MetalShake by Sweden MetalShake

Lyxig, tung, perfekt. En shaker i metall för dig som vill ha något extra.
Storlek 600 ml
Färg Pastel Pink
164:-
Ord. pris 219:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Kundomdöme
9.57 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU2348911
Tillverkare: MetalShake by Sweden
EAN: 7350000120028

MetalShake


En tung nyhet bland shakers. Metalshake är vad det låter som, en shaker i metall. Känslan av lyx, tyngd och kvalitet är oslagbar.

  • Shaker i metall
  • Tre separata behållare
  • IcePuck™ ingår, håller drycken kall
  • Hög kvalitet
  • Lyxig känsla

 

Metalshake är shakern för dig som endast vill ha det bästa. Metallens tyngd och utseende garanterar att dina proteindrinkar känns lyxigare än någonsin. Metalshake är också smart konstruerad, med tre separata behållare som skruvas fast i varandra. En av behållarna innehåller uppfinningen IcePuck™, som kyler ner din dryck.


Volym:
600 ml

Bra idé, men inte riktigt värd priset... Håller drycken riktigt kall/varm länge, håller fräsch smak längre än plast. DÅLIG konstruktion. Metalldel på locket lossnade på bägge mina inom en vecka. Tröga korkar på bägge. Bägge har en sladdrig silikon ring i locket som tätar mot behållaren, hittar den jämnt i taket på diskmaskin. Bra ''kylklamp/IcePuck''

Så visst bra koncept... Men hög kvalité håller dom inte!
Bra kvalitet och bra funktioner. Snygga färger också. De enda önskemålen jag har är en större flaska och att nätet har mindre hål, jag får en del klumpar med mitt pulver.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU2348911
Tillverkare: MetalShake by Sweden
EAN: 7350000120028
15% Rabatt