Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
September Sale avslutas om 1 dag och 06:06:25
Nyhet

Viking Power Rebirth ‐ Preload, Reload, Recover

Den ultimata återhämtningsprodukten utan onödiga kalorier! Med Viking Power Rebirth kommer du återhämta dig snabbare och kunna lägga på dig mer fettfri muskelmassa!
479:-
Välj Smak:
+
I webblager – skickas måndag 25/9 Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Rebirth – Post workout

Episk återhämtningsprodukt framtagen för att boosta återhämtning, prestation och ge kraftigare muskeluppbyggande effekt efter riktigt tuffa och långa träningspass! 

 • Hydrolyserat vassleproteinisolat – för direktverkande och maximal återhämtning.
 • GDA-komplex bestående av bland annat bittergurka, kanel och R-ALA.
 • Creapure® – 5000 mg per dosering.
 • Cluster Dextrin® och Palatinose® – en perfekt blandning av avancerade kolhydrater.
 • Förstärkt med taurin, betain och den patenterade glycerolråvaran GlycerSize™.
 • Berikad med vitamin C, B6, B12 samt elektrolyter.
 • Laktosfri.
 • Tillverkad i Sverige.

Viking Power Rebirth är en unik post-workout-produkt framtagen för dig som vill ha maximal och omedelbar återhämtning direkt efter tunga och tuffa träningspass. Rebirth innehåller allt du behöver för att snabbt kunna återställa den nedbrutna kroppen och starta upp den muskeluppbyggande processen. Fullvärdigt protein i perfekt balans med avancerade kolhydrater kickstartar muskeluppbyggnaden och återställningen av muskelglykogenet. Tillsammans med den avancerade sammansättningen av ett GDA-komplex, surkörsbär, kreatin och elektrolyter kommer kroppens förutsättningar att återhämta sig och lägga på sig fettfri muskelmassa att öka rejält. På detta innehåller formulan även en hög dos betain, taurin och GlycerSize™ – en patenterad glycerolråvara med hela 65 % rent glycerol. 

Med Viking Power Rebirths ultimata formula kommer du både känna och se skillnaden i form av mer energi, ökad muskelvolym, kraftigare muskelpump och explosivare styrka. Du kommer helt enkelt känna dig starkare och större än tidigare och kunna återgå till nästa tunga träningspass snabbare än någonsin. Känn skillnaden på återhämtning och återhämtning – redan efter första dosen! 

Hydrolyserat vassleproteinisolat

Efter hård och tung träning är det viktigt att se till att kroppen fylls på med muskelbyggande protein. Proteinet vi får i oss stimulerar proteinsyntesen, vilket gör så att kroppen kan vända från ett nedbrytande till ett uppbyggande läge. 

Fördelen med att inta hydrolyserat vassleproteinisolat efter träningen är att proteinet redan är nedbrutet (förspjälkat) och kan omedelbart tas upp av kroppen – till skillnad från ett vanligt protein som först behöver brytas ner innan det kan tas upp av kroppen. Det betyder att de hårt arbetande musklerna snabbare kan få de byggstenar som behövs för att reparera och återställa musklerna. 

En annan fördel med det hydrolyserade proteinet är att det är i princip helt fritt från både kolhydrater och fett. Du får med andra ord inte i dig några onödiga kalorier från dessa näringsämnen, vilket gör det till ett ypperligt alternativ för dig som vill öka andel fettfri muskelmassa. Det extremt låga innehållet av fett och kolhydrater gör det dessutom mer lättdrucket jämfört med en vanlig proteinshake. Det blir inte lika påtagligt och mättande att dricka helt enkelt. Rebirth passar därför utmärkt för dig som kör extra långa träningspass och behöver fylla på med energi under träningspasset utan att det blir kontraproduktivt.

Kolhydrater och insulin

När man tränar riktigt länge och intensivt är glykogen vårt primära bränsle och hur mycket glykogen vi har lagrade i musklerna är således avgörande för hur hårt och hur länge vi kan prestera. Tränar man på högre nivå och vill kunna orka prestera på topp, träning efter träning, är det därför viktigt att snabbt återställa de tömda muskelglykogennivåerna – ju snabbare desto bättre.

Genom att inta kolhydrater direkt efter träningen kan man avsevärt förbättra återhämtningsprocessen och återställa en större del av muskelglykogenet jämfört med om man hade väntat någon timme med att fylla på med kolhydrater. Det beror på ett unikt näringsfönster som skapas efter träningspasset, då muskelcellerna är extra mottagliga för näringsämnen. När vi intar snabba kolhydrater får vi en kraftig ökning av blodsockernivån var på kroppen svarar med att frisätta insulin, där mängden insulin som frisläpps styrs av mängden kolhydrater vi intar.

