Fri frakt t.o.m 17/5
1-2 vardagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Gavelo

Filtrera
Sortera efter
  • Sortera
  • Storlek
-50%
200:- Ord. pris: 399:-
-50%
200:- Ord. pris: 399:-
-50%
300:- Ord. pris: 599:-
-50%
350:- Ord. pris: 699:-
-50%
200:- Ord. pris: 399:-
-50%
200:- Ord. pris: 399:-

Gavelo är ett varumärke grundat i USA, närmare bestämt Los Angeles, som förser marknaden med träningskläder. Med sitt designteam positionerat i LA och med sitt huvudkontor i Norden erbjuder Gavelo en spännande mix av snygga, högkvalitativa, färgstarka, bekväma och funktionella träningskläder med inspiration från både värme och kyla.

Träningskläder Gavelo

Kunderna är kärnan, det bankande hjärtat, i allt de dem gör. Gavelo strävar alltid efter att vidhålla ett öppet sinne samt att lyssna på deras kunders behov och önskemål. Det handlar dock inte endast om att förse sina kunder med funktionella träningskläder som får dem att se bra ut på gymmet eller till vardags. På Gavelo bryr de sig även om vår planet vilket innebär att de alltid har som mål att hitta den mest miljövänliga lösningen när de skapar, producerar och transporterar Gavelo-kläder. Med härliga färger och hög kvalitet har Gavelo tagit träningsvärlden med storm och blivit mycket populära, både för sin design och sitt miljötänk. Ett exempel på detta är deras fantastiskt snygga och omtyckta kompressionstights som är gjorda utav återvunna PET-flaskor. Här hos oss på MM Sports hittar du ett stort utbud utav träningskläder från Gavelo. Allt ifrån snygga tights till sport-bh:ar!

Handla dina Gavelo träningstights från oss

Är du på jakt efter Gavelo träningstights? I vårt produktsortiment hittar du Gavelo träningstights för kvinnor.  Du hittar dessa i flertalet olika färger, former och prisklasser. Gavelo träningstights är både bekväma, trendiga och bekväma att ha på sig. Du kan via dessa känna dig både trendig och samtidigt jaga förstklassiga träningsresultat.  Bekanta dig med våra Gavelo träningstights här ovanför. Har du minsta fråga kan du alltid kontakta oss för rådgivning. Vi hjälper dig mer än gärna till att hitta bästa möjliga träningstightsen just efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss om du har frågor

Har du frågor gällande våra Gavelo-produkter kan du alltid kontakta oss får rådgivning. Vår kunniga kundtjänst hjälper dig i allt från att hitta rätt storlek, färg och typ av produkt. Du får med andra ord alltid en förstklassig helhetlösning när du handlar dina Gavelo-produkter via MM sports. Vi erbjuder dig alltid både bra produkter och bra service samtidigt. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig på bästa sätt. 

Utmärkt
Baserat på 12385 omdömen
16 timmar sedan
Supertrevlig och hjälpsam personal!

Supertrevlig och hjälpsam personal i butiken på sveavägen. Hade allt vi behövde. Det enda som skulle kunna förbättras är inredningen, den hade kunnat se lite mer lockade ut. Superbra produkter i övrigt. Rekommenderar Ymir starkt för dom som vill upp tidigt på morgon och träna.

Victor Burrau
1 dag sedan
Sonen på 15 blev helnöjd med tröjan

Sonen på 15 blev helnöjd med tröjan

Tesa
1 dag sedan
Perfekt som vanligt 😃

Perfekt som vanligt 😃

Donovan Cordy
4 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Karwan Suleiman
5 dagar sedan
Gott !

Gott att äta !!

Dennis Ove Lindell
5 dagar sedan
snabbt leverans

snabbt leverans

Parisa
5 dagar sedan
Bra pris och snabb leverabs

Bra pris och snabb leverabs

Fishmonger
5 dagar sedan
Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt, snabb leverans och toppenvaror!!

Reidun Landin
5 dagar sedan
Jag är nöjd med min köpt, tack ska ni ha

Hej på er! Jag är nöjd med min köpt

Foday
5 dagar sedan
Bästa i hela Sverige

Bästa i hela Sverige

javier fernandez
5 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

joakim
5 dagar sedan
Bra kosttillskott stor erfarenhet hos…

Bra kosttillskott stor erfarenhet hos MM av oss kunders bästa kombinationer av produkterna och effektiva funktioner. Tommy.

Tommy Holmström
Ny kund?