Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

XLNT Sports Protein Bar – en spännande kombination av lyx, smak och näringsinnehåll

XLNT Sports Protein Bar är en smakrik proteinbar där smak, konsistens och näringsinnehåll är i perfekt harmoni med varandra. Proteinbaren är en spännande kombination av lyx, smak och nytta som passar när som helst under dagen.

XLNT Sports Protein Bars är en riktig smaksensation som är mjuk, krämig, täcks av ett krispigt yttre med ett riktigt gott chokladtäcke av antingen ljus eller mörk choklad. Dessa proteinbars kommer i två smaker: Dark Chocolate Brownie och Caramel Cookie Dough. Proteinbars funkar när som helst under dagen. Innan träning, efter träning, vid sötsug eller för dig som vill få ett proteinrikt och snabbt mellanmål. XLNT Sports Protein Bar har även fler intressanta och fördelaktiga egenskaper som behöver poängteras!

Mindre än 190 kcal per bar

För det första är XLNT Sports Protein Bar en välsmakande proteinbar med mindre än 190 kcal per bar. Det är alltså en kalorisnål proteinbar som varken har kompromissat med smak eller innehåll.

Låg sockerhalt och utan tillsatt socker

Den låga sockerhalten och höga proteinhalten gör att du kan njuta av proteinbaren när som helst utan dåligt samvete om du har specifika träningsmål som du strävar efter. Dessa proteinbars är ett nyttigt och proteinrikt alternativ när du än behöver. Med XLNT Sports Protein Bar slipper du alla stora sockerpåslag som godis, choklad eller liknande produkter för med dig.

Högt proteininnehåll – 30 % protein

För att maximera effekten av din träningsinsats är det viktigt att du får intag av protein till din kropp för att förhindra proteinnedbrytningen. Därför har XLNT Sports Protein Bar en betydligt högre proteinhalt än andra motsvarande bars på marknaden. Vill du optimera ditt proteinintag efter hård träning och låta musklerna återhämta sig på bästa sätt rekommenderar vi Body Science Whey 100%! Letar du efter snabb och effektiv energi utan att kompromissa med innehåll och vill ha en proteinrik produkt, då är XLNT Sports Protein Bar en perfekt produkt för dig!

Underbar smak och mjuk konsistens

Proteinbaren har ett mjukt, saftigt inre, täcks av ett krispigt yttre och har ett riktigt gott täcke av antingen ljus eller mörk choklad. Den högklassiga smaken gör dessutom att proteinbaren fungerar som ett gott och kalorisnålt alternativ till godis.

Snabb och enkel att ta med sig när som helst

XLNT Sports Protein Bar är ett smidigt mellanmål att ta med sig på bussen, bilen eller på promenaden mot gymmet. Ett perfekt alternativ när du är på språng eller när du har ont om tid. XLNT Sports Protein Bar är en snabb, smidig och god lösning mitt i din aktiva vardag!

 

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 13504 omdömen
Verifierat
Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans!!

Verifierat
Gick fort

Gick fort och rabatterat pris

Verifierat
Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

Verifierat
Bra leveranstid

Fick det jag beställde och det tog 2 dagar innan jag fick beställningen! Rekommenderar!

Verifierat
Snabb leverans och produkten motsvarade…

Snabb leverans och produkten motsvarade alla förväntningar.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans! Alltid bra produkter

Verifierat
Gjorde datorbeställning.

Gjorde beställning via datorn. Var en bra beskrivning på hur gör detlättast för sig att beställa. Mycket bra väl diktirad sida så det var lätt att hitta varorna.

Verifierat
👍jag är nöjd bra

👍jag är nöjd bra

Verifierat
Mycket nöjd!

Snabb leverans och bra kvalitet för rimliga priser!

Verifierat
Det var bra leveranstid

Det var bra leveranstid, och enkelt att betala!

Verifierat
Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans!

Verifierat
Supernöjd

Supernöjd! Precis vad jag var ute efter!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?