Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Vår bästa gainer för att gå upp i vikt 2020

Gainers är en bred kategori med hundratals produkter att välja mellan. En bra gainer bör innehålla väl avvägda ingredienser för viktuppgång i rätt mängder samtidigt som den bör finnas i många härliga olika smaker att variera emellan. Men vilken är egentligen vår bästa gainer för att gå upp i vikt? I den här artikeln tittar vi närmre på vilken vi på MM Sports anser är den bästa gainern för effektiv bulkning just nu, läs mer nedan.

Viking Power Valhalla Epic Calorie Gainer

Viking Power Valhalla – Epic Calorie Gainer

Störst är inte alltid bäst, men i det här fallet vågar vi ändå påstå att Viking Powers senaste gainer Valhalla är både och. Gainern som är producerad utifrån den allra senaste forskningen kring bulkning innehåller inte bara över 1000 kcal per portion, utan kommer även i en massiv storlek på 7500 g. Det är en minst sagt seriös hink vi tittar på när vi först skådar denna produkt och flera av våra medarbetare står mållösa vid synen av storleken. Vi tänker allihopa att musklerna nästan kommer automatiskt av att bara bära hem produkten (om man inte handlar online, förstås!). Är man ute efter den bästa gainern för att gå upp i vikt har man hittat rätt!

Protein för muskelbyggaren

Varför är då just Valhalla vår bästa gainer för att gå upp i vikt? Enkelt – med Valhalla får den avancerade muskelbyggaren i sig hela 60 gram protein per portion (250 g!) från sex olika proteinkällor, även kallat Super 6 Protein Blend™. Inget enskilt vassleproteinkoncentrat här inte, denna revolutionerande gainer innehåller istället en avancerad blandning av följande sex proteinkällor:

 • Vassleproteinkoncentrat (WPC)
 • Vassleproteinisolat (WPI)
 • Vassleproteinhydrolysat (HWPI)
 • Mjölkproteinisolat (MPI)
 • Mjölkproteinkoncentrat (MPC)
 • Äggproteinisolat (EPI)

Blandningen gör att användaren får i sig både snabbt och långsamt protein, både för att kicka igång muskelproteinsyntesen och samtidigt motverka muskelnedbrytningen i upp till 8 timmar efter intag.

Carbs, carbs, carbs

Men för att vara den bästa gainern för att gå upp i vikt räcker det inte med ett massivt proteininnehåll. Utöver Super 6 Protein Blend™ innehåller varje portion Valhalla en avancerad blandning av både långsamma och snabba kolhydrater kallad Multi Stage Carb Complex™. Denna perfekt avvägda mix ger hela 165 gram kolhydrater per portion – en riktigt seriös mängd helt enkelt. De olika typerna av kolhydrater i Multi Stage Carb Complex™ är:

 • Maltodextrin
 • Isomaltulos (Palatinose™)
 • Havremjöl (Sweoats®)
 • Sackaros
 • Dextros

Kolhydraterna är viktiga för att fylla upp muskelglykogenet som användaren tömt under träningspasset samt för att motverka utmattning inför kommande pass. Känner man sig uppladdad inför nästa träningstillfälle ökar chansen att man orkar prestera det lilla extra även vid nästa tunga pass – med andra ord träna som en viking.

Mass Infusion Drive™ – för extra tung pump

Proteiner och kolhydrater är inte allt för att erhålla titeln “MM Sports bästa gainer för att gå upp i vikt”. För att verkligen maximera de tunga lyften har Valhalla Epic Calorie Gainer även berikats med det lilla extra – Mass Infusion Drive™. Denna kombination av ingredienser ger både förbättrad styrka och explosivitet samtidigt som de ökar vätskekoncentrationen och trycket i muskelcellerna. På så sätt kan du få ut maximalt av din träning under passet. Mass Infusion Drive™ består av:

 • Creapure® – världens renaste kreatin monohydrat.
 • Taurin – Väl dokumenterad positiv effekt på VO2 Max.
 • Betain – Väl dokumenterad positiv effekt vid explosiva övningar.

Valhalla – för vikingen

Precis som Viking Powers övriga sortiment är Valhalla utvecklad för dig som vill träna hårt och få bra resultat. Valhalla är till för dig som vill gå hela vägen och lite till med en riktigt bra gainer, backad av tung forskning. Tillhör du den gruppen människor som gärna vill öka i muskelmassa men har svårt att lägga på sig vikt? Eller vill du helt enkelt bulka med extremt resultat? Då är Viking Power Valhalla Epic Calorie Gainer något för dig – MM Sports bästa gainer för att gå upp i vikt 2020.

Träna, lev och ät som en riktig viking med Viking Power.

Köp produkten här!

Vill du hitta mer inspiration till kost och träning? Kika på några av våra artiklar nedan:

Några viktiga aminosyror

Tio regler för mer muskler

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15269 omdömen
Verifierat
Nöjd

Äntligen har jag hittat bra vattenflaska

Verifierat
Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

Verifierat
Snab leverans

Snab leverans, inga problem alls

Verifierat
Smidigt

Bra webbshop. Smidig leverans Men "rea"-priser är typ normalpriser. Kör med lockpriser. Men det är okej.

Verifierat
Bra service

Väldigt bra kundtjänst

Verifierat
Most bang for the bux och snabb…

Most bang for the bux och snabb leverans!

Verifierat
Grym kundservice!

Snabb leverans, super bra kundservice, hade ett fel på en oversize tröja, maila dom och fick svar snabbt och en helt ny tröja utan problem! Mycket nöjd.

Verifierat
Hade problem med orden löste sig snabbt!

Hade problem med orden löste sig snabbt!

Verifierat
Bra varor

Bra varor, bra priser. Vad mer kan man önska?

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, sköna och snygga gröna kallingar! Kul att prova lite energidryck och pre work out-shot! :)

Verifierat
Mycket nöjd

Mycket nöjd

Verifierat
Bra produkter och snabb leverans!

Bra produkter och snabb leverans!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?