Hem / Recept /

Brownie med vaniljfluff

Ingredienser:  

7 färska dadlar

2,5 msk kakao

1 nypa salt

 

Vaniljfluff: 

0,5 dl Body Science Casein Vanilla Ice Cream

0,5 dl vatten

 

Gör så här: 

Mixa dadlarna med en stavmixer, blanda i kakao och salt, arbeta ihop det till en deg.

Smaka av om det behövs mer salt eller kakao.

Tryck ut degen till en fyrkant på ett bakplåtspapper, lägg in i frysen.

Under tiden: Rör ihop vaniljproteinet med vatten i en bunke och ställ i kylen. Vänta 10 minuter, ta sedan fram det och vispa med elvisp i ett par minuter så blir det riktigt fluffigt.

(Proteinfluffet går lika bra att göra med alla smaker med Casein från Body Science och är supergott att äta som det är tillsammans med bär!)

Ta fram brownien ur frysen och skär bitar (3 st etc) och strö gärna lite flingsalt på. Servera med vaniljfluffet och förslagsvis tinade hallon!

 

 

15% Rabatt