Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem

Den stora guiden till produkter

Träningsform baserat på flertalet varierande kroppsliga rörelser innehållande att sitta ned, springa, hoppa, klättra, kasta, lyfta och släpa saker. För att kunna maximera dina insatser under ditt pass är det av största vikt att du har förstklassiga redskap och kläder som ger din kropp flexibilitet och utrymme för rörelse. För att du ska kunna maximera ditt pass, så har vi på MM Sports skapat en stor guide innehållande produkter som kan ta din träning till nästa nivå.

Kläder för damer, en central aspekt för ett lyckat tränings-pass

Kläder för damer ska kunna erbjuda dig som kvinnlig utövare av träningsformen möjligheten till bästa möjliga rörelse och flexibilitet. Kläderna måste kunna erbjuda dig möjlighet till att hoppa, springa och lyfta träningsredskapen på ett smidigt sätt. För att detta ska vara möjligt måste kläderna ha en skön passform samtidigt som de ska ge dig rörelsefrihet under ditt träningspass. I vårt produktsortiment hittar du ett stort utbud av träningskläder som passar perfekt för träning. Du hittar både linnen, träningstights, tröjor och hotpants. 

Smidiga kläder för herrar – ett måste för att maximera resultaten

Precis som för damer, så är smidiga och passformsanpassade kläder en central aspekt även för herrar när det kommer till träning. Vill du kunna maximera dina insatser inom måste du alltid ha kläder som erbjuder dig möjligheter till smidighet och rörelse. MM sports träningskläder för herrar erbjuder alltid en skön komfort och passform, vilket gör dessa perfekta för olika former av pass. De följer dessutom alltid de senaste modetrenderna inom träningskläder. 

Handskar skyddar dina händer

Ett bra grepp om dina träningsredskap är en central aspekt när du tränar. Utan ett bra grepp om dina träningsredskap finns alltid en risk för skador och missade förstklassiga träningsresultat. Av den anledningen är det alltid viktigt att du köper ett par högkvalitativa grepps. Ett par bra handskar ska erbjuda dig en ergonomisk design, skydda dina händer, ge dig bättre grepp under ditt pass och vara tillverkade av ett slitstarkt material. Genom alla dessa produktegenskaper kommer du kunna höja dina resultat flera nivåer. I vårt produktsortiment hittar du självklart handskar som innehar alla dessa produktegenskaper. Du kan enkelt bekanta dig med några av våra handskar som passar för här nedan.

Träningstights som ger dig smidighet och styrka

Ett par mjuka och otroligt välsittande träningstights som erbjuder ökad rörlighet under ditt träningspass är en central faktor för en lyckad träning. Träningen är som sagt en träningsform med flertalet moment som kräver att dina byxor ger dig utrymme till att hoppa, stretcha och röra på dig. Ett par träningstights som är extra lämpade för  är Seamless träningstights med hög midja. Dessa träningstights är mjuka och sitter på plats under hela träningspasset tack vare sin ribbade linning. Vidare är de formade på ett sådant sätt som erbjuder dig bästa möjliga rörlighet. Vårt produktutbud inom träningstights har självklart flertalet olika produkter som passar för träning utifrån ovanstående faktorer. Här nedan hittar du några av träningstightsen som erbjuder dig allt som vi berört i detta textstycke.

Snabbhet och flexibilitet ett måste för hopprep

Genom att använda ett bra hopprep anpassat till tränar du allt från fotarbete, fettförbränning, kroppens balans och ger dig bättre rörlighet på flertalet delområden. Ett förstklassigt hopprep ska kunna ge dig bästa möjliga förutsättningarna just för dessa ändamål. Bra hopprep för är just vad du hittar i vårt stora produktutbud. Våra hopprep är perfekta för genom att de innehar kullager i handtagen, vilket medför hög hastighet och smidig rörelse. Vidare har våra hopprep halkskydd för att du ska grepp även om du svettas. Våra hopprep är med andra ord perfekta för dig som vill ta dina pass till nästa nivå.

Fokusering och pump med hjälp av kosttillskott

Träningen är en träningsform som kräver intensiv fokusering och hög pump från din sida. Några kosttillskott som lämpar sig extra bra för just dessa ändamål är prestationshöjare och PWO-kosttillskott. Genom att använda dessa kosttillskott ökar din fokusering, du taggar till rejält och du får mer energi. Dessa kosttillskott innehåller hög koffeinhalt, Beta-alanin, Taurin och andra prestationshöjande ingredienser. Med andra ord erbjuder våra prestationshöjare och PWO allt för att du ska kunna maximera effekten av din träning. I vårt produktsortiment hittar du dessa kosttillskott både i pulverform och energidryck. Här nedan kan du bekanta dig med några av våra produkter inom denna produktkategori.  

