Hem / Blogg /

XLNT Sports Burn – Koffeinfri fettförbrännare

SE HIT! Nu finns äntligen vår populära fettförbrännare XLNT Sports Burn även som ett koffeinfritt alternativ. Det perfekta valet för dig som är koffeinkänslig eller redan på en dagliga basis intar många andra koffeinhaltiga produkter.

  • För ökad fettförbränning.
  • Koffeinfri – kan tas när som helst på dygnet.
  • Minskar aptiten.
  • Minskar sötsuget.

Precis som XLNT Sports Burn är detta en fettförbrännare med aktiva substanser som främjar fettförbränningen, stabiliserar blodsockernivåerna och minskar aptiten – helt utan stressande och uppiggande koffein.

Fördelar med att välja koffeinfritt

XLNT Sports Burn Koffeinfri är speciellt utvecklat för att kunna intas när som helst på dygnet, där exempelvis andra fat burners innehållande koffein oftast är begränsade till förmiddagen eller tidig eftermiddag på grund av höga halter centralstimulerande ingredienser. Med XLNT Sports Burn Koffeinfri kan du alltså passa på att öka fettförbränningen under natten!

Då denna produkt är en fettförbrännare utan koffein, kan den även intas i samband med träning utan att det exempelvis finns någon som helst risk för att det krockar med ditt intag av PWO.

Tillsammans med en aktiv livsstil, hälsosamma matvanor och våra tips för den bästa fettförbränningen, kan du nu lättare gå ner i vikt – när som helst på dygnet, med XLNT Sports Burn Koffeinfri!

15% Rabatt