Insulinet stimulerar upptaget av blodsocker (glukos) hos muskelcellerna där det lagras som muskelglykogen och därefter snabbt kan brytas ner till glukos och omsättas till energi. Men insulin stimulerar även upptaget av glukos hos fettcellerna, men där lagras det inte som värdefullt muskelglykogen utan som fett istället. Strävar man efter att öka maximalt i fettfri muskelmassa bör man därför satsa på att inta kolhydrater tillsammans med näringsoptimerare (GDA).

GDA är en förkortning av Glucose Disposal Agents och är olika typer av ingredienser som med hjälp av sina unika egenskaper förbättrar kroppens förmåga att hantera glukos. Att det lagras just som muskelglykogen och inte fett med andra ord. Viking Power Rebirth innehåller ett avancerat GDA-komplex bestående av bland annat R-ALA, extrakt av kanel och bittergurka, som bidrar till normal kol­hydratomsättning och till att bibe­hålla normala blodsocker­nivåer.

Stäng det öppna fönstret

Precis efter hård fysisk ansträngning är kroppens immunförsvar tillfälligt försvagat, vilket gör att kroppen är extra känslig och att du löper större risk för att bli sjuk. För att stänga detta så kallade "öppna fönster" är Viking Power Rebirth berikad med ett komplex av B-vitaminer samt en hög dos C-vitamin, vilket bidrar till att återställa det nedsatta immunsystemet efter träning. Rebirth innehåller även en hög dos surkörsbär (tart cherry), av typen Montmorency.

Till skillnad från en gainer

Viking Power Rebirth är ingen viktökningsprodukt som kan jämföras med en gainer, vars främsta mål är att förbättra återhämtningen och hjälpa dig att lägga på dig så mycket massa som möjligt tack vare dess höga kaloriinnehåll. Viking Power Rebirth är också en återhämtningsprodukt med ingredienser vars syfte är att förbättra återhämtningen, men skillnaden ligger i att den är framtagen för att hjälpa dig lägga på så mycket fettfri massa som möjligt. Med andra ord, att din viktökning består av maximalt med muskler och minimalt med fett.


 • Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.
 • Kolhydrater bidrar till återställande av normal muskelfunktion (kontraktion) efter högintensiv och/eller långvarig fysisk träning som leder till muskeltrötthet och tömda glykogenlager i skelett-muskulaturen. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett kolhydratintag på sammanlagt 4 g per kg kroppsvikt från alla källor, fördelat på doser under de första 4 timmarna och senast inom 6 timmar efter högintensiv och/eller långvarig fysisk träning som leder till muskeltrötthet och tömda glykogenlager i skelettmuskulaturen.
 • Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
 • Bittergurka bidrar till normal kol­hydratomsättning och till att bibe­hålla normala blodsocker­nivåer.
 • Kanel bidrar till ökad fysisk och mental kapacitet och till att bibe­hålla normala blodsocker­nivåer. Kanel bidrar även till att minska trötthet och utmatt­ning.
 • Vindruvor bidrar till en normal blodcirkulation.
 • Svartpeppar främjar upptaget av näringsämnen och örtextrakt. Svartpeppar bidrar även till immunsystemets normala funktion.
 • Vitamin C bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmatt­ning. Vitamin C bidrar även till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk trä­ning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg utöver det rekommenderade dagliga intaget av vitamin C.
 • Vitamin B6 bidrar till nor­mal protein- och glyko­genomsättning samt till att reglera hormonaktivitet.
 • Vitamin B12 bidrar till im­munsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmatt­ning.'
 • Magnesium bidrar till elekt­rolytbalansen och till nor­mal muskelfunktion och proteinsyntes.
 • Kalcium bidrar till normal muskelfunktion och till mat­smältningsenzymernas nor­mala funktion.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: 2308170016-1000
Tillverkare: Viking Power
EAN: 7650044529604

Innehåll

Viking Power Rebirth Strawberry

Återhämtningsprodukt med smak av jordgubb. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1140 g (20 portioner).
Portionsstorlek: 57 g (1~ skopa).

Användning: Blanda 57 g med 4-5 dl vatten och direkt efter träning. Testa gärna att justera mängden vätska för att hitta just din smak.

