Hem / Blogg /

Sund viktnedgång med viktminskningskapslar

Viktnedgång kan ske på flera olika sätt och vis. Går du ner i vikt på fel sätt kan det vara skadligt för din kropp. Med Body Science Viktminskningskapslar behöver du inte oroa dig för detta då dessa fettförbrännare bidrar med en sund viktnedgång.

Gå ner i vikt på rätt sätt

För att gå ner i vikt på rätt sätt gäller det att man förhåller sig till rätt kost, träning och tillskott, där det sistnämnda kan ge dig en rejäl skjuts i rätt riktning. Med Body Science Viktminskningskapslar får du en koffeinfri fettförbrännare som stabiliserar ditt blodsocker, minskar sötsuget och ökar din mättnadskänsla – ett perfekt komplement till måltidsersättare, exemplariskt för en sund viktnedgång!

Ingredienser för viktnedgång och fettförbränning

Ingrediensblandningen i Body Science Viktminskningskapslar är sammansatt med syftet att främja viktnedgång och fettförbränning på ett hälsosamt sätt.

Den vattenlösliga fibern glukomannan utvinns av konjakrotsplantan och fungerar som en naturlig aptitdämpare som länge har använts för viktkontroll. Dess unika förmåga att absorbera upp till 300 gånger sin egen vikt i vatten gör att den vid intag sväller upp i magen vilket förstärker vår mättnadskänsla. Detta leder i sin tur till att vi äter mindre portioner vilket minskar vårt kaloriintag som resulterar i viktminskning.

Äppelcidervinäger är ytterligare en ingrediens som har visat sig effektiv vid viktminskningsmål tack vare dess förmåga att sänka matens GI (glykemiskt index). Detta resulterar även det i bättre mättnadskänsla, men även i sänkta blodsockernivåer. Likaså är kanel en del av Body Science Viktminskningskapslar som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Med ett stabilt blodsocker är det enklare att dämpa sitt sötsug.

Afrikansk mango har snabbt blivit en mycket populär ingrediens bland fettförbrännande kosttillskott och produkter för viktnedgång. Detta efter att det visat sig ha potentiella egenskaper för viktminskning genom dess förmåga att minska hungerkänsla och hämma fettinlagringen i kroppen.

Läs mer om Body Science Viktminskningskapslar och ta del av fler artiklar om fettförbränning och viktnedgång i vårt artikelarkiv!

15% Rabatt