Fri frakt 
Från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Returrätt 
tom 10 jan
Sök bland produkter, varumärken och kategorier
Hem / Blogg /

Kosttillskott för din kondition

Låt oss presentera det senaste tillskottet i vårt breda sortiment: Body Science Performance – VO2 Max!

Är du ett fan av konditionsidrott? Nu har du möjligheten att förbättra din prestation och orka mer med detta unika kosttillskott som maximerar kroppens syreupptagningsförmåga (VO2 Max) – särskilt framtaget för din kondition.

Konditionsträningens utveckling

Konditionsträning är bra för många saker, inte endast din kondition. Konditionsträning ökar välbefinnandet samtidigt som det är ett ypperligt sätt att bränna fett på. Genom regelbunden konditionsträning kommer du i en ganska rask takt att öka din uthållighet och syreupptagningsförmåga. Dessa två faktorer gör att vi orkar springa snabbare och längre distanser. Inledningsvis kan framstegen tyckas oerhört snabba och enkla. Du kommer dock komma till en punkt i din konditionsträning där din utveckling planar ut. Det är här kosttillskott kommer in i bilden, för din möjlighet att ta dig vidare till nästa steg!

 Kvinna springer på löpband

Kosttillskott effekter

Body Science Performance VO2 max är det självklara valet för personer som brinner för konditionsträning eller de som bara är på jakt efter maximerad uthållighet och syreupptagningsförmåga. Med en unik ingrediensblandning bestående av bland annat L-karnitin-l-tartrat, extrakt av surkörsbär, teobromi samt koffein erbjuds du ett kosttillskott som hjälper dig att förbättra både prestation och ork.

L-karnitin är en aminosyra som hjälper oss att förbättra prestationsförmågan och uthålligheten genom att öka användningen av fett som bränsle i våra muskler och samtidigt spara på det värdefulla muskelglykogenet.

Med hjälp av koffein och teobromin vidgar vi blodcirkulation och syretransport vilket har en positiv effekt på vårt VO2 mx. Detta resulterar även i att vi känner oss pigga och alerta samtidigt som det hjälper oss att prestera bättre och vara mer uthålliga.

Surkörsbär är ytterligare en ingrediens och ”the next big thing” bland elitidrottare och styrketränare – En ingrediens som hjälper dig att prestera bättre och även återhämtningsperioden efter den fysiska ansträngningen.

Med kosttillskottet Body Science Performance VO2 max upplever du dessutom minskad ansträngning under träning samt minskad träningsvärk efter.

Läs mer: Body Science Performance VO2 max

15% Rabatt