Fri frakt 
från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Returrätt 
30 dagar
Sök bland produkter, varumärken och kategorier
Hem / Blogg /

NYHET från JACKED - Pump Shot!

Nu kommer en otroligt kraftfull och explosiv men också riktigt smidig pump-produkt från JACKED – JACKED Pump Shot!

JACKED Pump Shot

JACKED Pump Shot

JACKED Pump Shot är en extremt koncentrerad PWO-produkt utvecklad speciellt för maximal muskelpump. Det som är unikt med just denna PWO är att den är stimulantfri, det gör att du kan avnjuta en Pump Shot även inför sena kvällsträningar utan att störa sömnen eller om du helt enkelt vill komplettera med din PWO utan att behöva kompromissa. Trycket och explosiviteten infinner sig nästan omgående efter att PWO’n har druckits.

Glycopump® – För extrema muskler

Glycopump® är en patenterad typ av glycerol där glycerolet intas i sin fria form till skillnad från traditionella glycerol monostearate där glycerolet är bundet till stearat. Det gör att kroppen lättare kan tillgodose sig Glycerolet och alla dess effekter. Glycopump® är utvecklad för att skapa extrem vattenansamling i musklerna. Faktum är att genom en enda dos Glycopump® kan kroppen behålla upp till en liter extra vatten i upp till fyra timmar. Det gör att användaren får hårda och galet vältonade muskler. Perfekt för en tävling eller för att få riktigt bra definition på musklerna ända in i slutet av ditt träningspass.

Liten PWO i stort format

Med JACKED Pump Shot får du en liten och smidig PWO som trots sin storlek gör ett extremt avtryck. Shoten innehåller över 2000mg glycerol, 2000mg citrullinmalat, 1000mg taurin samt 500mg glukuronolakton per portion som synergistiskt bidrar till galen pump, ökad vakenhet och mindre mjölksyra efter passet.

Handla JACKED Pump Shot här!

15% Rabatt