Få förstklassiga dynamiska träningseffekter genom en Kettebell

En kettebell erbjuder dig möjligheter till både funktionell och dynamisk träning genom sin perfekta ergonomi. Du kan med andra ord enkelt träna varenda muskelgrupp med hjälp av detta träningsredskap. Just av den anledningen är kettebells för ett otroligt populärt träningsredskap. Om du vill kunna genomföra förstklassiga övningar med hjälp av en Kettebell, så kan du bekanta dig med MM sports stora produktutbud inom denna produktkategori. Du hittar Kettebells i olika storlekar, färger och vikter. Allt för att du ska få den bästa möjliga skräddarsydda lösningen är träning.

Packa dina kläder i en rymlig ryggsäck

Utövning av träning kräver flertalet olika klädesplagg, utrustningar och ombyten efter avslutat träningspass. För att du som utövare av ska kunna få med dig alla nödvändiga angelägenheter till ditt träningspass, så måste du ha en rymlig och bekväm ryggsäck. Ryggsäcken ska självklart inte bara vara rymlig, utan likväl modern och trendig. Allt detta och mycket mer hittar du när det kommer till ryggsäckar i vårt produktutbud. Här nedan kan du bekanta dig med våra produkter inom produktkategorin ryggsäckar.

Maximera återhämtningen efter ditt träningspass med en massagepistol

Efter ett avslutat pass är det vanligt att kroppen känns trött och utsliten. Det kanske brinner i dina muskler av att du har maximerat din träning till det yttersta. För att ge kroppen den bästa möjliga ”efterträningseffekten” kan du nyttja en så kallad massagepistol. En massagepistol är redskapet som genom stötvågsbehandling behandlar träningsvärk, accelererar återhämtningen, främjar muskeluppbyggnaden och lindrar smärta. Produkten är perfekt för dig som vill optimera eftereffekten av ditt pass eller som har problem med stelhet och skador.

Ergonomiska hantlar en central faktor

Vikten av hantlar behöver nog ingen mer specifikt upplysa dig om. Det som däremot är viktigt att tänka på vid valet av vikter till din träning är att dessa ska vara sköna att greppa och att vikterna likväl är ergonomiska för dina fingrar. Vidare ska hantlarna vara sådana så att de är lätta att utföra olika typer av träningsövningar med. Extra viktigt är det även att hantlarna följer de senaste träningsmodetrenderna. Du som utövare vill ju självklart även kunna se modern ut under ditt pass – samtidigt som du får ut maximal effekt av din träning.

Knäskydd ger dig kropp stabilitet under passet

Ett par bra knäskydd är av största vikt att införskaffa om du vill ge din kropp stabilitet, lindra dina muskler och stabilisera dina leder. Ben och leder är nämligen något som används frekvent under ett pass. Därför är det viktigt att du som har knäproblem alltid använder ett par bra knäskydd för att ge dina knän bästa möjliga ergonomi. Knäskydden som du hittar i vårt produktsortiment är anatomiskt formade, lindrar värkande muskler, värmer senor och leder.  Knäskydden som du hittar i vårt produktsortiment är med andra ord perfekta för dig som vill skydda dina knän under pass.

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15269 omdömen
Verifierat
Nöjd

Äntligen har jag hittat bra vattenflaska

Verifierat
Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

Verifierat
Snab leverans

Snab leverans, inga problem alls

Verifierat
Smidigt

Bra webbshop. Smidig leverans Men "rea"-priser är typ normalpriser. Kör med lockpriser. Men det är okej.

Verifierat
Bra service

Väldigt bra kundtjänst

Verifierat
Most bang for the bux och snabb…

Most bang for the bux och snabb leverans!

Verifierat
Grym kundservice!

Snabb leverans, super bra kundservice, hade ett fel på en oversize tröja, maila dom och fick svar snabbt och en helt ny tröja utan problem! Mycket nöjd.

Verifierat
Hade problem med orden löste sig snabbt!

Hade problem med orden löste sig snabbt!

Verifierat
Bra varor

Bra varor, bra priser. Vad mer kan man önska?

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, sköna och snygga gröna kallingar! Kul att prova lite energidryck och pre work out-shot! :)

Verifierat
Mycket nöjd

Mycket nöjd

Verifierat
Bra produkter och snabb leverans!

Bra produkter och snabb leverans!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?