Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Äntligen - Cream of Rice i Sverige!

Cream of Rice har på senare tid fullkomligt exploderat på den amerikanska träningsscenen – av goda anledningar. Det är ett kalorisnålt, nyttigt, glutenfritt och samtidigt mättande mellanmål som kan ätas när som helst på dagen och tar ett ögonblick att förbereda. Mycket pekar nu på att denna trend är på väg att ta sig över atlanten till oss här i Sverige. Men vad är betyder egentligen Cream of Rice på svenska?

Body Science Cream of Rice

Vad är Cream of Rice?

Cream of Rice är en slags rispudding (rice pudding på engelska) baserad på rismjöl som är snabb och enkel att tillaga. Innehållet kan variera något mellan olika tillverkare men generellt sett görs Cream of Rice på en bas av rismjöl där man sedan tillsatt olika näringsämnen, sötningsmedel och aromer.

Vid tillagning av vanlig risgrynsgröt måste man koka riset länge för att få rätt konsistens. Genom att använda instantiserat rismjöl (finmalt ris) kan man korta ned tillagningstiden avsevärt och istället få en god puddingliknande konsistens, som mannagrynsgröt fast med alla fördelar hos ris. Cream of Rice är färdigt på endast 30 sekunder i mikrovågsugnen!

Minutris, som produkten också kallas, kan antingen blandas ut med mjölk eller med vatten för dig som söker ett laktosfritt alternativ. I träningssammanhang är det populärt att också blanda i en skopa proteinpulver för att få ett kolhydratrikt och proteinberikat mellanmål innan eller efter träning!

Cream of Rice smaksatt med kanel

Cream of Rice i Sverige

Originalet Cream of Rice från Nabisco säljs inte på svenska marknaden. Därför finns nu en krämig och god svensk variant, Body Science Cream of Rice. Body Science Cream of Rice är ett minutris som tillagas snabbt och enkelt hemma eller på språng.

Med Body Science Cream of Rice får du hela 40 gram komplexa kolhydrater per portion förpackat i ett superenkelt mellanmål. Fördelen med just Body Science Cream of Rice är att den inte är smaksatt och dessutom fri från både tillsatser och sötningsmedel. Du kan alltså genom att tillsätta valfri mängd proteinpulver i din favoritsmak, till exempel Body Science Whey 100% eller Body Science Whey Isolate, blanda din alldeles egna perfekta träningsfrukost eller mellanmål!

Innehåller Cream of Rice gluten?

Eftersom minutris (Cream of Rice) är baserat på rent rismjöl innehåller det varken gluten eller laktos. Det betyder att du med känslig mage kan blanda Cream of Rice med ett laktosfritt proteinpulver och äntligen få avnjuta ett superenkelt protein- och kolhydratladdat mellanmål när som helst på dygnet. Kolhydraterna i rismjöl är dessutom av komplex art vilket gör det till ett intressant mellanmål för dig som tränar mycket. Med komplexa kolhydrater får du långvarig energi av hög kvalitet som passar lika bra innan som efter träningspasset.

Utmärkt
Baserat på 9282 omdömen
22 timmar sedan
Bra service

Lätt att handla, snabb leverans!

Nisse Norell
22 timmar sedan
Mycket snabb leverans och fantastisk…

Mycket snabb leverans och fantastisk produkt!

Jennie
1 dag sedan
mycket smidigt

mycket smidigt, som vanligt, jättenöjd

Zuzana Bergström
2 dagar sedan
Utmärkt och snabb leverans

Utmärkt och snabb leverans! Alltid lika nöjd

Niklaz
3 dagar sedan
Positivt!

Hej, Mkt nöjd över service och snabbheten i leveransen. Vänder mig till er! Mkt god kvalitet på produkterna. Mvh Niklas Journalist

Niklas
4 dagar sedan
Har alltid fått samtliga varor på…

Har alltid fått samtliga varor på utsatt tid, dvs dagen efter om jag lagt beställningen innan 14. Suveränt!

Henrik Westerberg
4 dagar sedan
Snabb leverans

Stort sortiment och Snabb leverans

Maria W.
5 dagar sedan
Levererar som vanligt:-) köper alltid…

Levererar som vanligt:-) köper alltid mina tillskott från MMsport

Jan lundberg
5 dagar sedan
Snabbt och smidigt!

Snabbt och smidigt!

Selina Steen
5 dagar sedan
Alltid snabba leveranser och bra…

Alltid snabba leveranser och bra produkter.

MS
6 dagar sedan
Klockrent

Snabbt o smidigt samt bra pris precis som det ska vara

Jan Gyllander
6 dagar sedan
Snabbt o smidigt

Snabbt o smidigt, bra pris, bra egna produkter!

Liizen Brodin
Ny kund?