Hem / Blogg /

Viking Power Dragon Fire – För optimal fettförbränning

Våren har visserligen varit ett faktum i snart två månader men det är bara för vikingar som badsäsongen redan är här. Än hinner du lägga in en slutspurt i din deff inför beachen i sommar med hjälp av Viking Powers senast tillskott – Dragon Fire Fat burner!

Det är snart dags för tröjorna att åka av och alla som slitit med sin träning och kost hela vintern får både ett kvitto på vad som blivit gjort sedan förra sommaren, och den sköna belöningen som det är att trivas lite bättre med utseendet på sin kropp. När man väl gjort grovjobbet med muskelbygge och fettförbränning går det ofta trögt att tappa det sista retsamma underhudsfettet. Låt oss titta på vad den optimala fettförbrännaren konkret kan hjälpa oss med för att pusha oss mot våra fettförbränningsmål.

Grunderna först

Fett är reserver av energi, sparade inför en möjlig framtida svält. Energiunderskott, det vill säga att äta något mindre än man förbränner är nödvändigt för att kroppen ska bedöma det lönt att elda upp sina sista förråd. En kombination av upptrappad träning och kontrollerade åtstramningar i kosten är troligen den mest effektiva vägen till att förskjuta energibalansen mot viktnedgång och fettförbränning. Nu när vi har det uppenbara ur vägen, kommer här några genvägar i kampen mot fettdepåerna.

En nyhet bland fettförbrännare

Det senaste tillskottet i Viking Powers sortiment är fettförbrännaren Dragon Fire. Viking Power Dragon Fire utgörs av en avancerad och unik blandning av termogena och uppiggande ingredienser, vilket gör det till en fat burner utöver det vanliga!

Förutom koffein, kolin och zink består fettförbrännaren Dragon Fire av bland annat spanskpeppar, vars aktiva ämne capsaicin besitter kraftfullt termogena egenskaper. Grönt te-extrakt, gummigutta (Garcinia cambogia) samt vindruvskärnor som är rikt på hydroxicitronsyra (HCA) och polyfenoler är ytterligare ingredienser.

Ökad termogenes

Termogenes betyder ordagrant värmealstring och är i dessa sammanhang helt enkelt ett annat ord för ämnesomsättning, eller förbränning. Om förbränningen ökar förbränns mer substrat, det vill säga fett, ifall du har resten av ditt program på plats. Koffein och Capsaicin är två substanser vars förmåga att stimulera förbränningen är väl belagd. Att de stimulerande ämnena också piggar upp är välkommet för de flesta under diet.

Minskad aptit

Fettförbränningsekvationen har två ben – intag och förbränning. Dessa två ben sammanlänkas genom att en högre kroppstemperatur och ökad aktivitet dämpar aptiten rejält. En del kosttillskott kan ytterligare hjälpa dig minska din aptit och därmed även minska ditt intag. Grönt te-extrakt har mycket intressanta egenskaper då det tycks kunna både öka förbränningen genom att uppreglera mitokondrierna, och samtidigt dämpa aptiten.

Kosttillskott anpassade för att bränna fett

Bortom balansen mellan intag och förbränning – som alltså behöver hållas i negativt läge kontinuerligt under dieten, finns speciellt anpassade kosttillskott som har provats i olika sammanhang med blandade resultat. Detta är något som Viking Power Dragon Fire tagit tillvara på i sin ingrediensblandning.

För några år sedan var en viktig spelare extrakt av vita bönor, som bromsar omsättningen av kolhydrater från kosten, och därmed halterna av det potenta (fett)uppbyggande hormonet insulin. Ett annat är hydroxicitronsyra som kan påverka cellernas energiutvinning och möjligen modulera fettförbränningen. Kolin är ett annat ämne som är nära besläktat med lecitin och behövs för normal fettomsättning.

Håll dig kall om din fettförbränning når en platå där utvecklingen verkar stå still. I takt med att ditt kroppsfett minskar kan det ta lite längre tid att mala fram ytterligare resultat. Var trygg i att så länge du förbränner mer än du stoppar i dig måste fettet minska med tiden. Håll dieten, uppehåll träningen och använd Viking Powers potenta fettförbrännare Dragon Fire som finns för att vässa till det sista!

Källor:

Dietary capsaicin and its anti-obesity potency: from mechanism to clinical implications

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28424369

A Review on the Weight-Loss Effects of Oxidized Tea Polyphenols.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29758009

A Dietary supplement containing standardized Phaseolus vulgaris extract influences body composition of overweight men and women.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17299581

15% Rabatt