Fri frakt t.o.m 19/9
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Bäst­säljare

XLNT Sports Recovery

Storlek: 912 g
Effektiv post-workoutprodukt med unik formula och uppfriskande smak
249:-
Storlek: 912 g
Välj Smak:
+
I webblager – skickas måndag 20/9 Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

XLNT Sports Recovery

Effektiv post-workoutprodukt med unik formula och uppfriskande smak! XLNT Sports Recovery förser kroppen med muskelbyggande protein tillsammans med kolhydrater i form av dextros, maltodextrin och Palatinose™.

Efter hård träning är kroppen i behov av snabb näring och återhämtning, så varför inte unna dig en uppfriskande belöning efter gymmet som samtidigt ger kroppen det den behöver. 

En servering (57 g) XLNT Sports Recovery innehåller:
Protein Muscle Mass Matrix 25000 mg   
Vassleisolat 8000 mg -
BCAA 2-1-1 4000 mg -
Vasslehydrolysat  3000 mg -
L-glutamin 3000 mg -
Glycin 3000 mg -
L-lysin, DL-metionin, L-treonin,
L-fenylalanin, L-histidin
1000 mg -
Betain (Trimetylglycin) 1000 mg -
Taurin 1000 mg -
Acetyl-l-karnitin 1000 mg -
     
Refuel Carb Matrix 25000 mg  
Dextros 10000 mg -
Maltodextrin 10000 mg -
Palatinose™ 5000 mg -
     
Power Matrix    
Kreatin 3000 mg -
     
Anti-Fatigue & Exhaustion Matrix    
Vitamin B1 (Tiamin) 1,4 mg 127 %
Vitamin B2 (Riboflavin) 1,6 mg 114 %
Vitamin B3 (Niacin) 19 mg 119 %
Vitamin B5 (Pantotensyra) 6 mg 100 %
Vitamin B6 1,6 mg 114 %
Vitamin B9 (Folsyra) 300 μg 150 %
Vitamin B12 (Folsyra) 2 μg 80 %
Vitamin C 750 mg 938 %
     
Muscle & Cognitive Contributors    
Vitamin D 12,5 μg 250 %
Magnesium 56 mg 15 %
Zink 10 mg 100 %
     


XLNT Sports Recovery innehåller en balanserad blandning av kolhydrater, protein, nödvändiga vitaminer och mineraler. Allt som behövs för att släcka kroppens törst efter näring efter hårda och intensitva träningspass - samtidigt som ditt sinne tillfredställs av den underbara smaken!

Protein och kolhydrater

Varje portion av XLNT Sports Recovery innehåller 25 gram muskelökande protein och 25 gram kolhydrater i form av dextros, maltodextrin och Palatinose™.

Kreatin

Varje portion ger ett dagligt intag av 3 g kreatin, vilket bidrar till att öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. 

Vitaminer och mineraler

Vitamin D är till exempel tillsatt för att det bland annat bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, och vitamin C för att det bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Niacin, folsyra, magnesium samt vitamin B12 är tillsatt då det bidrar till att minska trötthet och utmattning. Tiamin, riboflavin, vitamin B6, pantotensyra samt niacin är tillsatt för att de bidrar till en normal energiomsättning.

Perfekt återhämtning

XLNT Sports Recovery är den perfekta post-workoutprodukten för dig som tränar hårt och som vill fylla på kroppen med muskelbyggande protein och kolhydrater.

Prova även exklusiva XLNT Sports Recovery Supreme, som istället för kolhydrater innehåller MCT-fetter! Dessutom innehåller den fibrer, algblandning, levande bakteriekultur, unik frukt- och grönsaksblanding och har en låg halt socker – perfekt för dig som gärna undviker kolhydrater!

