Body Science Wellness Series Cold Kill ‐ stoppa förkylningen och boosta immunförsvaret

Unikt kosttillskott utvecklat för att förebygga och förkorta pågående förkylning.
Storlek 120 kapslar
99:-
Ord. pris 149:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Kundomdöme
9.57 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU22129
Tillverkare: Body Science Wellness Series
EAN: 7340130603614

Body Science Wellness Series Cold Kill

Body Science Wellness Series Cold Kill är ett unikt kosttillskott utvecklat för att förebygga och förkorta pågående förkylning. Kosttillskottet är laddat med vitaminer, mineraler och högkvalitativa extrakt av bland annat fläder, ingefära och vitlök, som främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.

Extrakt från ingefära, fläder, vitlök och rölleka

En förkylning kan kännas som käppar i hjulet och att inte kunna träna på grund av att man är förkyld kan vara otroligt frustrerande. Men man gör klokt vid att lyssna på kroppen och att använda den tiden för att vila och att förse kroppen med bra mat, så att den orkar återhämta sig och kämpa emot infektionen. Att bli kvitt en förkylning tar olika lång tid och vissa väljer att använda sig av välkända hästkurer för att linda förkylningen – men att få i sig dessa är lättare sagt än gjort. Hästkurerna består nämligen ofta av diverse naturligt starka råvaror såsom stora mängder vitlök och ingefära – vilket inte bara ger drycken en hemsk smak, utan kan även leda till orolig mage. Och utan dessa höga doser är det svårt att tillgodogöra sig den mängd som krävs för att ta del av deras gynnsamma effekt. Därför innehåller Body Science Cold Kill högkvalitativa extrakt av både ingefära, fläder, vitlök och rölleka, där de verksamma ämnena har isolerats ur råvaran så att en mindre dos behövs.

Röllekaextrakt

Rölleka är en korgblommig växt och betraktas av många som ett oönskat ogräs, men i Asien har rölleka används inom naturmedicin under en längre tid. Rölleka främjar luftvägarna och bidrar till att lindra upprörd hals och svalg, vilket i sin tur bidrar till att minska hosta.

Fläderextrakt

Fläder är en växt som naturligt förekommer i Europa och som flitigt används inom livsmedelsindustrin. Blommorna används tillsammans med citron och socker för att göra den omtyckta saften och bären används bland annat för att göra fläderbärssylt. Men fläder är inte bara gott, utan har länge använts i förebyggande syfte mot förkylningar då det även bidrar till immunsystemets normala funktion.

Ingfäraextrakt

Ingefära är en omtyckt tropisk ört som framför allt används till smaksättning i det asiatiska köket, men vi känner även igen den som en av ingredienserna i våra omtyckta pepparkakor. Ingefärans karaktäristiska smak och doft är inte dess enda egenskap, utan den bidrar även till immunsystemets och hjärtats normala funktion. Ingefära har dessutom antioxidanta egenskaper och bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Vitlök

Vitlök är omtyckt världen över och används i olika maträtter för att ge dem smak och karaktär. Vitlöken är en av de mest näringsrika grönsakerna och innehåller flera verksamma ämnen med olika egenskaper. Vitlök har traditionellt använts inom naturmedicin för att minska tillfällig stress genom dess antioxidanta egenskaper. Vilök bidrar dessutom till immunsystemets normala funktion och främjar även luftvägarna.

Vitamin C

Utöver de högkvallitativa råvaror är Body Science Wellness Series Cold Kill dessutom berikad med en extra hög dos av vitamin C – som är den vitamin som uteslutande har används mest i kampen mot förkylningar och diverse infektioner. Som många vet bidrar vitamin C bland annat till immunsystemets normala funktion, och i tillräckligt hög dos bidrar det även till att bibehålla dess funktion både under och efter intensiv fysisk träning.

Bioflavonoider

Body Science Wellness Series Cold Kill innehåller även bioflavonoider från pomeransfrukten, som bland annat främjar andningen och har antioxidanta egenskaper som skyddar kroppen mot skadliga fria radikaler. Bioflavonoiderna samverkar även med C-vitamin i kroppen och ökar upptaget av det i kroppens olika delar, och på så vis bidrar det till att främja C-vitaminens egenskaper.

