Kalciumkaseinat (Calcium Caseinate) får man genom att ändra mjölkens surhet (pH). Denna ändring gör att kaseinet blir olösligt i vatten och gör det lättare att isolera från andra proteiner i mjölk. Efter denna separation tillsätts kalciumhydroxid för att neutralisera surheten. Kalciumkaseinat har en billigare tillverkningskostnad, men på bekostnad av denatuering av proteinstrukturen.
Trustpilot
Verifierat
Snabb leverans! Och alltid bra grejjer!!!
Jens Gustavsson,
10 minuter sedan
Verifierat
Bra och Bra kvalitet
Patrice Bakuba Babokamba,
1 timme sedan
Verifierat
Riktigt bra
Alex,
2 timmar sedan
Verifierat
Bra kvalitet på varan
Naim,
2 timmar sedan
Verifierat
Dubai protein var 10 av 10 godaste . Pistage protein var också 10 av 10. Ni är bäst som alltid .
Imad Al Nejjar,
2 timmar sedan
Verifierat
Utmärkt och bra kvalitet
Kund,
4 timmar sedan
Verifierat
Fem av fem!!
Magnus Tillman,
5 timmar sedan
Verifierat
Välldugt bra hemsida och det var enkelt att beställa
Daga Abrahamsson,
5 timmar sedan
Verifierat
Snabb leverans
Annelie,
7 timmar sedan
Verifierat
Mumsigt protein. Lättdrucket och fyllig chokladsmak.
Kund,
8 timmar sedan
Verifierat
Bra priser och snabb leverans
anita nilsson,
11 timmar sedan
Verifierat
Mycket snabb behandling av min beställning. Lyssnade på mina önskemål och den snabbaste leveransen jag varit med om.
Ing-Marie Karlsson,
21 timmar sedan
Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Utmärkt
Baserat på
17450 omdömen
Black week 2025
+ 15% rabatt! x
+ 15% rabatt! x