Fri frakt från 499 kr
2-3 arbetsdagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Swedish Supplements Amino Reload

Storlek: 1 kg
Amino Reload är ett kosttillskott med aminosyror och kolhydrater, EAA och en hög andel BCAA, elektrolyter, ledsupport samt ergogena ämnen avsedd för återhämtning efter träning.
349:-
Storlek: 1 kg
Välj Smak:
+
I webblager: 2-3 vardagars leveranstid Ej i lager
Finns ej i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Swedish Supplements Amino Reload

Kosttillskott med aminosyror och kolhydrater, EAA och en hög andel BCAA, elektrolyter, ledsupport samt ergogena ämnen avsedd för återhämtning efter träning. innehåller socker och sötningsmedel.   

Tag dina resultat till nästa nivå med hjälp av en av världens mest avancerade aminosyratillskott som kryddats med olika anabola aktivatorer, elektrolyter, Kolhydrater för balanserad insulinrespons samt led support för trötta leder. Ett ”powerhouse” av ämnen sammansatta för dig som har målet att utvecklas och komma över din platå i träningen.

BCEAA är som namnet antyder i grunden en essentiell aminosyrablandning med extra högra doser av BCAA. De essentiella aminosyrorna är 9 till antalet och kan inte syntetiseras av kroppen självt utan måste tillföras genom kosten på daglig basis. Om man inte lyckas få den mängd som kroppen behöver genom maten tvingas kroppen bryta ner muskelprotein för att få dessa till de mest akuta processerna. Detta kallas för ett katabolt tillstånd, man är i sk negativ kvävebalans. De essentiella aminosyrorna spelar alltså en nyckelroll för att reparera och bygga upp muskelvävnad, reglera sömn och humör, hjälpa till att omvandla fettsyror till energi, producera viktiga hormoner, understödja avgiftning av kroppen från skadliga ämnen, reglera blodsockernivåer samt stötta det centrala nervsystemet. Alltså en mängd nyckelfunktioner. 

I blandningen av aminosyror finns extra höga andelar av BCAA, de grenade aminosyrorna (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) Dessa tre är i huvudsak ansvariga för att försätta kroppen i ett uppbyggande tillstånd där muskelmassa kan byggas upp och energinivåerna genom blodsockret regleras. Man brukar tala om att L-Leucin är den i särklass viktigaste aminosyran eftersom L-Leucin direkt påverkar ett litet signalprotein kallat mTOR som finns i musklerna. mTOR reglerar musklernas celltillväxt, celldelning, proteinsyntes och fettsyntes. mTOR styrs av de cellulära energinivåerna och stimuleras av hormonet insulin, tillväxtfaktorer, födointaget och inte minst aminosyran Leucin. För lite energi i systemet, avsaknad av Leucin eller låga insulinnivåer gör att systemet ställs om till katabol, nedbrytande fas. Ett tillskott av någon av dessa har alltså en motsatt effekt – anabolism. Vi kan säga att Leucin i det här fallet fungerar som den direkta gaspedalen på mTOR så att uppbyggnadsfarten ökar igen.

I aminosyramatrixen återfinns även två inte essentiella aminosyror L- Glutamin samt Taurin. Vid en negativ energibalans i kroppen bryts muskelmassa ner för att få energi och de essentiella aminosyror friställs för att täcka det som behövs just då. Samtidigt bryts betydande mängder L-Glutamin ner och används som bränsle. Ett tillskott av L-Glutamin minskar då denna nedbrytning och kan sägas ha en muskelsparande effekt. L-Glutamin spelar också en viktig roll för immunförsvaret speciellt vita blodkroppar. Man burkar säga att ca 60% av muskelmassa består av just L-Glutamin. Aminosyran Taurin hjälper muskelceller att vara väl hydrerade (ha en optimal mängd vätska i sig) och därmed inte lika lätt brytas ner vid ett katabolt tillstånd tex efter ett hårt träningspass.

Elektrolyter som kalium, magnesium, natrium och kalcium samverkar alla till att behålla en bra vätskebalans i kroppen. När vi tränar svettas vi mycket och förlorar både salt och mineraler. Effekten av detta kan vara kramper i musklerna men även en minskad prestationsförmåga. Vätskebalansen är av yttersta vikt för att kroppen ska kunna byggas upp.

Betain (trimetylglycin). Detta ämne som finns rikligt i spenat samt rödbetor har forskarna funnit lovande effekter hos. Vad forskningen ser indikationer på är att betain kan öka koncentrationen av kreatin i musklerna vilket skulle kunna ge ökad explosiv styrka. I en studie verkar det som om betain kan höja egenproduktionen av tillväxthormon och IGF-1 samt sänka stresshormonet kortisol vilket resulterar i ännu bättre anabolism som om inte det vore nog har Amino Reload hela 3 gram kreatin monohydrat vilket är den mängd som behövs för att få resultat som är vetenskapligt erkända och få påstå att styrka i explosiva moment ökar av ämnet. Mjölksyra tröskeln förskjuts något och möjliggör en större belastning på muskeln vilket triggar muskelhypertrofi.För att ladda kroppens energidepåer igen finner vi kolhydrater i from av maltodextrin och dextros vilket ger en insulinrespons och öppnar cellerna för att ta emot näring. För en jämnare blodsockerkurva har Swedish supplements tillsatt både krompikolinat och alfaliponsyra. Till återhämtning hör att se om leder och ligament, smörja och om möjligt minska besvär. Här kommer de svavelhaltiga aminosyrorna L-metionin samt kollagen peptider in tillsammans med nyponextrakt vilket är känt för att bidra till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

Pröva ett helt system av näring och nutrienter för alla aspekter av återhämtning under och efter din träning. Amino Reload kommer i 3 härliga smaker. Kosttillskott ersätter inte en varierad balanserad kost. Men det kan hjälpa till i vardagen.

