Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Julklappstips till honom

Är du på jakt efter årets julklappar, men har svårt att komma på vad du skall köpa? Då har du hamnat på precis rätt plats. Här ger vi dig de bästa julklappstipsen att ge bort till han som brinner för träning!

Julklappstips 1 – Kosttillskott för utveckling & bättre prestation

Vad passar inte bättre än kosttillskott med julsmaker i juletider? Ge bort kosttillskott ur vår Xmas Collection innehållande proteinpulver som ökar och bibehåller muskelmassa, muskelbyggande BCAA samt proteinberikade bars. Allt detta med smaker som lussekatt, pepparkaka, skumtomte och mer – perfekt för denna tid på året! Om personen som skall få klappen föredrar andra smaker så finns även detta i vårt breda sortiment.

Ett annat solklart julklappstips till honom när det kommer till kosttillskott är en burk av Viking Powers populära PWO – Armageddon. Den absolut tyngsta pre workout-produkten på marknaden för ökad energi samt maximerad pump och muskelvolym.

Julklappstips 2 – Kläder för träning och vardag

Att ge bort kläder är alltid uppskattat – i alla fall bland vuxna! Så varför inte se till att ge honom ett plagg för en uppdaterad garderob? Här hos oss på MM Sports har vi ett stort sortiment av snygga och sköna t-shirts, byxor, hoodies och shorts som kan bäras oavsett tillfälle. Klicka dig in i klädkategorierna nedan för att hitta massor av grymma kläder!

Julklappstips 3 – Skor & träningstillbehör

Vi alla vet att styrkan börjar i skorna och att ha en stabil grund att stå på är en av de huvudsakliga förutsättningarna för att kunna utnyttja sin styrka till max. Så varför inte ge bort ett par grymma lyftarskor i julklapp? Force II är en cool, smidig, enkel och stabil lyftarsko för tunga lyft och fri rörlighet.

Träningsutrustningen är inte komplett utan träningstillbehören. Vi har valt ut och preppat med julklappstips för att kunna glida till gymmet och få med sig alla sina väsentligheter. Bland dessa tips har vi en gymväska, en mastväska med kylförmåga samt en handduk – Perfekt för att kunna bära med dig det du önskar såsom just en gymhandduk, men även mat om du exempelvis följer en diet.

Julklappstips 4 – Underkläder och strumpor

Nya fräscha underkläder får alltid ett glatt och tacksamt mottagande samtidigt som det är något man aldrig kan få för mycket utav. Hos oss hittar du snygga och bekväma underkläder till herr! Beställ hem schyssta och bekväma boxershorts och performance-strumpor optimerade för träning.

Julklappstips 5 – Presentkort

Vi avslutar med ett julklappstips som aldrig kan slå fel och som erbjuder möjligheten för personen i fråga att klicka hem exakt vad han önskar på vår hemsida – Ett presentkort! Välj mellan flera fasta belopp eller skräddarsy ditt eget presentkort till valfri valör.

Ny kund?