Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Jämförelse: Åtta av våra bästa proteinpulver

Protein som protein – eller? Absolut inte! På kosttillskottsmarknaden finns det mängder av olika varumärken, smaker, typer och sammansättningar för olika träningstillfällen och när det kommer till proteinpulver finns det verkligen något för alla – från finsmakaren till hardcore-atleten.

Nedan jämför vi åtta av våra bästa proteinpulver så att du kan få en enkel överblick av vårt stora utbud. Testa dig fram bland flera olika sorter och hitta just din favorit!

Body Science Whey 100% proteinpulver - Caramel Latte

Body Science Whey 100%

Whey 100% – klassikern och kundernas storfavorit! Detta protein finns just nu i 18 olika smaker! Från några av de första smakerna och favoriterna som Double Rich Chocolate och Vanilla till nyare smaker som Caramel Latte. Med ett optimerat innehåll och en blandning av vassleproteinkoncentrat (WPC) och vassleproteinisolat (WPI) är det en perfekt avvägd produkt som har hög halt muskelbyggande protein och låg halt av både fett och kolhydrater. En bonus är att produkten också innehåller laktasenzym vilket gör den skonsam mot magen även för de med laktosintolerans. Ett mångsidigt och stabilt proteinpulver att lita på helt enkelt!

Antal smaker: 16 st

Näringsinnehåll per 100 g färdig produkt (Caramel Latte):

Protein: 79,0 g

Varav BCAA: 19 g

Fett: 6,7 g

Kolhydrater: 4,0 g

 

Kundernas betyg: 4,8/5

XLNT Sports Premium Protein Vanilla - Proteinpulver

XLNT Sports Premium Protein

Premium Protein är en nyhet från XLNT Sports med fokus på smak och högkvalitativa ingredienser. Produkten finns i två olika smaker, Chocolate och Vanilla som båda skapas med hjälp av schweiziska smakråvaror från en av världens ledande leverantörer av aromer. Med tre olika proteinkällor från en av världens ledande leverantörer av protein får du också en väldigt krämig produkt med extremt snabbt upptag i kroppen och högre halt protein jämfört med vanligt Whey. Även detta proteinpulver innehåller laktasenzym för att vara extra skonsamt mot magen.

Antal smaker: 3 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Vanilj):

Protein: 85 g

Fett: 3,9 g

Kolhydrater: 3,1 g

Kundernas betyg: 5/5

Body Science Casein Protein Pudding - Double Rich Chocolate

Body Science Casein

Artikelns krämigaste protein! Body Science Casein är ett utmärkt proteinalternativ för dig som är ute efter ett så kallat ”långsamt protein” – det innebär att det är ett proteinpulver som på grund av sin sammansättning fördelar upptaget i kroppen under lång tid. Kombinera med fördel ditt proteinintag under dygnet så att du använder snabbare proteinkällor i vid träning och långsammare proteinkällor under natten. På så sätt ser du till att kroppen alltid har de byggstenar den behöver för att optimera muskelsyntesen under dygnets alla 24 timmar. Body Science Casein är också naturligt tjockare till konsistensen än ett traditionellt Whey, vilket gör det både mångsidigt och mättande. Blanda med mindre vatten och gör din egen proteinpudding eller drick som mellanmål eller kvällsmål!

Antal smaker: 12 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Double Rich Chocolate):

Protein: 72 g

Fett: 2,9 g

Kolhydrater: 8,9 g

Kundernas betyg: 4,7/5

Body Science Soy Isolate Banana Chocolate - Sojaisolat

Body Science Soy Isolate

Body Science Soy Isolate har tidigare beskrivits som “Världens godaste veganska protein – hands down!” av många av våra kunder. Därför är vi mycket stolta att lansera ytterligare en smak: Banana Chocolate. Vi vågar påstå att detta är ett av de godaste sätten att få i sig en hög halt protein för dig som är vegan eller helt enkelt vill använda dig av veganska tillskott. Andra smaker inkluderar bl.a. storsäljarna Double Rich Chocolate och Apple Pie, båda lika himmelskt goda som nyheten. Med råvaran sojaproteinisolat får du också ett mycket krämigt och effektivt proteinpulver med hög halt protein – som samtidigt är helt fritt från animaliska ingredienser. Perfekt för dig som är vegan, vegetarian eller bara vill testa på ett nytt sätt att komplettera ditt proteinintag!

Antal smaker: 6 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Apple Pie):

Protein: 87 g

Fett: 1.0 g

Kolhydrater: 2,7 g

Kundernas betyg: 4,9/5

Body Science Protein Delight Vanilla Milkshake - Proteinpulver

Body Science Protein Delight

Protein Delight är ett gott och prisvärt mjölkprotein som passar perfekt när du vill lyxiga till det lite extra. Med sin höga proteinhalt och krämiga konsistens kan du med enkelhet göra fantastiskt goda proteinmilkshakes. Välj mellan Vanilla Milkshake, Vanilla Pear Milkshake eller Chocolate Milkshake!

