bättre blodcirkulation.

Copper Fit Rapid Relief Knee passar i storlek de allra flesta genom sitt sk. ”One size fits most” utformning, då produkten innehåller elastiskt material i själva produktsammansättningen.

 

Tekniska specifikationer 

  • Förpackning innehåller ett (1st) skydd/support.
  • Passar såväl vänster som höger knä.
  • One size fits all, dvs. Passar de flesta storlekar runt knä från Small till XXL.
  • Tvättråd: Hand tvättas efter användning i kallt vatten, för att därefter *luft torkas (*Upphängt på torkställ eller liknande i rumstemperatur)
Artnr: 8101530002-001
Tillverkare: Copper Fit
EAN: 754502040131
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Copper Fit Rapid Relief - Knee
499.00
Ny kund?