Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Vacay Deals avslutas om 1 dag och 11:45:39
-27%

Viking Power 2 st Rebirth ‐ Preload, Reload, Recover

Den ultimata återhämtningsprodukten utan onödiga kalorier! Med Viking Power Rebirth kommer du återhämta dig snabbare och kunna lägga på dig mer fettfri muskelmassa!
698:-
958:-
+
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Rebirth – post-workout

Episk återhämtningsprodukt framtagen för att boosta återhämtning, prestation och ge kraftigare muskeluppbyggande effekt efter riktigt tuffa och långa träningspass! 

 • Hydrolyserat vassleproteinisolat – för direktverkande och maximal återhämtning.
 • GDA-komplex bestående av bland annat bittergurka, kanel och R-ALA.
 • Creapure® – 5000 mg per dosering.
 • Cluster Dextrin® och Palatinose® – en perfekt blandning av avancerade kolhydrater.
 • Förstärkt med taurin, betain och den patenterade glycerolråvaran GlycerSize™.
 • Berikad med vitamin C, B6, B12 samt elektrolyter.
 • Laktosfri.
 • Tillverkad i Sverige.

Viking Power Rebirth är en unik post-workout-produkt framtagen för dig som vill ha maximal och omedelbar återhämtning direkt efter tunga och tuffa träningspass. Rebirth innehåller allt du behöver för att snabbt kunna återställa den nedbrutna kroppen och starta upp den muskeluppbyggande processen. Fullvärdigt protein i perfekt balans med avancerade kolhydrater kickstartar muskeluppbyggnaden och återställningen av muskelglykogenet. Tillsammans med den avancerade sammansättningen av ett GDA-komplex, surkörsbär, kreatin och elektrolyter kommer kroppens förutsättningar att återhämta sig och lägga på sig fettfri muskelmassa att öka rejält. På detta innehåller formulan även en hög dos betain, taurin och GlycerSize™ – en patenterad glycerolråvara med hela 65 % rent glycerol

Med Viking Power Rebirths ultimata formula kommer du både känna och se skillnaden i form av mer energi, ökad muskelvolym, kraftigare muskelpump och explosivare styrka. Du kommer helt enkelt känna dig starkare och större än tidigare och kunna återgå till nästa tunga träningspass snabbare än någonsin. Känn skillnaden på återhämtning och återhämtning – redan efter första dosen! 

Hydrolyserat vassleproteinisolat

Efter hård och tung träning är det viktigt att se till att kroppen fylls på med muskelbyggande protein. Proteinet vi får i oss stimulerar proteinsyntese, vilket gör så att kroppen kan vända från ett nedbrytande till ett uppbyggande läge. 

Fördelen med att inta hydrolyserat vassleproteinisolat efter träningen är att proteinet redan är nedbrutet (förspjälkat) och kan omedelbart tas upp av kroppen – till skillnad från ett vanligt protein som först behöver brytas ner innan det kan tas upp av kroppen. Det betyder att de hårt arbetande musklerna snabbare kan få de byggstenar som behövs för att reparera och återställa musklerna. 

En annan fördel med det hydrolyserade proteinet är att det är i princip helt fritt från både kolhydrater och fett. Du får med andra ord inte i dig några onödiga kalorier från dessa näringsämnen, vilket gör det till ett ypperligt alternativ för dig som vill öka andel fettfri muskelmassa. Det extremt låga innehållet av fett och kolhydrater gör det dessutom mer lättdrucket jämfört med en vanlig proteinshake. Det blir inte lika påtagligt och mättande att dricka helt enkelt. Rebirth passar därför utmärkt för dig som kör extra långa träningspass och behöver fylla på med energi under träningpasset utan att det blir kontraproduktivt.

