Fri frakt från 499 kr
1-2 arbetsdagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Payday Deals avslutas om 2 dagar och 05:20:01
Hem / Blogg /

MM Sports förvärvar sin produktionspartner Sweetch Food AB

Det står nu klart att MM Sports förvärvar sin produktionspartner Sweetch Food AB. Förvärvet är en betydande strategisk investering för MM Sports fortsatta tillväxt på den nordiska marknaden och skapar ännu bättre förutsättningar för att kunna leverera högkvalitativa produkter.

”Vi är väldigt glada och stolta. Vi har identifierat ett förvärv som bara kommer göra saker bättre för alla inblandade. En milstolpe för oss som bolag” säger Erik Sjöberg, VD för MM Sports.

”Det här är ett styrkebesked från MM Sports på en annars väldigt ansträngd marknad” fortsätter Erik Sjöberg, VD för MM Sports.

Stefan Andersson, grundare av Sweetch Food AB har funnits med som samarbetspartner och rådgivare under hela MM Sports resa, det vill säga i drygt 20 år och som produktionspartner i över 10 år.

”Jag har följt MM Sports under lång tid. Samarbetet har växt år efter år och vi jobbar redan tillsammans dagligen. Det känns därför väldigt naturligt att sälja bolaget vidare till MM Sports” säger Stefan Andersson, grundare av Sweetch Food AB.

MM Sports, ett av Sveriges ledande bolag inom kosttillskott gör ännu ett rekordår både omsättnings- och resultatmässigt under 2023 med fortsatt stark tillväxt även i Danmark, Finland och Norge.

I och med förvärvet äger nu MM Sports hela kedjan av egenutvecklade kosttillskott – från produktidé till färdig produkt vilket innebär en väldigt unik position på marknaden, som också Erik Sjöberg, VD för MM Sports lyfter fram.

”Det här förvärvet betyder ytterligare trygghet för våra kunder då vi på ett ännu bättre sätt kan garantera kvalitén i våra produkter. Det innebär också att vi kan säkra produktionskapacitet i vår tillväxtresa där våra egenutvecklade kosttillskott står för en majoritet av omsättningsökningen”.

Sweetch Food AB kommer att vara en självständig del av MM Sports med Christian Andersson som VD. Stefan Andersson, grundare av Sweetch Food AB kommer också att vara fortsatt verksam i bolaget som projektledare.

Befintliga kunder till Sweetch Food AB kommer fortsättningsvis vara en viktig del framåt.

”Det känns jättebra från vårt håll. Det har tagits emot väldigt positivt av medarbetarna hos oss också. Det kommer bli en spännande resa framledes” säger Christian Andersson, VD för Sweetch Food AB.

Det råder ingen tvekan om att vägen framåt ser ljus ut för MM Sports och Sweetch Food.

”Vi ser fram emot att påbörja arbetet med att effektivisera processerna mellan bolagen ytterligare. Samarbetet kommer självklart fördjupas och jag är övertygad om att vi kan dra nytta av fina synergieffekter när alla spelar i samma lag. Det kommer också bli intressant att börja titta på möjligheter för ytterligare investeringar i maskiner och effektiviseringar i produktionen för att säkra kapacitet till vår fortsatta tillväxt” säger Erik Sjöberg, VD för MM Sports.

”Att MM Sports nu förvärvat Sweetch Food AB gör att bolaget kommer kunna fortsätta leverera högsta möjliga kvalitet med fortsatt hög innovationsgrad i vårt sortiment” avslutar Erik Sjöberg, VD för MM Sports.

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
1-2 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15071 omdömen
Verifierat
Leverans som blev fel

Leverans som blev fel. Men MMSports var trevligt bemötande och hjälpsamma

Verifierat
Bra sortiment

Bra sortiment, smidig betalning och snabb leverans!

Verifierat
Kvalité

Kvalité, någorlunda låga priser,mycket svensk tillverkat produkter, enkelt o handla,snabb leverans

Verifierat
Bra passform snabb leverans

Bra passform snabb leverans

Verifierat
Goda smaker på Whey 100

Goda smaker på Whey 100. Passar väldigt bra att tillsätta till smothie

Verifierat
Bra saker

Allt va bra bara

Verifierat
Gott kasein å inte allt för dyrt heller…

Gott kasein å inte allt för dyrt heller 😁

Verifierat
Sveriges snabbaste leveranstid

Sveriges snabbaste leveranstid, paket anlände med gratis leverans 1 dag efter beställning! Sen är produkterna inget att klaga på

Verifierat
snabb leverans och bra pris.

snabb leverans och bra pris.

Verifierat
Bra priser!

Bra priser o snabb leverans

Verifierat
Snabb leverans och välsmakande

Snabb leverans och välsmakande

Verifierat
Rätt storlek grön va som på bilden…

Rätt storlek grön va som på bilden sitter jätte fint både tröja och byxa även T-shorts satt fint. Ska köpa fler!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?