Nyhet

MM Sports MM Sports Hardcore Bag

Exklusiv och rymlig hardcorebag. Kan bäras som ryggsäck!
Färg Black
429:-
+
I lager - skickas senast imorgon Lagerstatus
Snabb leverans
Prisgaranti
Fri retur
Fri frakt från 499 kr
Detaljer
Artnr: SKU2302110
Tillverkare: MM Sports
EAN: 7340130610308
Färg: Svart

MM Sports Hardcore Bag

En rejäl sportbag med harcorestil som kan bäras över axeln eller på ryggen.

  • Rymlig – 40 liter!
  • Kan bäras på tre olika sätt, inklusive som ryggsäck
  • Hardcorestil
  • Vadderade och justerbara remmar
  • Strategiskt placerade meshpaneler för ventilation
  • Vattenavstötande material
  • Sidofack med dragkedjor
  • Separat fack för att dölja remmar som inte används

Sportsbag med volym på 40 liter

Med en volym på 40 liter får du plats med allt vad träningen kräver. Två separata sidofack underlättar förvaring av värdesaker och andra föremål. Vadderade axelremmar gör väskan bekväm att bära som ryggsäck. Om du föredrar att bära väskan i handen eller över axeln, kan remmarna som inte används snabbt döljas i ett särskilt utrymme.

Bagen genomsyras av hardcore på alla fronter. Materialet är svart, slitstarkt och vattenavstötande. Intrycket förstärks av rejäla remmar och svarta detaljer. Det klassiska MM Sports-trycket syns på båda sidor om bagen och en oversize dragkedja skapar en unik look.

Jätteskön väska att bära som ryggsäck. Stor och rymlig. Enda stora nackdelen är det klumpiga och väldigt tröga blixtlåset som är svårt att öppna och dra igen. Jag får nog byta blixtlåset som inte går att få upp.
Bästa väskan ever! Får plats med mycket, snygg och lägger sig bra längst ryggen. Dragkedjan har jag inte haft problem med då det finns en flärp att hålla i när man stänger.
Har använt denna väska en gång. Den är klumpig, dragkedjan är trög att stänga och öppna och inte speciellt bekväm att använda som ryggsäck. Saknar också småfack inne i väskan.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU2302110
Tillverkare: MM Sports
EAN: 7340130610308
Färg: Svart