Gott och nyttigt knäckebröd med havre och Body Science Bake Protein. Proteinknäcke, helt enkelt!
Ingredienser (en plåt)
- 2 dl havremjöl (mal havregryn i en mixer)
- 15 g Body Science Bake Protein
- ¼ dl linfrön
- ½ dl pumpakärnor
- 1 tsk chiafrön
- 1,5 msk fiberhusk
- 30 g Body Science Coconut Oil Odorless
- 2 dl kokhett vatten
- Flingsalt
Så här gör du proteinknäcke
Sätt ugnen på 160 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt oljan och häll på vattnet. Rör ihop till en deg. Är degen alldeles för kletig så kan du tillsätta lite mer havremjöl alternativt havregryn. Lägg degen på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på ytterligare ett bakplåtspapper och kavla ut degen tunt. Ta bort det översta bakplåtspappret och strö på flingsalt. Baka i mitten av ugnen i ca 50-60 minuter. Ta ut och låt svalna. Väldigt gott tillsammans med Body Science Peanut Butter!
Näringsvärde för hela satsen
Protein 31 g
Kolhydrater 49 g
Fett 55 g
Kcal 841
Vill du hitta inspiration till fler hälsosamma recept? Kika på några av våra recept nedan:
Relaterade produkter
2-pack – köp marknadens förmodligen godaste whey till ett oslagbart pris.
Body Science
519:-
598:-
Marknadens godaste protein.
Långsamt protein.
Berikat med laktasenzym.
Långsamt protein.
Berikat med laktasenzym.
Body Science
199:-
249:-
Marknadens godaste protein.
Långsamt protein.
Berikat med laktasenzym.
Långsamt protein.
Berikat med laktasenzym.
Body Science
398:-
498:-
Proteinpulver av högsta kvalitet, gjord på de allra finaste råvaror.
Body Science
429:-