-20%

Iron Gym Iron Gym 15kg Adjustable Dumbbell Set

Storlek: 15 kg
Justerbart och praktiskt hantelset, perfekt för hemmagymmet.
559:-
699:-
Storlek: 15 kg
+
I lager Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Kundomdöme
9.39 / 10
Fri retur
Förlängt öppet köp till 15/1
  • Beskrivning

Beskrivning

Iron Gym 15 kg Adjustable Dumbbell Set

 

Ett set med två hantlar som kan justeras mellan 2,5 och 7,5 kg per hantel, med möjlighet att addera mera vikter. Bra utrustning för alla välkomponerade hemmagym.

Hållbara hantlar med smart design

Iron Gyms Adjustable Dumbbell Set är ett stryktåligt och intelligent designat hantelset. Varje hantel kommer tillsammans med avtagbara vikter och erbjuder möjligheten att träna med tre olika viktkombinationer: 2,5 kg, 5 kg och 7,5 kg. Allt eftersom styrkan ökar finns möjlighet att köpa till vikter, då hantlarna klarar av en total vikt på 25 kg styck (totalt 50kg för setet). Till hantlarna medföljer två snurrlås som enkelt avlägsnas och snurras på igen när du behöver justera vikten du använder. Man kan med fördel addera på vikter, genom att köpa Iron Gym´s Plate set, 4 x 5kg viktskivor.

Ett par hantlar är vitala för funktionell styrketräning. Faktum är att du med ett par hantlar och lite finess praktiskt taget kan träna varenda muskel i kroppen. Allt från axlar och armar till framsida lår och vader.

Vikterna till Iron Gyms Adjustable Dumbbell Set är omgivna av ett mjukt plastlager. Det gör hantlarna snälla mot golvet utan att göra avkall på hantlarnas funktion och stilrena design.

Setet innehåller:

2 x hantelstänger
4 x 1,25 kg viktplattor
4 x 2,5 kg viktplattor
4 x snurrlås

OBS: För att undvika skador på golv, så släpp/tappa ej vikterna från hög höjd direkt på golvet.

Artnr: SKU23323
Tillverkare: Iron Gym
EAN: 6430043471095
Läs mer

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt.
15% Rabatt