Fri frakt från 499 kr
2-3 vardagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Om vårt ansvar för att bevara och skydda planetens resurser!

Att inse sin roll och förstå vikten av att vara en hållbar och miljövänlig organisation är viktigare än någonsin. Vi ska minimera vår påverkan på miljön och tar ansvar för att bevara och skydda planetens resurser för nuvarande och framtida generationen.  

Miljö och hållbarhet

Vi tror att en ökad transparens är viktigt och för att följa vår påverkan görs årlig rapportering mot ett antal nyckelindikatorer inom ESG området. MM Sports har även satt vetenskapligt baserade klimatmål för att minska vårt koldioxidavtryck. Vi är validerade för SBTi. Se mer hos Science based targets för vidare information.

Butik

Vi strävar efter att våra kunder ska uppleva att hållbarhet är en viktig fråga för MM Sports samtidigt som kvaliteten inte ska upplevas sämre. Det gör vi exempelvis genom att använda papperskassar i stället för plast, samt att erbjuda digitala kvitton i stället för utskrivna kvitton. 

Vi ska sprida kunskap och utbilda våra kunder kring våra produkter, såsom detaljer kring vad det är för produkt, produktens fördelar, användningsområden och vilken produkt är bäst för just varje enskild individ. 

Transport & Emballage

Leveranser

MM Sports arbetar för att minimera våra utsläpp, bland annat genom digitalisering av vår returhantering vilket innebär digitalisering av våra följesedlar och ta bort de tidigare medskickade retursedlarna. Vi har också minskat storleken på våra transportetiketter och startetiketter. På så sätt minskar vi vår klimatpåverkan och skapar en mindre mängd avfall. 

Vi har också ett gott samarbete tillsammans med våra transportörer som arbetar aktivt med att minska utsläppen på sina transporter och leveranser. 

Miljöpåverkan

Vi strävar efter att minska klimatpåverkan i alla led av transportkedjan. Vi arbetar löpande för att utveckla och anpassa emballage för bättre fyllnadsgrad i lastbilar, prioriterar pappersfyllning i våra paket och återanvänder fyllnadsmaterial från returer. 

Returminimering

Vi uppdaterar löpande våra passforms- och storleksguider för alla våra kläder. Genom att ha tydlig produktinformation och innehållsförteckning vill vi hjälpa och utbilda våra kunder. Det innebär att vi kan hjälpa våra kunder att på bästa sätt välja rätt produkter efter sina behov. Med tydlig produktinformation och storleksguider kan vi skapa en bättre förståelse och på så sätt minska våra returer. 

Produktion

Vi på MM Sports driver ständigt ett utvecklingsarbete för att minska klimatpåverkan i produktion. Vi strävar efter att använda förpackningsmaterial och förpackningsstorlekar som är mer gynnsamma ur både ett ekonomiskt perspektiv och hållbarhetsperspektiv. Vi använder oss av svenska förpackningsleverantörer till en betydande del av vår produktion och har valt bort att skicka med skopor i plast i majoriteten av våra produkter.  

Vi arbetar också löpande med att byta våra förpackningar, från plastburk till påse, samt att byta ut vissa plastförpackningar mot tetrapack eller liknande, för att minska klimatpåverkan. 

Utöver det här arbetar vi aktivt med våra råvaror där vi strävar efter att använda lokala råvaror där möjligheten finns, exempelvis för have, vete och wpc. Vi kasserar dessutom inte råvaror och produkter som närmar sig bäst-före-datum, utan vi arbetar aktivt med både utförsäljning och analys av råvaror för att minska svinnet. 

Medarbetare

Kunskap och kännedom

Vårt mål är att alla medarbetare ska ha god kännedom och kunskap om vikten av kvalitet och miljöansvar i alla led. Genom att involvera och engagera våra team i dessa principer, skapar vi en kultur av medvetenhet och ständig förbättring!  

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
2-3 vardagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15263 omdömen
Verifierat
Bra service

Väldigt bra kundtjänst

Verifierat
Most bang for the bux och snabb…

Most bang for the bux och snabb leverans!

Verifierat
Grym kundservice!

Snabb leverans, super bra kundservice, hade ett fel på en oversize tröja, maila dom och fick svar snabbt och en helt ny tröja utan problem! Mycket nöjd.

Verifierat
Hade problem med orden löste sig snabbt!

Hade problem med orden löste sig snabbt!

Verifierat
Bra varor

Bra varor, bra priser. Vad mer kan man önska?

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, sköna och snygga gröna kallingar! Kul att prova lite energidryck och pre work out-shot! :)

Verifierat
Mycket nöjd

Mycket nöjd

Verifierat
Bra produkter och snabb leverans!

Bra produkter och snabb leverans!

Verifierat
Beställt proteinpulver

Beställt proteinpulver. Allt var tipptopp :)

Verifierat
Snabb leverans

Bra komplement

Verifierat
Sköna kläder för stark pwo

Kläderna är extremt sköna pwo shotarna är väldigt starka och lite för mycket koffein

Verifierat
Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?