Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

XLNT Sports Protein Bar – en spännande kombination av lyx, smak och näringsinnehåll

XLNT Sports Protein Bar är en smakrik proteinbar där smak, konsistens och näringsinnehåll är i perfekt harmoni med varandra. Proteinbaren är en spännande kombination av lyx, smak och nytta som passar när som helst under dagen.

XLNT Sports Protein Bars är en riktig smaksensation som är mjuk, krämig, täcks av ett krispigt yttre med ett riktigt gott chokladtäcke av antingen ljus eller mörk choklad. Dessa proteinbars kommer i två smaker: Dark Chocolate Brownie och Caramel Cookie Dough. Proteinbars funkar när som helst under dagen till skillnad från en energibar. Innan träning, efter träning, vid sötsug eller för dig som vill få ett proteinrikt och snabbt mellanmål. XLNT Sports Protein Bar har även fler intressanta och fördelaktiga egenskaper som behöver poängteras!

Mindre än 190 kcal per bar

För det första är XLNT Sports Protein Bar en välsmakande proteinbar med mindre än 190 kcal per bar. Det är alltså en kalorisnål proteinbar som varken har kompromissat med smak eller innehåll.

Låg sockerhalt och utan tillsatt socker

Den låga sockerhalten och höga proteinhalten gör att du kan njuta av proteinbaren när som helst utan dåligt samvete om du har specifika träningsmål som du strävar efter. Dessa proteinbars är ett nyttigt och proteinrikt alternativ när du än behöver. Med XLNT Sports Protein Bar slipper du alla stora sockerpåslag som godis, choklad eller liknande produkter för med dig.

Högt proteininnehåll – 30 % protein

För att maximera effekten av din träningsinsats är det viktigt att du får intag av protein till din kropp för att förhindra proteinnedbrytningen. Därför har XLNT Sports Protein Bar en betydligt högre proteinhalt än andra motsvarande bars på marknaden. Vill du optimera ditt proteinintag efter hård träning och låta musklerna återhämta sig på bästa sätt rekommenderar vi Body Science Whey 100%! Letar du efter snabb och effektiv energi utan att kompromissa med innehåll och vill ha en proteinrik produkt, då är XLNT Sports Protein Bar en perfekt produkt för dig!

Underbar smak och mjuk konsistens

Proteinbaren har ett mjukt, saftigt inre, täcks av ett krispigt yttre och har ett riktigt gott täcke av antingen ljus eller mörk choklad. Den högklassiga smaken gör dessutom att proteinbaren fungerar som ett gott och kalorisnålt alternativ till godis.

Snabb och enkel att ta med sig när som helst

XLNT Sports Protein Bar är ett smidigt mellanmål att ta med sig på bussen, bilen eller på promenaden mot gymmet. Ett perfekt alternativ när du är på språng eller när du har ont om tid. XLNT Sports Protein Bar är en snabb, smidig och god lösning mitt i din aktiva vardag!

Vill du hitta mer inspiration till kost och träning? Kika på några av våra artiklar nedan:

Magnesium-guide

Kasein eller vassle? Detta är bäst!

Huvudströmbrytaren till hälsa och välmående

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15245 omdömen
Verifierat
Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

Verifierat
Snabb leverans och återkoppling när…

Snabb leverans och återkoppling när varan var betald

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkter

Verifierat
Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Verifierat
Bra priser o snabb leverans

Fick produkten snabbt o välpackat, dock lite dåligt att inga skopor kom med proteinpåsarna samt att det inte rekommenderades att köpa till

Verifierat
Bra varor

Snabb leverans och bra kvalite på varorna

Verifierat
Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt…

Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt lätt protein och dricka, helt enkelt grymt! Rekommenderar stark

Verifierat
Riktiga Grejor

Marklyft strumpor.

Verifierat
bra information ger personalen och jag…

bra information ger personalen och jag är nöjd med dom köp jag gör med enstaka klädesplagg och kosttillskott

Verifierat
Bra proteinpulver

Snabb leverans. Goda smaker på proteinpulver. Jag är nöjd!

Verifierat
Mike bra och snygg

Mike bra och snygg

Verifierat
Fin service

Snabb och smidig med leverans. Hade dessutom köpt fel vara som jag fick byta i butik utan problem - tack för fin service!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?