Kolhydrater och insulin

När man tränar riktigt länge och intensivt är glykogen vårt primära bränsle och hur mycket glykogen vi har lagrade i musklerna är således avgörande för hur hårt och hur länge vi kan prestera. Tränar man på högre nivå och vill kunna orka prestera på topp, träning efter träning, är det därför viktigt att snabbt återställa de tömda muskelglykogennivåerna – ju snabbare desto bättre.

Genom att inta kolhydrater direkt efter träningen kan man avsevärt förbättra återhämtningsprocessen och återställa en större del av muskelglykogenet jämfört med om man hade väntat några timme med att fylla på med kolhydrater. Det beror på ett unikt näringsfönster som skapas efter träningspasset, då muskelcellerna är extra mottagliga för näringsämnen. När vi intar snabba kolhydrater får vi en kraftig ökning av blodsockernivån var på kroppen svarar med att frisätta insulin, där mängden insulin som frisläpps styrs av mängden kolhydrater vi intar.

Insulinet stimulerar upptaget av blodsocker (glukos) hos muskelcellerna där det lagras som muskelglykogen, där det snabbt kan brytas ner till glukos och omsättas till energi. Men insulin stimulerar även upptaget av glukos hos fettcellerna, men där lagras det inte som värdefullt muskelglykogen utan som fett istället. Strävar man efter att öka maximalt i fettfri muskelmassa bör man därför satsa på att inta kolhydrater tillsammans med näringsoptimerare (GDA).

GDA är en förkortning av Glucose Disposal Agents och är olika typer av ingredienser som med hjälp av sina unika egenskaper förbättrar kroppens förmåga att att hantera glukos. Att det lagras just som muskelglykogen och inte fett med andra ord. Viking Power Rebirth innehåller ett avancerat GDA-komplex bestående av bland annat R-ALA, extrakt av kanel bittergurka, som bidrar till normal kol­hydratomsättning och till att bibe­hålla normala blodsocker­nivåer.

Stäng det öppna fönstret

Precis efter hård fysisk ansträngning är kroppens immunförsvar tillfälligt försvagat, vilket gör att kroppen är extra känslig och att du löper större risk för att bli sjuk. För att stänga detta så kallade "öppna fönster" är Viking Power Rebirth berikad med ett komplex av B-vitaminer samt en hög dos C-vitamin, vilket bidrar till att återställa det nedsatta immunsystemet efter träning. Rebirth innehåller även en hög dos surkörsbär (tart cherry), av typen Montmorency.

Till skillnad från en gainer

Viking Power Rebirth är ingen viktökningsprodukt som kan jämföras med en gainer, vars främsta mål är att förbättra återhämtningen och hjälpa dig att lägga på dig så mycket massa som möjligt tack vare dess höga kaloriinnehåll. Viking Power Rebirth är också en återhämtningsprodukt med ingredienser vars syfte är att förbättra återhämtningen, men skillnaden ligger i att den är framtagen för att hjälpa dig lägga på så mycket fettfri massa som möjligt. Med andra ord, att din viktökning består av maximalt med muskler och minimalt med fett.

 • Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.
 • Kolhydrater bidrar till återställande av normal muskelfunktion (kontraktion) efter högintensiv och/eller långvarig fysisk träning som leder till muskeltrötthet och tömda glykogenlager i skelett-muskulaturen. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett kolhydratintag på sammanlagt 4 g per kg kroppsvikt från alla källor, fördelat på doser under de första 4 timmarna och senast inom 6 timmar efter högintensiv och/eller långvarig fysisk träning som leder till muskeltrötthet och tömda glykogenlager i skelettmuskulaturen.
 • Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
 • Bittergurka bidrar till normal kol­hydratomsättning och till att bibe­hålla normala blodsocker­nivåer.
 • Kanel bidrar till ökad fysisk och mental kapacitet och till att bibe­hålla normala blodsocker­nivåer. Kanel bidrar även till att minska trötthet och utmatt­ning.
 • Vindruvor bidrar till en normal blodcirkulation.
 • Svartpeppar främjar upptaget av näringsämnen och örtextrakt. Svartpeppar bidrar även till immunsystemets normala funktion.
 • Vitamin C bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmatt­ning. Vitamin C bidrar även till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk trä­ning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg utöver det rekommenderade dagliga intaget av vitamin C.
 • Vitamin B6 bidrar till nor­mal protein- och glyko­genomsättning samt till att reglera hormonaktivitet.
 • Vitamin B12 bidrar till im­munsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmatt­ning.'
 • Magnesium bidrar till elekt­rolytbalansen och till nor­mal muskelfunktion och proteinsyntes.
 • Kalcium bidrar till normal muskelfunktion och till mat­smältningsenzymernas nor­mala funktion.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: SKU250251
Tillverkare: Viking Power
EAN:

Innehåll

Viking Power Rebirth Strawberry

Återhämtningsprodukt med smak av jordgubb. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1140 g (20 portioner).
Portionsstorlek: 57 g (1~ skopa).

Användning: Blanda 57 g med 4-5 dl vatten och direkt efter träning. Testa gärna att justera mängden vätska för att hitta just din smak.

Ingredienser: Maltodextrin, vassleproteinisolat från mjölk (innehåller emulgeringsmedel solroslecitin), kreatinmonohydrat, isomaltulos, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumvätekarbonat), glycerol, betain, taurin, vitaminer (C, B6, B12), arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), mineraler (magnesiumcitrat, kaliumklorid), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, kiseldioxid), pulver av surkörsbär (Prunus cerasus), extrakt av vindruvor (Vitis vinifera), färgämne (rödbetsrött), emulgeringsmedel (rapslecitin), alfa-liponsyra, extrakt av bittergurka (Momordica charantia), extrakt av kanel (Cinnamomum cassia), extrakt av svartpeppar (Piper nigrum). Innehåller en fenylalaninkälla.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaringsanvisning: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Näringsinnehåll per 100 g och per portion 57 g.
Energi 1302 kJ/310 kcal 743 kJ/177 kcal
Fett
-varav mättat fett
0,1 g
0 g
<0,1 g
0 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
48 g
8,5 g
27 g
4,8 g
Protein 31 g 18 g
Salt 0,83 g 0,47 g
Vitamin C 1400 mg 1750 %* 800 mg 1000 %*
Vitamin B6 2,5 mg 179 %* 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 8,8 µg 352 %* 5,0 µg 200 %*
Kalium 131 mg 6,6 %* 75 mg 3,8 %*
Kalcium 105 mg 13 %* 60 mg 7,5 %*
Magnesium 126 mg 34 %* 72 mg 19 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

 

Innehåll per portion 57 g:
Maltodextrin (Cluster Dextrin®) 20000 mg
Hydrolyserat vassleproteinisolat 15000 mg
Kreatinmonohydrat (Creapure®) 5000 mg
Isomaltulos (Palatinose®)
5000 mg
Glycerol (GlycerSize™) 2000 mg
Betain 1750 mg
Taurin 1500 mg
Vitamin C 800 mg 1000 %*
Pulver av surkörsbär
250 mg
Natrium 159 mg
Extrakt av vindruvor
-varav 95 % proantocyaniner
100 mg
95 mg
Kalium 75 mg 3,8 %*
Magneisum 72 mg 19 %*
Klorid 68 mg 8,5 %*
Kalcium 60 mg 7,5 %*
Alfa-liponsyra (R-ALA) 50 mg
Extrakt av bittergurka
-varav 10 % saponiner
30 mg
3 mg
Extrakt av kanel 30 mg
Extrakt av svartpeppar
-varav 95 % piperin
5 mg
4,75 mg
Vitamin B6 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 5 µg 200 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Det här är lätt en av de bästa återhämtningsprodukterna jag testat. Kostar lite mer, men lätt värt att. Förr kände jag mig alltid sliten och seg efter passen, till den gräns att det kunde vara motigt att träna dan efter. Men med denna efter passet är det stor skillnad på återhämtningen. Kan fortfarande givetvis vara trött efter passen, men det är just hur snabbt man återhämtar sig med denna som jag är så imponerad av.
Smak: Orange 5/5
Till nytta?
3
0
Nu har jag använt upp mina 3 brukar!