Amino Reload är ett kosttillskott som innehåller EAA (essentiella aminosyror) och en hög andel BCAA (grenade aminosyror), kreatin för ökad explosiv förmåga och kolhydrater av olika komplexitet för energipåfyllning, elektrolyter, ledsupport samt ergogena substanser avsedd för återhämtning efter träning. Produkten innehåller sötningsmedel. 

"Kolhydrat-/elektrolytlösningar bidrar till att upprätthålla uthållighetsprestanda under långvarig uthållighetsträning",  "Vid ett dagligt intag av 3 g kreatin ökas den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning."  

Artnr: 2157270005-1000
Tillverkare: Swedish Supplements
EAN: 7350069383471

Innehåll

Swedish Supplements Amino Reload Wild Berries

Aminosyraprodukt. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1000 gram (20 serveringar).
Portionsstorlek: 1 skopa (50 gram).

Ingredienser: Maltodextrin, dextros, l-leucin, kreatinmonohydrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), l-glutamin, betain (trimetylglycin), l-isoleucin, l-valin, l-lysin, magnesiumcitrat, l-treonin, aromer, taurin, askorbinsyra, metylsulfonylmetan, hydroliserade kollagenpeptider (ursprung: bovint), sötningsmedel (E951*, E950), klumpförebyggande medel (E551), dl-metionin, natriumklorid, l-fenylalanin, färgämne (E162, E163), trikalciumfosfat, kaliumcitrat, nyponextrakt, l-tryptofan, alfa-liponsyra, pyridoxinhydroklorid, krompikolinat. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Bäst före utgången av: Se stämpel på lock.

Näringsinnehåll per 100 g och portion 50 g:
Energi 199 kcal/834 kJ 97,8 kcal/409 kJ
Fett
-varav mättat fett 
0 g
0 g 
0 g
0 g 
Kolhydrater
-varav sockerarter 
49,8 g
12,4 g 
24,4 g
6,1 g 
Protein 32,3 g 15,9 g
Salt 0,61 g 0,3 g
Maltodextrin 40 g 20 g
Dextros 10 g 5 g
Taurin 1020 mg 500 mg
Kalium 600 mg 300 mg 15 %*
Natrium 240 mg 120 mg
a-liponsyra 100 mg 50 mg
Vitamin B6 4 mg 2 mg 143 %*
Krom 400 μg 200 μg 500 %*
Kreatinmonohydrat 6122 mg 3000 mg
L-Glutamin 4082 mg 2000 mg
Betain 3367 mg 1650 mg
Kalcium 300 mg 150 mg 19 %*
Magnesium 500 mg 250 mg 67 %*
L-Leucin 8163 mg 4000 mg
L-Isoleucin 2041 mg 1000 mg
L-Valin 2041 mg 1000 mg
L-Lysin 2041 mg 1000 mg
L-Treonin 1224 mg 600 mg
DL-Metionin 612 mg 300 mg
L-Fenylalanin 510 mg 250 mg
L-Tryptofan 204 mg 100 mg
MSM 1020 mg 500 mg
Kollagenpeptider 1020 mg 500 mg
Vitamin C 1020 mg 500 mg 625 %*
Nyponextrakt 408 mg 200 mg

* för märkningsändamål dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
2-3 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Amino Reload
Swedish Supplements
Amino Reload
Storlek: 1 kg
Amino Reload
349.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
2-3 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 13207 omdömen
Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Smidig beställning o snabb leverans

Lätt o hanterbar beställning. Bra betalningsmöjligheter. Snabb leverans . Klockrent mao👍

Verifierat
Snabb leverans kilo ökning på gång!

Snabb leverans kilo ökning på gång!

Verifierat
Bra grejer

Bra grejer, och supersnabb leverans.

Verifierat
Smidig leverans

Smidig leverans, och bra produkter för ett väldigt bra pris

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans. Produkt helt enligt beskrivningen. Mycket nöjd.

Verifierat
Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.

Verifierat
Aminosyra

Köpte L-glutamin.Snabb hantering och leverans.

Verifierat
Produkten samt webbsidan

Produkten samt webbsidan

Verifierat
Snabb leverans.

Snabb leverans.

Verifierat
Billigt

Snabbt leverans, bra produkter, mycket bra priser och bra betalningsalternativ!

Verifierat
Alltid rimliga priser och bra…

Alltid rimliga priser och bra produkter. Mm:s egna märke har hög standard!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?