Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Viking Power Tyr - Pump PWO

Storlek: 75 kapslar
PUMP CAPS! Extremt laddad formula för maxad effekt.
CellFlo6™, S7®, Himalayasalt
Koffeinfri
499:-
Storlek: 75 kapslar
+
I webblager – skickas måndag 24/6 Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Viking Power Tyr – Pump PWO

PWO med högkoncentrerad pumpformula speciellt framtagen för de träningpass där du vill ha extra kraftfull pump, vaskuläritet och tryck i musklerna. Allt i ett enkelt och smidigt pillerformat.

 • 600 mg CellFlo6™
 • 500 mg Pink Himalaya Salt
 • 500 mg taurin
 • 50 mg S7®
 • AstraGin®
 • Koffeinfri
 • Tillverkad i Sverige.

Viking Power Tyr är en avancerad och koffeinfri PWO laddad med en riktigt tung pumpformula. De tyngsta av de pumpfrämjande ämnena är definitivt premiumingredienserna CellFlo6™ och S7®. Dessa två unika, patenterade växtextrakt är speciellt framtagna för att effektivt boosta kväveoxidproduktionen och förbättra blodcirkulationen. Tillsammans verkar de i synergi och förstärker effekten av varandra, vilket kommer att optimera transporten av syre och näring till de arbetande musklerna. Detta kommer i sin tur bidra till ökad prestationsförmåga och snabbare återhämtning, vilket kommer att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av dina träningspass.

Utöver detta innehåller formulan en hög dos proantocyanidiner, som kommer från två högkvalitativa extrakt av vindruva och tallbark, vilket kommer bidra till ännu kraftfullare blodflöde till musklerna. För att ge formulan ytterligare ett tag har den berikats med ett högkvalitativt extrakt av amla, även känt som emblika och Indian Gooseberry samt hög dos av rosa Himalayasalt som kommer att ge kraftigare muskelpump och explosivare styrka. Viking Power Tyr är ett måste för dig som på riktigt vill få upp känslan av en explosiv träningsupplevelse med oslagbart tryck i musklerna.

CellFlo6™ – Skin-Tearing Pumps

Grönt te är en otroligt populär ingrediens i kosttillskott och finns i diverse produkter. Bladen är rika på bland annat koffein, teanin och polyfenoler - där flertalet flavonoider och katekiner ingår. Dessa naturliga ämnen har en rad hälsofrämjande egenskaper. CellFlo6™ är en avancerad pumpingrediens framställd av högkvalitativt lövextrakt av just grönt te. Genom sin unika och patenterade extraktmetod, där råvaran genomgår en dubbelextration, tas koffein med mera bort medan innehållet av katekiner koncentrerats.

Resultatet är ett koffeinfritt grönt te-extrakt som levererar en överlägset hög halt av biotillgängliga katekiner, speciellt procyanidiner bundet till gallussyra. Dessa katekiner har i studier bland annat visat sig ha en kraftfull effekt när det kommer till ökad blodcirkulation, vilket förbättrar syre- och näringstilförseln till de hårt arbetande musklerna. Detta främjar bättre prestation, uthållighet och återhämtning. CellFlo6™ är därav en given och uppskattad ingrediens i pumpprodukter i premiumklassen.

S7® - Natural Nitric Oxide Booster

S7® är en varumärkesskyddad blandning av 7 stycken potenta växtextrakt från FutureCeuticals, Inc. Denna unika och superkoncentrerade extraktblandning består av grön kaffeböna, grönt te, gurkmeja, surkörsbär, blåbär, broccoli och grönkål. Tillsammans bildar de ett avancerat komplex som på ett naturligt vis ökar kroppens nivåer av kväveoxid (NO). Detta i sin tur har stor betydelse för blodcirkulationen. Med sina NO-boostande egenskaper intensifierar S7® blodtillförseln till musklerna, vilket leder till en ökad blodmängd i muskelcellerna. Detta resulterar i ett kraftfullt ökat tryck i musklerna under träning, vilket dessutom är visuellt synbart i form av uppumpande muskler och ökad vaskuläritet.

S7® har i en akutstudie visat sig öka kväveoxidnivåerna i blodet med 230 % efter en enstaka dos på endast 50 mg. I en separat 90-dagars långtidsstudie observerades att ett dagligt intag av S7® bidrog till signifikant förhöjda nivåer av kväveoxid i blodet jämfört med placebo.

