Freddy

Kategorier
Filtrera
 • Sortera
  • Kön
   • Storlek

    Freddy – Smickrande för alla kroppar

    WR.UP® -byxor från Freddy har alltid en modell som kommer att passa just dig! Byxorna finns i jersey, denim, skinnimitation och i funktionsmaterialet D.I.W.O PRO. Byxorna finns i tre olika midjehöjder; låg, regular och hög. Just för att du ska hitta en passform för dig.

    För alla sorters kropp, fysik och form

    Hemligheten bakom Freddy WR.UP® är den patenterade tekniken som med hjälp av sömmar och ett tunt membran, ger din rumpa ett naturligt lyft. WR.UP®-byxorna är otroligt sköna tack vare den stora mängd elastan som ger bra passform och gör att du kan röra dig fritt. I midjan så sitter ett silikonband som gör att byxorna effektivt hålls på plats hela dagen.

    Från Italien till svensk fitness

    Bakom varumärket Freddy WR.UP® finns den italienska entreprenören Carlo Freddi som 1976 började arbeta med att ta fram träningskläder och skor till balett och rytmisk gymnastik. Den unikt designade WR.UP®-byxan lanserades 2012. Idag kan man hitta byxorna i hela världen. Carlo Freddi har hela tiden haft esin tydliga filosofi "The Art of Movement". Därför är rörelsefrihet ett signum för kläderna än idag. WR.UP® är byxorna och träningskläderna är otroligt populära sedan de släpptes i Sverige. De syns frekvent inom mode och träning. I ett par WR.UP®- byxor från Freddy kan du alltid känna dig som ditt bästa jag. Hitta den perfekta modellen för dig här!

    15% Rabatt