Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Äntligen - Cream of Rice i Sverige!

Cream of Rice har på senare tid fullkomligt exploderat på den amerikanska träningsscenen – av goda anledningar. Det är ett kalorisnålt, nyttigt, glutenfritt och samtidigt mättande mellanmål som kan ätas när som helst på dagen och tar ett ögonblick att förbereda. Mycket pekar nu på att denna trend är på väg att ta sig över atlanten till oss här i Sverige. Men vad är betyder egentligen Cream of Rice på svenska?

Body Science Cream of Rice

Vad är Cream of Rice?

Cream of Rice är en slags rispudding (rice pudding på engelska) baserad på rismjöl som är snabb och enkel att tillaga. Innehållet kan variera något mellan olika tillverkare men generellt sett görs Cream of Rice på en bas av rismjöl där man sedan tillsatt olika näringsämnen, sötningsmedel och aromer.

Vid tillagning av vanlig risgrynsgröt måste man koka riset länge för att få rätt konsistens. Genom att använda instantiserat rismjöl (finmalt ris) kan man korta ned tillagningstiden avsevärt och istället få en god puddingliknande konsistens, som mannagrynsgröt fast med alla fördelar hos ris. Cream of Rice är färdigt på endast 30 sekunder i mikrovågsugnen!

Minutris, som produkten också kallas, kan antingen blandas ut med mjölk eller med vatten för dig som söker ett laktosfritt alternativ. I träningssammanhang är det populärt att också blanda i en skopa proteinpulver för att få ett kolhydratrikt och proteinberikat mellanmål innan eller efter träning!

Cream of Rice smaksatt med kanel

Cream of Rice i Sverige

Originalet Cream of Rice från Nabisco säljs inte på svenska marknaden. Därför finns nu en krämig och god svensk variant, Body Science Cream of Rice. Body Science Cream of Rice är ett minutris som tillagas snabbt och enkelt hemma eller på språng.

Med Body Science Cream of Rice får du hela 40 gram komplexa kolhydrater per portion förpackat i ett superenkelt mellanmål. Fördelen med just Body Science Cream of Rice är att den inte är smaksatt och dessutom fri från både tillsatser och sötningsmedel. Du kan alltså genom att tillsätta valfri mängd proteinpulver i din favoritsmak, till exempel Body Science Whey 100% eller Body Science Whey Isolate, blanda din alldeles egna perfekta träningsfrukost eller mellanmål!

Innehåller Cream of Rice gluten?

Eftersom minutris (Cream of Rice) är baserat på rent rismjöl innehåller det varken gluten eller laktos. Det betyder att du med känslig mage kan blanda Cream of Rice med ett laktosfritt proteinpulver och äntligen få avnjuta ett superenkelt protein- och kolhydratladdat mellanmål när som helst på dygnet. Kolhydraterna i rismjöl är dessutom av komplex art vilket gör det till ett intressant mellanmål för dig som tränar mycket. Med komplexa kolhydrater får du långvarig energi av hög kvalitet som passar lika bra innan som efter träningspasset.

Vill du hitta mer inspiration till kost och träning? Kika på några av våra artiklar nedan: 

Marklyft – Teknik och tips 

Den stora kreatin guiden 

Guide: Så väljer du rätt proteinpulver

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15245 omdömen
Verifierat
Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

Verifierat
Snabb leverans och återkoppling när…

Snabb leverans och återkoppling när varan var betald

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkter

Verifierat
Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Verifierat
Bra priser o snabb leverans

Fick produkten snabbt o välpackat, dock lite dåligt att inga skopor kom med proteinpåsarna samt att det inte rekommenderades att köpa till

Verifierat
Bra varor

Snabb leverans och bra kvalite på varorna

Verifierat
Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt…

Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt lätt protein och dricka, helt enkelt grymt! Rekommenderar stark

Verifierat
Riktiga Grejor

Marklyft strumpor.

Verifierat
bra information ger personalen och jag…

bra information ger personalen och jag är nöjd med dom köp jag gör med enstaka klädesplagg och kosttillskott

Verifierat
Bra proteinpulver

Snabb leverans. Goda smaker på proteinpulver. Jag är nöjd!

Verifierat
Mike bra och snygg

Mike bra och snygg

Verifierat
Fin service

Snabb och smidig med leverans. Hade dessutom köpt fel vara som jag fick byta i butik utan problem - tack för fin service!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?