Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Hem / Blogg /

Kosttillskott mot ledvärk & ledbesvär

Ålder eller många och tunga träningspass är starkt bidragande faktorer som sliter på våra leder. Är du själv drabbad? Motverka värk och andra besvär med hjälp av kosttillskott mot ledvärk!

Ledvärk och andra typer av ledbesvär är ett vanligt förekommande problem. Det är främst äldre människor som drabbas, men det är inte alls ovanligt bland yngre vars leder slitits i förtid p.g.a. bland annat tunga fysiska aktiviteter. Räddare i nöden förekommer dock utan många människors vetskap. Oavsett om du är en fitnessatlet eller en vardaglig medelåldersmotionär kan du bli av med ledvärk och ledbesvär som sinkar dig både psykiskt och fysiskt, i din träning och i ditt vardagliga liv med hjälp av kosttillskott mot ledvärk.

Atletisk kvinna håller om sitt knä i smärta

Tillskott för leder

Joint Support – För ledernas rörlighet och styrka

Body Science Joint Support är ett komplett kosttillskott mot ledvärk, bestående av en unik kombination av ingredienser för att fungera optimalt i just detta syfte. Ingrediensblandningen som består av bland annat organiskt MSM, nyponpulver, gurkmeja och grönläppad mussla rikt på glykosaminoglykaner bidrar till att skydda lederna samt upprätthålla dess rörlighet, styrka och flexibilitet. Innehållet i Body Science Joint Support bidrager dessutom till att bygga upp ledvätskan, bindväv och ligament.

Specifika kosttillskott mot ledvärk

Kan du specificera dina ledproblem mot ett mindre fokusområde? I sådana fall kan andra typer av kosttillskott mot ledvärk vara av intresse för dig, som bland annat gurkmeja och MSM:

  • Gurkmeja – Bidrar till att skydda lederna och till att upprätthålla ledernas flexibilitet.
  • MSM – En viktig beståndsdel i kollagenprotein som är av betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
Ny kund?