Body Science Joint Support

Storlek: 150 kapslar
Avancerat ledtillskott för dig med ömmande och besvärande leder. Förstärk ledhälsan och få ett aktivare och rörligare liv.
199:-
Storlek: 150 kapslar
+
I lager Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Google Reviews
4,7 / 5
Fri retur
Förbetald retursedel
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Body Science Joint Support

Body Science Joint Support är förmodligen marknadens mest avancerade ledtilllskott med en unik kombination av ingredienser såsom organiskt MSM, nyponpulver, gurkmeja och grönläppad mussla – som är rikt på glykosaminoglykaner.

 • Avancerat ledprodukt speciellt framtaget för fysiskt aktiva personer.
 • För optimerad ledhälsa och rörlighet.
 • Motverkar ledförslitning och ledbesvär. 

Stela och ömmande leder

Att ha friska och rörliga leder är ingen självklarhet, utan faktum är att stela och ömmande leder är mer förkommande än vad man tror. Oavsett ålder kan ledbesvär vara ett stort problem i vardagen och den bakomliggande orsaken för ledproblem kan vara både genetisk eller åldersrelaterad. Aktiva människor som dagligen utför ansträngande och påfrestande fysiska aktiviteter, såsom stryketräning, fotboll med mera, löper större risk att utveckla ömmande och besvärande leder – vilket i sin tur även kan påverka träningsresultaten. Som tur är finns det ett par intressanta bioaktiva ämnen som har god effekt för den allmäna ledhälsan och som bidrar och skyddar ledernas normala funktion. I kombination med liknande ingredienser kan deras unika egenskaper skapa synergisk effekt av varandra, för en ännu bättre effekt. 

Bioaktiva ingredienser

Body Science Joint Support är ett otroligt genomtänkt kosttillskott med flera bioaktiva ingredienser som är särskilt utvalda för dess bidragande effekt att bland annat skydda samt upprätthålla ledernas styrka och flexibilitet. Body Science Joint Support innehåller bland annat organiskt svavel, i form av metylsulfonylmetan (MSM), vilket är en viktig beståndsdel i kollagenprotein och som är av betydelse för både broskets och benstommens normala funktion. För att skydda, stärka samt upprätthålla ledernas flexibilitet använder Body Science Joint Support en exklusiv växtblandning bestående av bland annat nyponpulver, gurkmeja och kryddsalvia

Kalcium, zink och mangan

Body Science Joint Support innehåller även en särskild mineralblandningen bestående av kalcium, zink och mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme, och i kombination med rödklöver bibehålls även benstommens styrka. Även vitamin D har tillsats i formulan för att stärka effekten, då vitamin D bidrar till normala kalciumnivåer i blodet, som i sin tur bidrar till att bibehålla normal benstomme. Kalcium och vitamin D har även gynsamma effekter som bidrar till normal muskelfunktion.

Kollagenprotein

Förutom detta innehåller Body Science Joint Support även rent kollagenprotein, i form av den patenterade och marknadsledande råvaran Peptan® B 2000 HD, tillsammans med grönläppad mussla – vilket innehåller de kroppsegna substanserna kondroitin och glukosaminoglykaner, som återfinns i ledbrosket och ledvätskan. Glykosaminoglykaner är bland annat uppbyggt av glukosamin, ett välkänt ämne som finns i flertalet antiinflammatoriska läkemedel avsett för att lindra symtomen vid ledförslitning och lindra ledbesvär.

Piperin som främjar upptaget av örtextrakt och näringsämnen

För att säkerställa maximalt upptag av den avancerade blandningen av bioaktiva ämnena i Body Science Joint Support har den även berikats med svartpeppar, som innehåller en rik mängd av det bioaktiva ämnet piperin, vilket främjar upptaget av andra örtextrakt och näringsämnen.

Body Science Joint Support:

 • Innehåller grönläppad mussla, som innehåller kondroitin och glukosaminoglykaner.
 • Innehåller rent kollagenpeptiden i form av Peptan® B 2000 HD – den patenterade och marknadsledande råvaran för kollagenpeptid.
 • Innehåller MSM – en organisk svavelkälla som är en viktig beståndsdel i kollagenproteinet.
 • Innehåller en hög dos nyponpulver, vilket bidrar till att upprätthålla ledernas rörlighet och styrka.
 • Innehåller gurkmeja, med högt standardiserat innehåll av curcuminoider, som bidrar till att skydda lederna samt att upprätthålla ledernas flexibilitet.
 • Innehåller kryddsalvia, som bidrar till remineraliseringen av benstruktursförändringen efter klimakteriet.
 • Innehåller svartpeppar, som främjar upptaget av örter och andra näringsämnen.
 • Är berikad med vitamin C, som bidrar till normal kollagenbildning – vilket har betydelse för benstommens och broskets normala funktion.
 • Är berikad med mineralerna kalcium, zink och mangan, som alla 3 bidrar till att bibehålla normal benstomme.
 • Är berikad med vitamin D, som bidrar till normala kalciumnivåer i blodet. Kalcium behövs för att bibehålla normal benstomme och därigenom bidrar vitamin D till att bibehålla normal benstomme.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: 2500970007-001
Tillverkare: Body Science
EAN: 7340130624602

Innehåll

Body Science Joint Support

Kosttillskott.
Antal: 150 kapslar (30 dagsdoser).
Doseringsstorlek: 5 kapslar.

Dosering: Intag 5 kapslar direkt på morgonen tillsammans med mat.

Ingredienser: Organiskt metylsulfonylmetan, nyponpulver (Rosa canina), grönläppad mussla, gurkmeja (Curcuma longa), kollagenpeptid från fisk, kryddsalvia (Salvia officinalis), vitaminer (C, D3), mineraler (kalciumkarbonat, zinkcitrat, mangansulfat), svartpepparextrakt (Piper nigrum), kapselskal (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Bäst före utgången av: Se stämpel på förpackning.

Innehåll per dagsdos 5 kapslar.
Organiskt metylsulfonylmetan (MSM) 1000 mg
Nyponpulver 750 mg
Grönläppad mussla
-varav glykosaminoglykaner 
500 mg
10 mg 
Gurkmeja
-varav curcuminoider
333 mg
300 mg
Kollagenpeptid (Peptan B2000 HD) 300 mg
Kryddsalvia 200 mg
Vitamin C 200 mg 250 %*
Kalcium 120 mg 15 %*
Svartpeppar
-varav piperin 
3,12 mg
2,97 mg
Zink 1,5 mg 15 %*
Mangan 0,3 mg 15 %*
Vitamin D 1 µg 20 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Grym produkt som mjukar upp mina leder samt stramar upp skinnet
Har ätit dessa en vecka och jag upplever en förbättring. Bra pris och bra innehåll
Riktigt bra produkt ! Hade ont i leder, framför allt knä. Men efter några månaders användning gick det långsamt väck ! 1-2 tabs om dagen !
Se fler recensioner
15% Rabatt