Fördelar med XLNT Sports Recovery:

  • Har ett högt proteininnehåll från aminosyror, vassleproteinisolat och vassleproteinhydrolysat.
  • Innehåller kreatin och betain.
  • Innehåller de essentiella mineralerna magnesium och zink.
  • Innehåller sex B-vitaminer, C-vitamin och D-vitamin.
  • Innehåller kolhydrater i form av dextros, maltodextrin och Palatinose™.

Godkända hälsopåståenden enligt EU's förordning 432/2012, samt tillåtna bordlagda hälsopåståenden:

Protein* bidrar till att öka muskelmassan, till att bibehålla muskelmassan och till att bibehålla normal benstomme.

Kreatin* ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.

Tiamin* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion och till hjärtats normala hjärtfunktion.

Riboflavin* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar, till normal järnomsättning, till att skydda cellerna från oxidativ stress, samt bidra till att minska trötthet och utmattning

Niacin* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, samt bidra till att minska trötthet och utmattning.

Pantotensyra* bidrar till normal energiomsättning, till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer, till att minska trötthet och utmattning, samt bidra till normal psykologisk funktion.

Vitamin B6* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal omsättning av protein- och glykogenomsättning, till normal psykologisk funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, samt bidra till att reglera hormonaktiviteten.

Folsyra* bidrar tlll normal aminosyrasyntes, till normal blodbildning, till normal psykologisk funktion, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning, samt så har folsyra en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin B12* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, till a normal bildning av röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning, samt så har vitamin B12 en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin C* bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till att minska trötthet och utmattning, till att återbilda den reducerade formen av vitamin E, samt att vitamin C ökar järnupptaget, 

Vitamin D* bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor, till normala kalciumnivåer i blodet, bidrar till att bibehålla normal benstomme, till att bibehålla normal muskelfunktion, till immunsystemets normala funktion, samt så har vitamin D har en roll i celldelningsprocessen.

Magnesium* bidrar till att minska trötthet och utmattning, till elektrolytbalansen, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal muskelfunktion, till normal proteinsyntes, till normal psykologisk funktion, samt så har magnesium har en roll i celldelningsprocessen.

Zink* bidrar till normal syra- basbalans, till normal kolhydratomsättning, till normal kognitiv funktion, bidrar till normal DNA-syntes, till normal fertilitet och reproduktion, till normal omsättning av makronäringsämnen, till normal omsättning av fettsyror, till normal omsättning av vitamin A, till normal proteinsyntes, till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress, samt så har zink har en roll i celldelningsprocessen.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.


* godkänt hälsopåstående enligt EU's förordning 432/2012.
** tillåtet bordlagt hälsopåstående enligt EU-kommisionen.

Artnr: SKU217672
Tillverkare: XLNT Sports
EAN: 7340130610995

Innehåll

XLNT Sports Recovery

Aminosyraprodukt. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 912 gram (16 serveringar).
Portionsstorlek: 1 skopa (57 gram).

Användning: Blanda 1 skopa med 4 - 6 dl vatten och drick direkt efter träning. Testa gärna att justera mängden vätska för att hitta just din smak. För dig som vill han en mildare/mindre söt smak, öka mängden vätska för att få sötman mildare och vice versa.

Ingredienser: dextros, maltodextrin, vassleproteinisolat (från mjölk), isomaltulos (Palatinose™), essentiella aminosyror (l-leucin, l-valin, l-isoleucin, l-lysin, dl-metionin, l-treonin, l-fenylalanin, l-histidin), vassleproteinhydrolysat (från mjölk), l-glutamin, kreatinmonohydrat, inulin (från cikoriaroten), nitrater, glycin, betain (trimetylglycin), taurin, acetyl-l-karnitin, vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, pantotensyra, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid, folsyra, kolekalciferol, cyanokobalamin), mineraler (magnesiumcitrat, kaliumklorid, natriumklorid, zinkaspartat), surhetsreglerande medel (äppelsyra), färgämne (rödbetspulver), emulgeringsmedel (solroslecitin, guarkärnmjöl), aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), druvkärnsextrakt (Vitis vinifera). Innehåller en fenylalaninkälla.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg och soja hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel på lock.

Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur. Öppnad burk bör konsumeras inom 12 månader.

Näringsinnehåll per 100 g och portion 57 g:
Energi 1495kJ/356 kcal 848 kcal/202 kcal
Fett
-varav mättat fett 
0 g
0 g 
0 g
0 g 
Kolhydrater
-varav sockerarter 
44 g
16 g 
25 g
9,1 g 
Fiber 1,8 g 1 g
Protein (fria aminosyror) 44 g 25 g
Salt 1 g 0,6 g
Magnesium 98 mg 26 %* 56 mg 15 %*
Zink 18 mg 180 %* 10 mg 100 %*
Tiamin (Vitamin B1) 1,9 mg 173 %* 1,1 mg 100 %*
Riboflavin (Vitamin B2) 2,5 mg 179 %* 1,4 mg 100 %*
Niacin (Vitamin B3) NE 28 mg 175 %* 16 mg 100 %*
Pantotensyra (Vitamin B5) 10,5 mg 175 %* 6 mg 100 %*
Vitamin B6 2,8 mg 175 %* 1,6 mg 114 %*
Folsyra 526 μg 263 %* 300 μg 150 %*
Vitamin B12 3,5 μg 140 %* 2 μg 80 %*
Vitamin C 1316 mg 1645 %* 750 mg 938 %*
Vitamin D 876 IE/21,9 μg 438 %* 500 IE/12,5 μg 250 %*

* för märkningsändamål dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Väldigt god smak och ger bra med energi efter träningspasset.
Smak: Strawberry Melon Fusion 5/5
Till nytta?
1
0
Fantastisk produkt som jag ångrar att jag inte hittat tidigare. Får en helt annan tillfredställande känsla när jag tar den direkt efter gympasset. Ingen dip utan mer energi!
Till nytta?
6
0
Strawberry melon är verkligen att rekommendera! Lite enklare att dricka efter träning än proteinpulver.
Smak: Strawberry Melon Fusion 5/5
Till nytta?
0
0
En perfekt mix av allt näring du behöver för max resultat efter ett hårt pass
Till nytta?
4
0
Köpte Sunny beach och tycker att det smakar kantareller , väldigt söt dessutom , första klunkarna ok men sedan blir det rejält sött.
Till nytta?
1
2
Se fler recensioner
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
t.o.m 19/9
Trustpilot
4,6 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Recovery
249.00
Utmärkt
Baserat på 10106 omdömen
2 dagar sedan
Supernöjd!

Snabb leverans och super fina produkter! Otroligt nöjd!

Rebeca Torrez Eldemyr
2 dagar sedan
Allt bra rakt igenom på alla områden.

Allt bra rakt igenom på alla områden.

Gustav Christoffer Jonsson
2 dagar sedan
Snabba leveranser och grymma produkter

Snabba leveranser och grymma produkter. Bara älskar kläderna

Camilla Jansson Strandberg
2 dagar sedan
Grymt bra produkter och snabb leverans!

Grymt bra produkter och snabb leverans!

Erik Johannes Sjöberg
2 dagar sedan
Allt är enkelt och bra.

Allt är enkelt och bra.

Tomas
2 dagar sedan
Grymt

Snabbt och smidigt

kund
2 dagar sedan
snabb leverans

snabb leverans

Ralf
2 dagar sedan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Grymma!

Moa Frick
2 dagar sedan
Jag är alltid nöjd med MMsports

Jag är alltid nöjd med MMsports. Bra priser, snabba leveranser och bra produkter.

Elin
2 dagar sedan
Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

Roger Karlsson
2 dagar sedan
Mycket nöjd

Mycket nöjd, snabb leverans.

Helena
2 dagar sedan
Snabbt och smidigt som alltid 😀

Snabbt och smidigt som alltid 😀

Therese Thorin
Ny kund?