Fri frakt 
Från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Returrätt 
tom 10 jan
Sök bland produkter, varumärken och kategorier
Hem / Blogg /

EXTREM NYHET: Viking Power PWO - Blue Raspberry

Viking Powers episka PWO-dryck är tillbaka i en helt ny smak! Denna gång i den extremt läskande och uppiggande smaken Blue Raspberry – en blandning av blåbär och hallon. Med Viking Powers PWO Energidryck får du en inte bara en högdoserad PWO i ett extremt smidigt format utan även maximerad energi och brutalt tryck i musklerna till varje träningspass. PWO och energidryck i ett – klockren kombo enligt oss!

Viking Power PWO: Blue Raspberry

Viking Power PWO Blue Raspberry

Drycken som både produceras och tappas i Sverige innehåller extremt potenta ingredienser och smakar brutalt gott i vårt tycke. Med sin perfekta kolsyremängd är den förmodligen det godaste och mest effektiva sättet att ladda upp inför ditt träningspass.

Citrullinmalat – uthållighet som en bärsärk

Varje burk Viking Power PWO innehåller hela 6000 mg citrullinmalat. Ämnet som är en kombination av aminosyran citrullin och salt har i studier visat sig minska mjölksyra, stödja ATP-produktionen och förbättra blodcirkulationen. Alla dessa egenskaper bidrar till extrem uthållighet på gymmet.

Beta-alanin – episka stickningar

Med hela 3000 mg beta-alanin är Viking Power din bästa vän bland vikterna. De karakteristiska stickningarna i huden som många användare älskar infinner sig nästan direkt! Men förutom att orsaka stickningar i huden kan beta-alanin också bidra till att öka mängden karnosin i musklerna. Karnosin motverkar i sin tur försurning och bidrar därmed till galen uthållighet efter intag.

Potent och välsmakande

Förutom ingredienserna ovan innehåller Viking Power PWO även 1000 mg taurin som bidrar till att reglera muskelkontraktioner, vätskebalans och energinivåer. Med den väl beprövade kombon 200 mg koffein och 200 mg l-teanin kan drycken också ge till knivskarpt fokus utan dess like. Dessutom, innehållet av acetyl-l-karnitin tillsammans med inositol är en extra bonus för den som vill ha vansinnigt tryck i musklerna.

Smaken Blue Raspberry är en världspremiär bland Viking Powers produkter och garanterar en otroligt läskande och smakfull upplevelse innan ditt träningspass. Vi tycker att det här är en given PWO vid alla träningstillfällen. Testa Viking Power PWO Energidryck idag!

Handla Viking Power PWO Blue Raspberry här!

15% Rabatt