Ingredienser: Maltodextrin, vassleproteinisolat från mjölk (innehåller emulgeringsmedel solroslecitin), kreatinmonohydrat, isomaltulos, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumvätekarbonat), glycerol, betain, taurin, vitaminer (C, B6, B12), arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), mineraler (magnesiumcitrat, kaliumklorid), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, kiseldioxid), pulver av surkörsbär (Prunus cerasus), extrakt av vindruvor (Vitis vinifera), färgämne (rödbetsrött), emulgeringsmedel (rapslecitin), alfa-liponsyra, extrakt av bittergurka (Momordica charantia), extrakt av kanel (Cinnamomum cassia), extrakt av svartpeppar (Piper nigrum). Innehåller en fenylalaninkälla.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaringsanvisning: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Näringsinnehåll per 100 g och per portion 57 g.
Energi 1302 kJ/310 kcal 743 kJ/177 kcal
Fett
-varav mättat fett
0,1 g
0 g
<0,1 g
0 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
48 g
8,5 g
27 g
4,8 g
Protein 31 g 18 g
Salt 0,83 g 0,47 g
Vitamin C 1400 mg 1750 %* 800 mg 1000 %*
Vitamin B6 2,5 mg 179 %* 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 8,8 µg 352 %* 5,0 µg 200 %*
Kalium 131 mg 6,6 %* 75 mg 3,8 %*
Kalcium 105 mg 13 %* 60 mg 7,5 %*
Magnesium 126 mg 34 %* 72 mg 19 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

 

Innehåll per portion 57 g:
Maltodextrin (Cluster Dextrin®) 20000 mg
Hydrolyserat vassleproteinisolat 15000 mg
Kreatinmonohydrat (Creapure®) 5000 mg
Isomaltulos (Palatinose®)
5000 mg
Glycerol (GlycerSize™) 2000 mg
Betain 1750 mg
Taurin 1500 mg
Vitamin C 800 mg 1000 %*
Pulver av surkörsbär
250 mg
Natrium 159 mg
Extrakt av vindruvor
-varav 95 % proantocyaniner
100 mg
95 mg
Kalium 75 mg 3,8 %*
Magneisum 72 mg 19 %*
Klorid 68 mg 8,5 %*
Kalcium 60 mg 7,5 %*
Alfa-liponsyra (R-ALA) 50 mg
Extrakt av bittergurka
-varav 10 % saponiner
30 mg
3 mg
Extrakt av kanel 30 mg
Extrakt av svartpeppar
-varav 95 % piperin
5 mg
4,75 mg
Vitamin B6 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 5 µg 200 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
Riktigt grym produkt. Har allt jag vill ha i en post workout shake. Sen är smaken riktigt behaglig. Inte för söt eller sur. Smakar solmogen apelsin.
Lite dyr i ordinarie pris, men lätt värd när den är rabatterad.
Smak: Orange 5/5
Till nytta?
3
0
Fullkomligt älskar Rebirth! Att dricka en shake direkt efter träningen är som att bli kysst av självaste Freja!! Aldrig upplevt så snabb recovery efter ett tungt pass som jag gör med denna. Kommer aldrig köra med en Whey direkt efter träningen mer (men givetvis under andra tillfällen på dygnet då jag behöver mycket protein). Enda negativa är priset, men efter att ha känt effekten av den så är det fan värt det. Körde med orange. Har inget att klaga på smakmässigt
Smak: Orange 5/5
Till nytta?
4
2
Alltså WOW vilken produkt.
Sammansättningen är helt galen, jag gick förbi min lokala butik och köpte på mig när denna kom ut och har använt flitigt sen dess.
Träningsvärk är ett minneblott och jag kan väldigt enkelt äta kort efter träning vilket var svårare efter man druckit vanligt proteinpulver.
Har testat de nya Viking produkterna och det har verkligen tagit träningen till nya höjder.
Sååå goood dessutom, tack MM Sports!
Smak: Orange 5/5
Till nytta?
5
8
Se fler recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
Rebirth
Viking Power
Rebirth ‐ Preload, Reload, Recover
Rebirth ‐ Preload, Reload, Recover
479.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 14488 omdömen
Verifierat
Snabb leverans av varorna

Snabb leverans av varorna

Verifierat
Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt. Bra kundtjänst via mejl.

Verifierat
Fick först fel produkter hem

Fick först fel produkter hem, men fick väldigt snabbt hjälp och även en kompensation för misstaget. Mycket snabb leverans!

Verifierat
Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt! Lätt att handla betala och få varan levererad

Verifierat
Det gick fort,det var rätt saker och…

Det gick fort,det var rätt saker och det var inte så dyrt. Bara +

Verifierat
Bra produkter

Bra produkter, schyssta priset och väldigt snabb leverans 👌

Verifierat
lyftarskor

Sköna skor, lagom i storlek

Verifierat
Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.

Verifierat
Bäst som alltid!!!!!

Bäst som alltid!!!!!! TopNotch!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Verifierat
Mycket bra och smakar gott

👍Bra och snabb leverans

Verifierat
Bra grejer men skickat fel leverans två…

Bra grejer men skickat fel leverans två gånger i rad.

Verifierat
Bra första köp

Bra första köp, bästa shakern hittills mot konkurrenterna, och pulvret var av god kvalité. Kläderna var sköna med.

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?