Trigger Point Trigger Point Grid

Förebygg skador, lindra smärta och bättra på återhämtningen med Trigger Grids! Ett prisvärt komplement till alla former av träning.
Färg
468:-
+
I lager – beställ innan 14.00 – skickas samma dag Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Kundomdöme
9.57 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU222311
Tillverkare: Trigger Point
EAN: 3700006350006

Trigger Point Grid

Trigger Point Grid är en urholkad skumgummirulle som har ett avancerat mönster av 3-dimensionella zoner. Trigger Grids ger kroppens mjuka vävnader massage med olika nivåer av intensitet.

Trigger Point Grid kan användas som en del av din dagliga massagerutin eller integreras i idrottsaktiviteter för att stödja och uppnå en omfattande coreträning.Triggerpunkter är små knutar som utvecklas i en muskel när den är skadad eller överarbetad – och Trigger Point Therapy är särskilt framtaget för att lindra muskelvärk och smärta i samband med dessa områden. Produkterna från Trigger Point, såsom Grid, är särskilt utformade för att stödja massage i samband med Trigger Point Therapy och hjälper dig med återuppbyggnad av muskler och / eller återställa rörelse för lederna.

Trigger Point Grid:

  • Hjälper återhämtningen.
  • Lindrar smärta i muskelknutar.
  • Enkel och praktisk att ta med sig.
  • Masserande funktion.

Färger:
Orange, Svart, Rosa.

Storlek:
14 cm diameter, 33 cm lång.

Grym!
Ett måste.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU222311
Tillverkare: Trigger Point
EAN: 3700006350006
15% Rabatt