Antal smaker: 3 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Chocolate Milkshake):

Protein: 72 g

Fett: 3 g

Kolhydrater: 9,9 g

Kundernas betyg: 4,9/5

Body Science Muscle Protein Double Chocolate Peanut - Proteinpulver

Body Science Muscle Protein

Body Science Muscle Protein är skapat för den hårt tränande atleten som vill ha massiva resultat. I jämförelse med dessa sju proteinpulver i denna artikeln är det här proteinpulvret det klart mest avancerade. I grunden ligger en perfekt avvägd blandning av mjölkproteinkoncentrat (MPC) vassleproteinisolat (WPI), vassleproteinkoncentrat (WPC) och hydrolyserat vassleproteinisolat (HWPI) som tillsammans ger ett proteinpulver med mycket högt biologiskt värde. Med detta har man kombinerat de prestationshöjande och muskelbyggande ingredienserna kreatin, taurin och betain i väl tilltagna doser för att få till ett riktigt tungt proteinpulver med massiv effekt på muskelsyntesen.

Antal smaker: 2 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Double Chocolate Peanut):

Protein: 71 g

Fett: 3,5 g

Kolhydrater: 5,3 g

Kundernas betyg: 4,6/5

Body Science Whey Isolate Vanilla - Proteinpulver

Body Science Whey Isolate

Är du ute efter ett riktigt välsmakande och optimerat Whey Isolat har du hittat rätt! Body Science har med sitt Whey Isolate tagit fram ett proteinpulver med extremt låg halt kalorier och mycket hög halt protein tack vare den varsamma filtreringsprocess man använder vid tillverkningen. Perfekt för dig som vaktar kaloriintaget men samtidigt vill ha ut det mesta av din träning och förebygga muskelnedbrytning. Det finns sex stycken smaker att välja mellan!

Antal smaker: 7 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Vanilla):

Protein: 87 g

Fett: 0,8 g

Kolhydrater: 4,3 g

Kundernas betyg: 4,8/5

Body Science Whey Hydrolysate Chocolate - Proteinpulver hydrolysat

Body Science Whey Hydrolysate

Hydrolysat är en typ av proteinpulver som är förspjälkat, det vill säga att aminosyrorna redan vid tillverkningsprocessen bryts ned till mindre delar. På så sätt kan kroppen extremt snabbt tillgodose sig proteinet och börja bygga muskler. En nackdel med hydrolysat har historiskt varit svårigheten med att smaksätta denna produkt pga. innehållet. Däremot kan du förvänta dig en riktigt god, len chokladsmak om du väljer Body Science Whey Hydrolysate.

Antal smaker: 1 st

Näringsinnehåll per 100g färdig produkt (Chocolate):

Protein: 81 g

Fett: 2,1 g

Kolhydrater: 4,7 g

Kundernas betyg: 5/5

Smakgaranti på riktigt!

Body Science och XLNT Sports omfattas av vår smakgaranti vilket innebär att du får byta smak kostnadsfritt om smaken mot förmodan inte skulle passa dig. Kontakta vår kundsupport på order@mmsports.se för mer information!

Samtliga priser och innehållsförteckningar hämtade 2021-01-13. För aktuell information, se respektive produktsida.

Vill du hitta mer inspiration till kost och träning? Kika på några av våra artiklar nedan: 

Marklyft – Teknik och tips 

Den stora kreatin guiden 

Guide: Så väljer du rätt proteinpulver

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15272 omdömen
Verifierat
Bra vara snabb leverans 😊

Bra vara snabb leverans 😊

Verifierat
Nöjd och smaka wow gott…

Nöjd och smaka wow gott…

Verifierat
Nöjd

Äntligen har jag hittat bra vattenflaska

Verifierat
Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

Verifierat
Snab leverans

Snab leverans, inga problem alls

Verifierat
Smidigt

Bra webbshop. Smidig leverans Men "rea"-priser är typ normalpriser. Kör med lockpriser. Men det är okej.

Verifierat
Bra service

Väldigt bra kundtjänst

Verifierat
Most bang for the bux och snabb…

Most bang for the bux och snabb leverans!

Verifierat
Grym kundservice!

Snabb leverans, super bra kundservice, hade ett fel på en oversize tröja, maila dom och fick svar snabbt och en helt ny tröja utan problem! Mycket nöjd.

Verifierat
Hade problem med orden löste sig snabbt!

Hade problem med orden löste sig snabbt!

Verifierat
Bra varor

Bra varor, bra priser. Vad mer kan man önska?

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, sköna och snygga gröna kallingar! Kul att prova lite energidryck och pre work out-shot! :)

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?