Pink Himalaya Salt

Rosa Himalayasalt har blivit en populär ingrediens i prestationshöjande kosttillskott, framför allt pumpfrämjande PWOs. Denna naturliga saltkälla framställs av saltkristaller som bildats i Himalayaområdet under tusentals år. Till skillnad från konventionellt bordsalt genomgår det minimalt med reningsprocesser, vilket bevarar saltets naturliga innehåll av mineraler och spårämnen, som dessutom ger upphov till dess speciella rosa färg. Bland spårämnen finns bland annat mineralerna kalcium, kalium, järn och magnesium som är essentiella för elektrolytbalansen och muskelkontakten, som i sin tur kommer att bidra till bättre prestation och hårdare muskelpump.

Koffeinfri

Viking Power Tyr är en ren och skär pump-PWO, fri från både koffein och annan stimulantia. Den är perfekt för dig som vill undvika uppiggande och stressande ämnen men samtidigt vill få ett riktigt bra träningspass med maximalt tryck i musklerna. Tack vare dess koffeinfria formula passar den lika bra att använda sent på kvällen som mitt på dagen. Den är dessutom fri från både kreatin och stickande beta-alanin.

För oslagbar muskelpump bör Viking Power Tyr tas ihop med kolhydrater. Genom att ladda upp med högkvalitativa kolhydrater såsom Cluster Dextrin® eller Karbolyn® innan träning får musklerna tillgång till snabb och lättillgänglig energi, vilket kommer att bidra till att motverka muskeltrötthet och hjälpa dig att prestera ännu hårdare under träningen. Detta kommer även driva in mer vätska och näring i muskelcellerna, vilket kommer att bidra till ökad cellvolym och en än mer kraftfull känsla av muskelpump.

 • Grönt te bidrar till god blodcirkulation och främjar vaskulär hälsa.
 • Tallbark främjar god blodcirkulation och vaskulär hälsa.
 • Blåbär och vindruva främjar vaskulär hälsa och bidrar till normal blodcirkulation.
 • Gurkmeja främjar till normal hjärtfunktion.
 • Gurkmeja bidrar till normal blodcirkulation och nervsystemets normala funktion.
 • Grönt te och vindruva bidrar till normal blodcirkulation.
 • Astragalus bidrar till mentalt och fysiskt välmåeende.
 • Panax notoginseng främjar normal kardiovaskulär hälsa.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: 2558170002-1002
Tillverkare: Viking Power
EAN: 7340224401232

Innehåll

Viking Power Tyr

Kosttillskott.
Antal: 75 kapslar (25 doseringar).
Doseringsstorlek: 3 kapslar.

Användning: Intag 3 kapslar cirka 30 min innan träning.

Ingredienser: Extrakt av grönt te (Camellia sinensis), taurin, bergsalt, kapsel (bovint gelatin), extrakt av vindruva (Vitis vinifera), extrakt av amla (Phyllanthus emblica), extrakt av tallbark (Pinus pinaster), extraktblandning (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng), grön kaffeböna (Coffea arabica), grönt te (Camellia sinensis), gurkmeja (Curcuma longa), surkörsbär (Prunus cerasus), blåbär (Vaccinum myrtillus), broccoli (Brassica oleracea L.), grönkål (Brassica oleracea)), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring: I originalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll per 3 kapslar: 
Extrakt av grönt te (CellFlo6®) 600 mg
Taurin
600 mg
Himalayasalt
500 mg
Extrakt av vindruva
-varav 95 % proantocyanidiner
200 mg
190 mg
Extrakt av amla
165 mg
Extrakt av tallbark
-varav 95 % proantocyanidiner
100 mg
95 mg
Extraktblandning
-varav S7™
-varav AstraGin®
85 mg
50 mg
35 mg
 
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
Tyr - Pump PWO
Viking Power
Tyr - Pump PWO
Storlek: 75 kapslar
Tyr - Pump PWO
499.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15490 omdömen
Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans bra grejer

Verifierat
Bra och snabb leverans!

Bra och snabb leverans!

Verifierat
Godaste protein

Godaste protein

Verifierat
Enkelt att handla och snabb och smidig…

Enkelt att handla och snabb och smidig leverans.

Verifierat
bra grejjer..snabb leverans

bra grejjer..snabb leverans

Verifierat
Allt var bra

Allt var bra

Verifierat
Snabb & smidig leverans

Leverans är snabb och utbudet är jätte bra, så nöjd med eran sida och allt ni gör

Verifierat
Viktvästen vad så bra som jag förväntat…

Viktvästen vad så bra som jag förväntat mig

Verifierat
Grymma varor och snabb leverans.

Grymma varor och snabb leverans. Topp!

Verifierat
Jätte bra produkter och snabb frakt

Jätte bra produkter och snabb frakt

Verifierat
Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans.

Verifierat
Bra och snabb info.

Bra och snabb info. Inget krångel.

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?