Bra effekt o känner mig piggare efter passen och återhämtningen är klart bättre. Dock något dyr och den löser sig dåligt i vatten. Halva shakern blir full med skumm om man inte låter den stå o lösa sig en halvtimme
Smak: Strawberry 2/5
Smak: Cola 5/5
Smak: Orange 4/5
Till nytta?
7
1
Sicken skillnad på återhämtning. Asgod smak, tyckte dock den skummade något mer än sist jag köpte den. Men det går ner ändå
Smak: Strawberry 5/5
Till nytta?
3
2
Har fått tillbaka mitt liv med den här produkten.
Varit fram och tillbaka med gymmet senaste åren, testat mycket whey och andra tillskott i samband med träning men som vanligt slutat med att man slänger halvfulla eller oöppnade påsar vassle för att det helt enkelt blir för äckligt efter ett tag.

Det här dricker du som saft eller juice, och går finfint både till frukost, lunch eller en läskande posts-workout.

Det är inte bara muskelmassan som är tillbaka. Som tennis/padelspelare så gör den även under mot träningsvärk. Och ja, det är en extremt viktig faktor efter 30. Jag orkar fler pass, är inte lika stel på mornarna och känner mig äntligen som 20 igen.

Sammansättningen är, som tidigare recensioner redan indikerat, brutal. Produkten är dyr, men här har jag senaste året hämtat in burk efter burk, och den får mig att hålla uppe både motivation och rutin att fortsätta köra kontinuerligt. Min kropp är tillbaka, mitt sinne är tillbaka, och den här produkten förvandlade 5 års slarv till kontant träning och positiv utveckling på mindre än ett år.

Ville knappt skriva först för att jag ville ha den för mig själv. Men här har ni, nu är det upp till dig.
Till nytta?
6
10
Riktigt grym produkt. Har allt jag vill ha i en post workout shake. Sen är smaken riktigt behaglig. Inte för söt eller sur. Smakar solmogen apelsin.
Lite dyr i ordinarie pris, men lätt värd när den är rabatterad.
Smak: Orange 5/5
Till nytta?
9
1
Se fler recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
2 st Rebirth
Viking Power
2 st Rebirth ‐ Preload, Reload, Recover
2 st Rebirth ‐ Preload, Reload, Recover
698.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15590 omdömen
Verifierat
Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, leveranssäkerhet på topp!

Verifierat
Jag upplever som att det fungerar men…

Jag upplever som att det fungerar men det är väldigt söt.

Verifierat
Jättenöjd

Min son är jättenöjd med sin beställning hos er.

Verifierat
Bra grejer

Snabb leverans, bra pris och måttlig mängd

Verifierat
Toppenprodukter

Toppenprodukter

Verifierat
Snabb leverans och lätt att beställa…

Snabb leverans och lätt att beställa Toppen kvalitet och passform Kommer absolut att fortsätt handla hos MM Sport

Verifierat
Skickades ganska fort

Skickades ganska fort. Ingenting att anmärka på.

Verifierat
Fantastisk support

Fantastisk support. Fick en fel vara, inga konstigheter, den rätta varan skickades om omedelbart.

Verifierat
Bra tungdlyftarskor.

Bra tungdlyftarskor. Avtagbar innersula. Rymliga. På längden, bredden och höjden. Storlek 45 var lite större än det brukar vara. Ingen nackdel.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Bra kvalitet och stämmer bra i storlek

Bra kvalitet och stämmer bra i storlek. Kommer handla igen.

Verifierat
Super nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?