Hem / Recept /

Jordgubbscheesecake

Jordgubbscheesecake
10 port

4 ½ dl (200 gr) mandelmjöl

100 gr Body Science Coconut Oil Odorless

3 msk Slender Chef Strawberry Syrup

3 ½ dl (105 gr) Body Science Casein Strawberry

3 ½ dl vatten

2 ägg

150 gr Philadelphia lightest

En halv citron

Så här gör du

Smält kokosoljan.

Blanda ihop mandelmjölet med den smälta kokosoljan och sirapen.

Tryck ut i en form med löstagbar kant (ca 24 cm i dm) som du klätt med bakplåtspapper i botten.

Blanda caseinpulvret med vatten och ställ åt sidan.

Vispa äggen poröst och vispa sedan i Philadelphian. Pressa i citronen.

Vänd i caseinet i äggsmeten.

Häll ut smeten över botten och ställ in i frysen minst 5 timmar. Ta fram en stund innan servering.

Näringsvärde (per portion)

Protein 15,4 g

Kolhydrater 4,5 g

Protein 15,4 g

Fett 21,9 g

Kcal 279,97

15% Rabatt