Hem / Recept /

Pannkakstårta med citronkräm och färska bär

Pannkakstårta med citronkräm och färska bär

En ljuvlig sommartårta med protein och nyttiga fetter. Lätt att baka, lätt att äta.

Ingredienser (fem bitar)

Pannkakorna:

Citronkräm:

Vaniljkräm:

Dekoration:

  • 1 dl mellangrädde 27 %
  • Riven mörk choklad

Så här gör du

Skaka ihop ingredienserna till pannkakssmeten i en shaker. Låt smeten vila ett par minuter. Stek pannkakor i kokosoljan och låt svalna.

Vispa ihop alla ingredienser till citronkrämen i en kastrull. Värm krämen på medelhög värme och vispa tills den tjocknar. Ställ åt sidan och låt svalna.

Vispa ihop Body Science Casein Vanilla Ice Cream och turkisk yoghurt till en kräm.

Vispa grädden.

Varva citronkräm, vaniljkräm och bär mellan pannkakorna. Dekorera med grädde och riven mörk choklad.  Ät och njut!

Näringsvärde per bit (vid fem bitar)

Protein 10 g
Kolhydrater 7 g
Fett 18 g
Kcal 231

15% Rabatt