Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Maximera effekten av din detoxkur med XLNT Sports Detox

Precis som med allt annat inom träning vill vi hjälpa dig att maximera utfallet på dina mål. Tänker du ta dig an en detoxkur kan vi rekommendera XLNT Sports Detox.

En detoxkur är en tuff tidsperiod som kräver både rätt kost, disciplin, vilja och en stor beslutsamhet från utförarens sida. För att du som utförare av din detoxkur ska kunna få ut så mycket som möjligt av din kur har vi på MM Sports tagit fram kosttillskottet XLNT Sports Detox. Kosttillskottet innehåller en avancerad kombination av kraftigt verkande och näringsrika ämnestillsättningar som tillsammans ger dig en riktig boost av din detoxkur.

Hjälper kroppen att driva ut oönskade ämnen

En boosteffekt som XLNT Sports Detox medför till är att den hjälper kroppen att driva ut alla oönskade ämnen. XLNT Sports Detox innehåller nämligen en avancerad sammansättning av potenta och näringsrika örter, växtextrakt och alger som på ett naturligt vis avgiftar kroppen på toxiner, vätskor och slaggprodukter. Tillsammans bildar ingredienserna en unik ekvation som inte bara rensar kroppen på gifter och slaggprodukter, utan stärker och främjar även kroppens egna utrensningsorgan och dess utdrivande funktioner. Din kropp kan med andra ord bli “hel och ren” på insidan genom att använda XLNT Sports Detox.

Hjälper kroppen att bli av med vätska

Målsättningen hos majoriteten som genomför en detoxkur är att inte bara uppnå utrensning av oönskade ämnen ur kroppen utan vill oftast likväl uppnå märkbara viktminskningseffekter. För att du ska kunna nå dessa märkbara viktminskningseffekter måste du få bort så mycket vätska som möjligt ur din kropp. Detta är något som XLNT Sports Detox främjar genom sina vätskedrivande ingredienser och produktegenskaper. XLNT Sports Detox maximerar helt enkelt denna utdrivningsprocess av vätska från din kropp

Boostar kroppens välbefinnande

Även om tidsperioden under din detoxkur kan vara krävande både mentalt och fysiskt ger XLNT Sports Detox dig eftereffekter som är värda att sträva efter. Efter avslutad detoxkur innehållande kan du boosta kroppens välbefinnande på flertalet olika områden. Kuren kan t.ex. bidra till ett ökat fysisk välmående samt motverka trötthet i din vardag. Om du lyckas väl med din detoxkur kan det finnas stora hälsovinster att hämta för dig som är värda att kämpa för.

Maximera din detoxkur redan idag

XLNT Sports Detox hjälper dig som sagt att på bästa sätt maximera effekten av din detoxkur. Självfallet måste du fortfarande bibehålla en sund och nyttigt detoxfrämjande kost under din detoxkur, men kombinerar du vårt kosttillskott med din sunda kost kommer du kunna boosta din detoxkur på ett unikt sätt. Kickstarta redan idag och boosta med en detoxkur! En lyckad detox rensar inte bara kroppen på slaggprodukter och oönskad vätska, utan ger även förnyad energi, bättre ämnesomsättningen och starkare immunsystem. 

Utmärkt
Baserat på 11373 omdömen
1 timme sedan
Supernöjd med alla träningskläder jag…

Supernöjd med alla träningskläder jag köpt på MM sport. Bra kvalité, bekväma, snygga och till bra pris👍🏻

Maria
2 timmar sedan
Snabbt och smidigt att beställa och få…

Snabbt och smidigt att beställa och få varan

Cristina
3 timmar sedan
Enkelt att beställa och snabb leverans…

Enkelt att beställa och snabb leverans 👍

Joakim Andersson
10 timmar sedan
Nöjd kund.

Nöjd kund , kommer fortsätta att handla..

Mikael Simu
12 timmar sedan
Bra kvalitet och bra rabatter

Bra kvalitet och bra rabatter

Arad Kheirkhah
15 timmar sedan
Diet shake Choklad/banan, äppelpaj och Vanilj

Produkterna ”diet shake” som jag köpte på kampanj för 109Kr st var över all förväntan. Både mak och prismässigt! Synd bara att man höjer priset på till en nivå som är svårt att försvara ekonomiskt (199kr). I övrigt har man lyckats bra med smaken, där det i normala fall hos andra märken ofta uppträder en syntetisk eftersmak. Diet shake:s har en naturlig eftersmak (Choklad/banan, Äpplekaka och Vanilj) var samtliga över all förväntan i smaken. Choklad/banan blev dock den populäraste inom familjen.

Robert Roos
15 timmar sedan
Kvalitativa produkter och snabb leverans

Kvalitativa produkter och snabb leverans

Ramzi
15 timmar sedan
Snabb leverans bra produkter

Snabb leverans bra produkter

Lotta
16 timmar sedan
Jättebra produkter

Jättebra produkter

Annika Hellsund Gustavsson
16 timmar sedan
Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans

robert
17 timmar sedan
Bra ställe

Bra ställe som jag ständigt vänder mig till när jag behöver proteinpulver eller nåt liknande.

Andreas
17 timmar sedan
Snabba som attans. Alla rätt.

Allt rätt! Har bara smakat chokladen i produkten och det var kraftig chokladsmak. Bra! Diet shake.

Carola Nilsson
Ny kund?