Hem / Blogg /

Förebygg förkylning vid första symptom

Årstidsskiften är vanligtvis lika med sjukdomstider – inte minst när sommar blir till höst eller då vinterkylan kryper sig på. Förkylning är en typisk sjukdom att råka ut för vid denna tidpunkt. Det finns dock sätt att undvika att sjukdomen bryter ut.

Att förebygga förkylning

Det är en självklarhet att man vill hålla sig frisk och kry, men det är inte alltid så enkelt att hålla sig undan virus och bakterier och förkylningen som påföljd.

Det kan vara väldigt frustrerande då det kan sätta stopp för både jobb, vardagsliv och träning. Har du dessutom kommit in en riktigt bra träningsperiod kan det vara särskilt irriterande och påfrestande att sedan komma igång med träning efter förkylning och flera dagars, eller i värsta fall, veckors frånvaro. Bara detta är nog med anledningar till varför det är viktigt att förebygga förkylning innan den bryter ut!

Men hur ska man gå tillväga för att förebygga förkylning? Det finns flera tips och knep såsom huskurer och dylikt men vilka kan man egentligen lita på? Det finns inga vetenskapliga studier som ligger som belägg för att en viss huskur faktiskt fungerar. Det sägs att du ska äta mer C-vitamin, vilket delvis är sant. Det är dock svårt att visa på effekterna helt och hållet. Försäkra dig istället om att få i dig det kroppen behöver för att sätta stopp för din förkylning på allvar genom att ta del av kosttillskott mot förkylning.

En förkyld person som håller en varm kopp te och papper

Kosttillskott mot förkylning

Förebygg förkylning vid första symptom med Body Science Wellness Series Cold Kill – Ett kosttillskott mot förkylning som är utvecklat för att förebygga och förkorta sjukdomen. Fullproppad med vitaminer, mineraler och högkvalitativa extrakt av bland annat fläder, ingefära och vitlök, som främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.

Spana in vårt utbud av kosttillskott mot förkylning och läs mer om våra produkter som gör det enkelt att hålla sig frisk från förkylning genom att förebygga sjukdomen på bästa sätt!

15% Rabatt