Berikad med panotensyra

Oavsett om man är förkyld med feber eller inte kan en vanlig förkylning göra att man känner sig trött och orkeslös, vilket i sin tur kan påverka hur vi mår mentalt. Därför är Body Science Wellness Series Cold Kill berikat med pantotensyra, som bland annat bidrar till normal mental prestationsförmåga och till att minska trötthet och utmattning. Så med andra ord så innehåller inte Body Science Wellness Series Cold Kill bara ingredienser som bidrar till immunsystemets normala funktion, utan även ingredienser som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Svårt att sova i och med förkylningen?

Har du svårt att sova på grund av förkylning eller liknande symptomer, testa då gärna Body Science Wellness Series Deep Sleep – ett kosttillskott som är utvecklat för att ge bättre och djupare sömn. Den innehåller noggrant utvalda extrakt av kamomill, havre, humle samt citronmeliss, som bidrar till avkoppling och främjar en god sömn.

Body Science Wellness Series Cold Kill:

  • Innehåller rölleka, vilket främjar luftvägarna och bidrar till att lindra upprörd hals och svalg.
  • Innehåller fläder, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller ingefära, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och har dessutom antioxidanta egenskaper, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Innehåller vitlök, vilket främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller svartpepparextrakt, vilket främjar upptaget av örter och näringsämnen.
  • Innehåller bioflavonoider från pomerans, vilket främjar andningen och har antioxidanta egenskaper.
  • Är berikat med zink, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Är berikad med vitamin C, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar dessutom till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg c-vitamin utöver det rekommenderade dagliga intaget.
  • Är berikad med vitamin D, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Är berikad med pantotensyra, vilket bidrar till normal mental prestationsförmåga och till att minska trötthet och utmattning.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Body Science Wellness Series Cold Kill

Kosttillskott.
Antal: 120 kapslar (30 doseringar).
Doseringsstorlek: 4 kapslar.

Dosering: Tag 4 kapslar vid första symptom av förkylning.

Ingredienser: fläderextrakt (Sambucus nigra), röllekaextrakt (Achillea millefolium), bioflavonoider (Citrus aurantium), vitaminer (askorbinsyra, kolekalciferol, pantotensyra), ingefäraextrakt (Zingiber officinale), vitlökextrakt (Allium sativum), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), svartpepparextrakt (Piper nigrum), mineral (zinkcitrat), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 1 kapsel respektive dagsdos 4 kapslar
Fläderextrakt 250 mg 1000 mg
Röllekaextrakt 125 mg  500 mg
Bioflavonoider 125 mg  500 mg
Vitamin C 122,5 mg 153 %* 490 mg 613 %*
Ingefäraextrakt 25 mg 100 mg
Vitlökextrakt 25 mg  100 mg
Svartpepparextrakt
-varav piperin 
3 mg
2,97 mg
 12 mg
11,88 mg
Zink 1,5 mg 15 %* 6 mg 60 %*
Pantotensyra 0,9 mg 15 %*  3,6 mg 60 %*
Vitamin D 0,75 µg 15 %* 3 µg 60 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Lättar upp symptomen med förkylning och lyfter bort den tunga sega känslan från huvudet. Rekommenderar varmt!
Detta kosttillskott är verkligen en mirakelkur! Jag har oerhört lätt att dra på mig förkylningar i samband med övergångsperioderna mellan årstiderna. Under perioser på diet är jag ännu mer känslig än vanligt och brukar dessutom genomlida ett antal förkylningar, vilket påverkar min förmåga att prestera som jag ska när jag behöver det som mest. Tackvare Cold Kill har jag lyckats hålla mig frisk och allert och på så vis undvikit all form av förkylning.

Även min mamma fick testa produkten i samband med känningar av förkylning och dessa var borta redan dagen efter. Grym produkt!
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU22129
Tillverkare: Body Science Wellness Series
EAN: 7340130603614
Kunder som köpt denna produkt har även köpt:
15% Rabatt