Swedish Supplements Swedish Supplements Creavolution Engine

Innovativ ”kreatinstack” bestående av 5 olika bindningsformer av kreatin i pulverform med läcker colasmak.
Storlek 500 gram
Smak
299:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Kundomdöme
9.62 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU229891
Tillverkare: Swedish Supplements
EAN: 7350069380708

Swedish Supplements Creavolution Engine

 

  • Pålitligt tillskott för styrka och explosivitet
  • Fem olika bindningsformer av kreatin
  • Berikad med aminosyran l-leucin
  • Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 3 g

 

Kreatin är kanske det mest välstuderade tillskottet för styrka och explosivitet vid muskelansträngning. Enligt EFSA (European Food Safty Authority) kan ett intag av 3 g kreatin ”öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g."

Creavolution Engine från Swedish Supplements  är en innovativ ”kreatinstack” bestående av 5 olika bindningsformer av kreatin alla med olika förbättrande egenskaper:

  • kreatinmonohydrat
  • tri-kreatin-malat
  • kreatinpyruvat
  • kreatincitrat
  • Crea-PH

Alla former är godkända och väldokumenterade. Creavolution Engine innehåller även l-leucin vilket är en essentiell aminosyra.   Den har även utmärkt förmåga att motverka klumpbildning av ämnen med olika hygroskopisk karaktär. Produkten innehåller inga onödiga utfyllnadsämnen eller kolhydrater. Produkten har dessutom ett unikt buffringssystem som gör den alkalisk och därmed mindre känslig för magsyran i magsäcken.

Produkten är perfekt för alla idrottare som vill förbättra sin explosivitet och minskad mjölksyra. Fotbollsspelare, hockeyspelare, friidrottare, styrketränande samt alla inom styrkeidrott har nytta av denna produkt.

Med Creavolution Engine slipper du kapslar för att få en högkoncenterad produkt. Dessutom passar den väl att blanda i din egen PWO.

Doseringsanvisning:
Tag 1 struken skopa (ca 9 g) blanda med vatten och drick efter träningspasset. Blanda gärna tillsammans med snabba kolhydrater.

Nettovikt:
500 g

Swedish Supplements Creavolution Engine Cola

Kosttillskott med kreatin och l-leucin. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 500 gram (55 serveringar).
Portionsstorlek: 1 skopa (9 gram).

Doseringsanvisning: Tag 1 struken skopa (ca 9 g) blanda med vatten och drick efter träningspasset. Blanda gärna tillsammans med snabba kolhydrater.

Ingredienser: kreatinmalat, kreatinmonohydrat, kreatinpyruvat, kreatincitrat, inulin, l-leucin, natriumkarbonat, aromer, färgämne: E-150c, sötningsmedel: E 951, E 950. Innehåller en källa till fenylalanin.

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämplig för gravida och ammande. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaringsanvisning: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn.

 

Innehåll per dagsdos 9 g.

Creavolution formula
- varav total mängd kreatinbas

7600 mg
6000 mg

l-leucin

400 mg
 
Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU229891
Tillverkare: Swedish Supplements
EAN: 7350069380708
Kunder som köpt denna produkt har även köpt:
15% Rabatt