Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Julklappstips till henne

Letar du efter årets julklappar, men har svårt att komma på vad du skall ge till din partner, syster, mamma eller vän? Du kan känna dig lugn. Här ger vi dig de bästa julklappstipsen att ge bort till hon som älskar träning!

Julklappstips 1 – Kosttillskott

Vad passar inte bättre än kosttillskott med smak av julen i juletider? Ta del av vår alldeles egna Xmas Collection bestående av proteinpulver, BCAA samt goda och nyttiga proteinbars med smak av pepparkaka, lussekatt, skumtomte och mer. Samtliga av dessa kosttillskott förekommer även i smaker som inte hör till julen såklart, om man tror att det hade uppskattats mer under granen.

Ytterligare ett julklappstips inom kosttillskottskategorin är för hälsan! Vid långvarig stress, sömnbrist och dåliga kostvanor hamnar vårt nervsystem i obalans. Effekterna av detta kan vara spända muskler, kramper, dåligt minne, huvudvärk, humörsvängningar, stress, oro, dålig sömn, utmattning med mera. Tillskott med GABA kan användas för att snabbt och effektivt ta sig ur obalansen och därmed dämpa dessa symptom. Lugna nervsystemet och optimera den mentala hälsan snabbt och enkelt med tillskott av GABA.

Julklappstips 2 – Kläder för olika tillfällen

”Jag vill att tomten ger mig bara MJUKA paket” borde den riktiga sångtexten lyda. För vem uppskattar inte nya snygga träningskläder? Vi erbjuder ett stort sortiment av kläder till dam för alla tänkbara tillfällen – Oavsett om du är på jakt efter klädesplagg till träningen, vardagen eller festen så hittar du det här. Ta en titt i våra klädkategorier här nedan för att ta del av tights, t-shirts, byxor och linnen till dam!

Julklappstips 3 – Underkläder och strumpor

Uppdatera underklädeslådan med snygga, fräscha och komfortabla underkläder till dam från Body Science och MM Sports! Klicka hem ett snyggt och matchande BH- och Trospaket eller ett par strumpor som är optimerade för prestation under träning.

Julklappstips 4 – Träningstillbehör & skor

Med träningstillbehör kan man optimera sin träning och komplettera sina träningsövningar. Ett mycket populärt tillbehör är träningsband som kan användas till så många olika träningsövningar och bidrar till både ökad styrka, flexibilitet och stabilitet! Det optimala träningstillbehöret som är lätt och smidigt att ta med sig till vart man än befinner sig.

Force II – Den uppdaterade versionen av Body Science Force lyftarskor har fått ett riktigt lyft och utvecklats i både material och design. En stabil grund är en av de huvudsakliga förutsättningarna för att kunna utnyttja sin styrka till max. Stadig markkontakt är prio vid tung benträning med knäböj, utfall och liknande träningsövningar. Force II platta och stabila sula förstärker känslan av styrka och trygghet vid tunga lyft.

För atleter eller personer som med jämna mellanrum förhåller sig till strikta dieter har vi ett smidigt tillbehör som förenklar vardagen enormt – Slim Meal Prep Bag. Den ultimata matväskan med kylning och plats för fyra separata matlådor.

Ge bort en shaker i jul – Ett träningstillbehör som alla träningsgalningar behöver för att kunna blanda ihop sina olika pulvertillskott till shakes och ta med sig! Body Science stilrena och snygga shaker kan man klicka hem för endast 39 kr.

Julklappstips 5 – Presentkort

Vi avslutar med ett julklappstips som aldrig kan slå fel och som erbjuder möjligheten för personen i fråga att klicka hem exakt vad hon önskar på vår hemsida – Ett presentkort! Välj mellan flera fasta belopp eller skräddarsy ditt eget presentkort till valfri valör.

Ny kund?

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15284 omdömen
Verifierat
Passar perfekt 🤩 jätte nöjd

Passar perfekt 🤩 jätte nöjd

Verifierat
Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Verifierat
Lätt att lägga order och kort…

Lätt att lägga order och kort leveranstid👍

Verifierat
Så bra smaker på Whey.

Så bra smaker på Whey.

Verifierat
Snabb leverans på varor

Snabb leverans på varor. Inget krångel

Verifierat
Bra varor, beskrivningar stämmer

Enkel shopping, tydliga varubeskrivningar, bra priser på proteinpulver och kreatin. Nöjd och glad överlag.

Verifierat
Snabb hantering!

Snabb hantering!

Verifierat
Produkten levde upp till…

Produkten levde upp till förväntningarna och leveransen var snabb

Verifierat
Bra produkter affären lättåtkomlig…

Bra produkter affären lättåtkomlig trevlig personal

Verifierat
Allt fungerade bra och snabbt

Allt fungerade bra och snabbt

Verifierat
Enkelt att beställa och bra och snabb…

Enkelt att beställa och bra och snabb leverans

Verifierat
Bra vara snabb leverans 😊

Bra vara snabb leverans 😊

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?