-
-
Logga in
-
Varukorg
-
Till kassan
- Kosttillskott
- Träningskläder & Skor
- Träningstillbehör
- Livsmedel & Hälsa
- Varumärken
- Kampanjer
- Outlet
- Nyheter
- Inspiration
- Butiker
Kalciumkaseinat (Calcium Caseinate) får man genom att ändra mjölkens surhet (pH). Denna ändring gör att kaseinet blir olösligt i vatten och gör det lättare att isolera från andra proteiner i mjölk. Efter denna separation tillsätts kalciumhydroxid för att neutralisera surheten. Kalciumkaseinat har en billigare tillverkningskostnad, men på bekostnad av denatuering av proteinstrukturen.
Bra utbud o service
Smidigt köp och snabb leverans av bra produkter!
Bra produkter till bra priser. Lätt och enkelt att handla.
Goda smaker, fast man fick inte så mycket av smaken när jag använde till tex hamburgare.
Passar perfekt 🤩 jätte nöjd
Snabbt och enkelt
Lätt att lägga order och kort leveranstid👍
Så bra smaker på Whey.
Snabb leverans på varor. Inget krångel
Enkel shopping, tydliga varubeskrivningar, bra priser på proteinpulver och kreatin. Nöjd och glad överlag.
Snabb hantering!
Produkten levde upp till förväntningarna och leveransen var snabb
Smidiga returer